Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Albert a Eva, oba rozvedení a zaskočení, že se jejich ratolesti brzy vydají za studii. Po jejich náhodném setkání na jednom večírku by nové romanci nemuselo nic bránit. Ale o slovo se hlásí i jejich komplikované povahy. Masérka Eva je trochu flákač, Albert se trápí kvůli nadváze a jejímu vlivu na sex. I tak by to mohl být krásný vztah. Kdyby nebylo Eviny nové klientky, z níž se vyklube Albertova bývalá žena. Díky pozornosti k detailům a vykreslení obou protagonistů nejde jen o romantickou komedii, ale i o drobnou sociální a charakterovou studii, v níž se smích pojí s nejistotami, pochybami a emočními zmatky. (Febiofest)

(více)

Videa (20)

Trailer

Recenze (95)

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

Mám ráda J. L. Dreyfus a C. Keener, takže jsem se na tuhle dvojici velice ráda koukala. Enough Said asi už tak nějak k Julií patří. Má zajímavé tragické role zoufalky, ale přitom působí neuvěřitelně pozitivně a to mě baví. Tenhle trojúhelník vzal za své a je docela legrační sledovat jeho rozdílnosti na věc. Avšak celkově vzato pro mě naprostá průměrná záležitost. ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

Rozbor zajímavého trojúhelníku Gandolfini - jeho bejvalka Keener - jeho nová přítelkyně Louis-Dreyfus pohledem posledně jmenované. Stylem mi to trochu připomíná Apatowovy filmy, akorát bez vulgarit. Výborná sonda do vztahů mezi muži a ženami, o rozdílech mezi nimi, o naprostých malichernostech, které tyto vztahy komplikují, o vztazích mezi rodiči a dětmi a o tom, jak zvláštní smysl pro ironii může mít náhoda, pod jejíž vlivem může člověk udělat závažnou chybu. Je potěšující, že James Gandolfini si ve své poslední roli opět střihnul civilně příjemného sympaťáka, Catherine Keener výborně sekunduje, Julia Louis-Dreyfus na mě nepůsobila zcela sympaticky, ale to je můj problém, její průměrné herectví je však už problém její (záhadná nominace na Zlatý globus mě nepřesvědčí). 70% ()

Reklama

gicous 

všechny recenze uživatele

Hezký romantický film o lidech ve zralém věku, kteří si již prošli obdobím, v němž láska byla pouhým zaslepeným, naivním poblouzněním. Dostali se z něho s pár šrámy na duši a nacházejí se ve fázi, jemuž vládne střízlivý a ostražitý úsudek a mírná zdrženlivost. Sice zestárli, přibrali nějaké to kilo, přibylo vrásek, pár šedin, děti je opouštějí, ale jejich touha milovat a být milován je stejná, jako když byli mladí. S věkem ale přidávají jednu důležitou vztahovou přísadu, možná nejdůležitější, toleranci a nadhled. A proto si myslím, že jim jejich láska vydrží..... hodně, hodně dlouho. 6/10 P.S. V budoucnu s přibývajícími léty, své hodnocení třeba zvednu i o stupínek výše. ()

skockalanova 

všechny recenze uživatele

Tento necakane sympaticky film som prepla z nudy v nedelu dopoludnia uplne nahodou. Na prvy pohlad klise na typ komedialneho milostneho trojuholnika, chlapik ma vsak tak zaujal, ze som pri nom ostala. A urobila som dobre. Bolo to velmi mile a nevtierave, vtipne. Odporucam ako prijemnu jesennu komediu, ale hoci aj po cely rok! ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Je to takové podivné sledovat Jamese Gandolfiniho, když víte, že je po smrti, na druhou stranu je skvělé ho sledovat jako vyzrálého herce, který se z mafiána dokáže proměnit i muže, který uvěřitelně zvládne romanci, a to jak po komediální stránce, tak i po stránce dramatické. "A dost!" je snímek, který souhlasí se současným trendem moderních drama komedií, které jsou inteligentní, herecky přirozené a celkově se snaží působit na více divákových emocí. Snímku se to daří dobře, hlavně díky hereckým výkonům, jen ten příběh docela sem tam zakopává. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (22)

  • Vo väčšine jej filmov Toni Collette používa americký prízvuk. Avšak v tomto filme používa svoj prirodzený austrálsky prízvuk. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama