Reklama

Reklama

Nadpřirozený thriller, zabývající sa otázkami života, lásky a víry na pozadí apokalyptického světa. Skupina blízkých přátel se sejde na svatbě, ale oslava je zmařená sérií katastrofických událostí, které připomínají apokalypsu předpovězenou v bibli. Ti, kteří zůstali naživu, musí nyní čelit děsivé, nejisté budoucnosti. Podaří se jim přežít a vyrovnat se s otázkami víry a všudepřítomným chaosem? (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (101)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Já s radostí napálím ušmudlanou troječku, pač nejen, že je Remaining nejzajímavějším hororem za posledních 14 dní, ale také příjemným oživením dnes už velmi vyčpělého žánru Found Footage,trailer sliboval však více. Prvních 40 minut paráda, nekontrolovatelný chaos, anarchie, zěmětřesení, padající ledovce, padlí andělé to vše na mě působilo velice atraktivně, poté se tempo lehce zpomalí, přemístění do kostela filmu značně uškodilo,ale nuda se naštěstí nedostavila. Závěrečné digitální orgie dávají najevo fakt, že by se mohla objevit i dvojka a pokud dostane mnohem vyšší rozpočet, tak se máme na co těšit! 55% ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Zpočátku docela dost zábavné béčko se ve chvíli, kdy tvůrcům došly peníze (a děj se přesouvá z ulic do kostela), mění na uondanou nezajímavou nudu, kde pár postadolescentů řeší svůj vztah k Bohu a k sobě navzájem, což je velmi otravné. Fakt, jak jsem byl při úvodní půlhodince mile překvapený, ke konci už jsem jen klausovsky nesouhlasně nadzdvihoval obočí. ()

Reklama

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

To je tak kýčovitá katolická agitka, že vám vedle toho přijdou modré Ježíšovy oči v Posledním pokušení jako zanedbatelný nešvar výkladu křesťanské historie. Tento snímek si primárně hraje na autentické dílo svým vyprávěním s částečnou pomocí FF (nalezených videozáznamů) a druhým dechem neustále dodává, že řešením je jen a pouze víra v Boha. Něco na způsob: Děj se co děj, věřit na křesťanský způsob je dobré, áno... Ale zpátky na začátek. Filmově se několik mnoho minut budete těšit, až to přijde, zatímco ono to stále nepřichází a sledujete otřesnou svatbu ošklivých a hloupých lidí. V každém záběru se vzdychnutím vzpomenete na někdejší Cloverfield. Už už aby přiletěla hlava sochy paní Svobodové. Puf, pak se to stane. Vidíte lacinější verzi křesťanské poslední apokalypsy i s dezorientovanými andělíčky. Naštvaně si vzpomenete na snímek This Is the End, kde to bylo alespoň veselé, když hysterické celebrity padaly do jámy pekelné. No, a tím končí celá legrace. Po zbytek filmu jen parta nehezkých adolescentů pobíhá mezi kulisami a nějací asistenti na ně hází písek, prach a lejou vodu z konve. Zvrat přijde právě až se vstupem do kostela. Tam se dozvídáme, o co vlastně jde, pokud jsme to už nepochopili předtím z toho, co říkala ta husička s Biblí. Dál už se jen agituje a na všelijakých případech vysvětluje smysl Bible, zde zabalené do rádoby katastrofického FFéčka. Obdivuju každého, kdo to dokáže se zájmem dokoukat do konce. No, obdivuju... Spíš se jen nevěřícně divím. ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Po celkem solidní první dvacetiminutovce kde jsem byl příjemně překvapenej tempem a do určitý míry i vizuálem se to přesune dovnitř kde začíná utahanej kostelní Okrsek 13 ve kterým se projevuje slabý herectví obzvlášt tý hlavní náboženský krávy a v podstatě i většiny ostatních postav. Peníze se zřejmě vyplácaly na apokalypsu a tak už člověka nečeká nic jinýho než ukecaná nuda a velmi malý množství CGI monster který mohly bejt využitý líp. ()

TheDon 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem původně dát "odpad!" , ale protože mám rád apokalyptický filmy,tak tu jednu hvězdu obětuju. Co se týče filmu, herci docela sympatičtí,ale.......lekačka žádná, příběh hodně pokulhává a má spoustu hluchých míst a jediný co mi zo toho vyšlo je,že pokud nevěříte v boha, tak všichni umřete a ikdyž věříte,tak věříte málo. Kdyby se trochu rozvinulo téma "fallen angels", určitě by z toho byl zajímavější film. 15% ()

Galerie (23)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se ve Wilmingtonu v americkém státě Severní Karolína. (Terva)

Reklama

Reklama