Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Albert a Eva, oba rozvedení a zaskočení, že se jejich ratolesti brzy vydají za studii. Po jejich náhodném setkání na jednom večírku by nové romanci nemuselo nic bránit. Ale o slovo se hlásí i jejich komplikované povahy. Masérka Eva je trochu flákač, Albert se trápí kvůli nadváze a jejímu vlivu na sex. I tak by to mohl být krásný vztah. Kdyby nebylo Eviny nové klientky, z níž se vyklube Albertova bývalá žena. Díky pozornosti k detailům a vykreslení obou protagonistů nejde jen o romantickou komedii, ale i o drobnou sociální a charakterovou studii, v níž se smích pojí s nejistotami, pochybami a emočními zmatky. (Febiofest)

(více)

Videa (20)

Trailer

Recenze (95)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Enough said neobsahuje v sebe nič, čo by neobsiahla nejaká časť Ally McBealovej, čo sa týka problémov vo vzťahoch a nejakých tých ich paradoxov. Ale až neuveriteľne príjemne sa na ten kolotoč vzťahov pozerá, Gandolfini sa sem náramne hodí a som rád, že je tu práve on. Pretože nejaká väčšia filmová hviezda, ako napríklad Nicholson, by na seba pútal príliš veľkú pozornosť a aj vyššie očakávania. Kľudne sa k filmu pri nejakej fakt blbej nálade vrátim, akoby na tento účel istý typ americkej nezávislej tvorby priamo vznikal. ()

Mr.Dogman 

všechny recenze uživatele

Kdyby se Enough Said neslo v duchu prvních dvaceti minut a nepřibyla by žádná výrazná zápletka, tak bych šel rovnou na plný počet. Enough Said zápletku nepotřebovalo, úplně by stačilo pozorovat skvělou chemii mezi hlavními postavami a nenechat se rušit rádoby originálním příběhem. Jinak ale skvěle pobavilo, až jsem měl pocit, jako bych sledoval konverzaci z Gilmorek. ()

Reklama

skockalanova 

všechny recenze uživatele

Tento necakane sympaticky film som prepla z nudy v nedelu dopoludnia uplne nahodou. Na prvy pohlad klise na typ komedialneho milostneho trojuholnika, chlapik ma vsak tak zaujal, ze som pri nom ostala. A urobila som dobre. Bolo to velmi mile a nevtierave, vtipne. Odporucam ako prijemnu jesennu komediu, ale hoci aj po cely rok! ()

Maskott 

všechny recenze uživatele

Osobne mi snímok prišiel ako jeden z tých inteligentných amerických rom-com ktoré si síce druhy-krát nepozriem ale veľmi milo ma prekvapili. Aj scenár mi prišiel taký uveriteľný, veď náhody sa dejú nie len vo filmoch :) V prvej polovici som si užíval humoru od oboch hlavných postáv, zatiaľ čo v druhej polovici som trpel ako svoj problém hlavná aktérka vyrieši alebo bude typická ženská a bude to ťahať do extrémov pokiaľ všetko nepraskne. Za mňa má tento milý filmik palec hore :) ()

wick 

všechny recenze uživatele

Skvělá romantická jemná komedie...která více připomíná inteligentní evropský film než Hollywood. Výstižně popsáno v jedné recenzi jako nejlepší film roku a la Woody Allen, který nenatočil Woody Allen. Vůbec nevadí, že děj i konec jsou celkem předvídatelné, protože hlavní předností jsou velmi dobře napsané dialogy a charismatické přirozené herecké výkony Julie L.-D. a Jamese G. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (22)

  • Prvou voľbou pre rolu Alberta bol Louis C.K., ale nebol zaujatý myšlienkou účinkovať vo filme. (Pat.Ko)
  • Natáčení probíhalo v americké Kalifornii ve městech Santa Monica, Los Angeles a na mezinárodním letišti v Ontariu. Točilo se 24 dní. (Terva)

Reklama

Reklama