Reklama

Reklama

One Last Dive

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor
Kanada, 2013, 1 min

Recenze (18)

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Hodně zajímavý nápad. I když jsem přesně věděla, co v závěru přijde ... Zkoumání podvodního světa bylo už samo o sobě zajímavé a ona slavná "lekačka" přišla o něco dřív, než bysme ji čekali ... Na pět hvězdiček to sice není, ale čtyři hvězdičky si tento hororový kraťas určitě zaslouží. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Kdyby Eisner přidal minutu a půl, nebo klidně tři, počkal si, vyhrál si a netlačil na pilu, jak bych se lekl prosral bych se do Tádžikistánu.Takhle ocením jen výborný nápad, který je ale zbytečně uspěchaný a nedodělaný.60%. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak očekával jsem, že se vynoří ledasco…I já byl za tu minutu asi nejvíc potěšen z toho podvodního „světa“, kdy jsem pozorně sledoval, kam míří paprsky světla, aby mi náhodou něco neuniklo. Vzhledem k tomu, jak to tady někteří vychvalují, jsem si asi přál malý zázrak. Ten se bohužel nekonal a kdo už má něco nadíváno (hororů), tak se asi kýžený tvůrcův záměr nedostaví…bohužel ()

movieband 

všechny recenze uživatele

Účel člověka leknout to splnilo. Nemám rád, když svítím baterkou a stejně houby vidím. Tady se pod vodou svítí, jak o život a je to to samé, takže to leknutí pak je na místě. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Na můj vkus až moc krátké. Když má film minutu a jde o horor tak není moc místa na to kam dát lekačku a nevím jak ostatní, ale mě tedy na zadek neposadila. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Eisenerove prvotinky, ktoré dával na youtube, ešte pred Hobo with a shotgun, sa mi páčili viac. Možno neboli tak technicky zvládnuté ale ich vyvrcholenia boli lepšie. A nejde iba o dĺžku. Pamätám sa na jeden kúsok, čo mal 20 možno 30 sekúnd a mal hlbšiu myšlienku. Akože nebolo to vyslovene zlé, ale námet z nejakými prekliatymi duchmi, či čo, snažiaci sa uväzniť pod hladinou nové obete by si zaslúžil trocha viac minút. 2,5* ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Pro mě tísnivá, působivá záležitost, která si na nic nehraje a chce jen zkrátka trochu šokovat. Mně se ta minutová beznaděj líbila. ()

HonzyR 

všechny recenze uživatele

Jako minutový kraťas s jednou lekačkou (a bez jakéhokoliv děje) obstál. Ale na co to teda vlastně bylo?? __50%__ ()

uodevr 

všechny recenze uživatele

1* za nápad. Nicméně postavit celý film, ať už sebekratší, okolo jedné jediné laciné a těžce předvídatelné A KOMPLETNĚ NEFKUNKČNÍ lekačce je prostě drzost. A titulky na konci působí hodně vtipné. ()

S.v.T 

všechny recenze uživatele

Kdyby to bylo jen o té lekačce, tak je to docela průměrné, ale poctivě udělané dílko. Jenže není a to je ta hvězdička navíc. Žádné zdržování, místo kávy po ránu naprosto ideální :) ()

radek.896 

všechny recenze uživatele

Pro mě to byla překvapivá lekačka...já očekával spíše nějakou šílenou ryby z hlubin a ono todle. A ty titulky byli na konci promakané. ()

Reklama

Reklama