Reklama

Reklama

Nadpřirozený thriller, zabývající sa otázkami života, lásky a víry na pozadí apokalyptického světa. Skupina blízkých přátel se sejde na svatbě, ale oslava je zmařená sérií katastrofických událostí, které připomínají apokalypsu předpovězenou v bibli. Ti, kteří zůstali naživu, musí nyní čelit děsivé, nejisté budoucnosti. Podaří se jim přežít a vyrovnat se s otázkami víry a všudepřítomným chaosem? (Bontonfilm)

(více)

Diskuze

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Beckett51

A nebo tak.... věřil bych i že tohle je tajný projekt Vatikanů... Jako když si dali nedávno tu práci ze "znovu" Odhalením Neo Archy. Holt lidi, nějak přestávají věřit... takže nová metoda strašení Nevěřících psů? Servírovaná pro nás v té nejstravitelnějiší formě? 8)

Miagy

Miagy (hodnocení, recenze)

Hm ,tak toto vyzera super, nie moc hororovo, ale trailer sa mi pacil, dufam, ze z toho nebude prilis akcna somarinka...

dr.horrible

dr.horrible (hodnocení, recenze)

Segrestor

:)  ale tak viem si predstaviť niektorých diskutérov, jak sa ošívajú za nervóznej hudby a  rýchlych nájazdov kamery. nechcem menovať ..

ok, stop spamu, späť  k téme: karavany

Madsbender

Madsbender (hodnocení, recenze)

dr.horrible

Tým myslím, dosť debilne (narážam na chobotničky z Matrixu, ale tu to vyzerá tak o dve triedy horšie). Tí padlí anjeli hej, ale veľa z nich neukázali (jeden rozmazane preskočí ponad stromy, na konci je to jedna veľká masa). To ma už skôr láka tá Alexa Vega.

na příspěvěk reagoval dr.horrible

Madsbender

Madsbender (hodnocení, recenze)

K traileru: Nič, čo som ešte nevidel (možno mimo padlých anjelov s vražednými chúťkami, ale záver, v ktorom krúžia ako chobotničky to dosť kazí), alebo chcel vidieť znova. I keď, Alexa Vega...

na příspěvěk reagoval dr.horrible

Beckett51

Beckett51 (hodnocení, recenze)

Pěkný, těším se, takovýhle filmy já můžu, ikdyž je to pořád dokola.

Reklama

Reklama