Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Křižovatky života, to jsou reálné příběhy obyčejných lidí. Uvidíte rodinné příběhy, které se mohou týkat i vás nebo vašich blízkých. Násilí, zrada, nemoci, závislosti, těhotenství náctiletých… Příběhy přinášející zlomové životní okamžiky, emoce, drama s dobrým i špatným koncem. Příběhy, které zatím nezachytil žádný dokumentární seriál. Křižovatky života sledují celý průběh událostí od počátku až k jejich vyřešení nebo konci. Ne každá životní situace má svůj happy end. Pokud jste si prošli nebo právě procházíte podobnými situacemi, možná vám pomohou podívat se na problém z jiné perspektivy. (TV Prima)

(více)

Diskuze

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

Mia...

jak kdo, ale spíše si myslím tam hrajou normální lidé, které potkáš kdekoliv venku... ty příběhy se bohužel trefují do dnešní hnusné doby, kde lidé spolu prostě nevydrží žít dlouho... občas stačí 1 problém, nějaká hádka a je rozchod nebo rozvod...

Mia...

Mia... (hodnocení, recenze)

Jinak jsem už asi přišla na to, že to nejsou obyčejní lidé, ale těžce amatérští herci. V jednom díle totiž hrál Jafar (Vyvolení), který hrál například ve filmech s Vinem Dieselem různé bodygardy u vstupu do klubu a takové nevýznamné role ...

na příspěvěk reagoval rounen

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

včera jsem viděl 29.díl, a přišlo mi to hodně ze života, různé vztahy, rozchody, dítě, dítě s druhým partnerem, málo peněz, atd... obyčejní lidé hrajou v tomto seriále, ale rozhodně si myslím hrajou lépe, než herci a herečky v seriálu Ulice... natočeno to je si myslím dobře, hodně to spadá spíše do dokumentu, ale i tak nemám k tomuto seriálu výhrady... viděl jsem zatím 2 díly, a spokojenost, takže pro mě 3*

Westbam

Westbam (hodnocení, recenze)

TV Prima se definitivne zblaznila. Nejenze vysila skvosty typu "Lost in Translation" v pracovni den v 11 dopoledne, ale navic do primetimu pousti snad tu nejvetsi zumpu v dejinach televizni potazmo filmove tvorby. Normalne je mi z toho vseho na bliti..jsme blizko absolutnimu kulturnimu upadku.

solver

solver (hodnocení, recenze)

wampilenka

Cílovou skupinou jsou ti, co chtějí být dále klamáni, ale ne Šťastným, Šinkorovou nebo Zounarem, ale amatéry. Pro mě je to daleko sledovatelnější než precizně odehraný seriál typu Ordinace. Samozřejmě, že míra klišé a extrémismu je tam stejná, možná i vyšší, ale to je ve své podstatě úplně jedno. Skoro bych řekl, že to seriály pěkně paroduje a ještě to dělá reklamu sociálnímu systému v ČR.

Uživatel solver smazal svůj příspěvek.

wampilenka

wampilenka (hodnocení, recenze)

Vůbec nerozumím tomu formátu. Vysvětlí mi to někdo, prosím? Už jsem to viděla na několika zahraničních TV (včetně slovenské). Tváří se to jako napůl dokument, napůl hrané, ale není to vlastně nic z toho a z obojeho si to bere jen to nejhorší. Čím to má být atraktivní?

na příspěvěk reagoval solver

Hashirama

Hashirama (hodnocení, recenze)

Říkám to furt jak debil...proč, proč sakra češi točej samý sračky žánrem "ze života", když se můžu kouknout z okna na krávy a ze života je to taky, a ještě k tomu mnohem zábavnější. Viděl jsem kus dílu s nenažranou maminou, co si doma pěstuje nenažraný děcka, který poučuje vypasený otec. Strojovější dialogy lze zahlédnout maximálně na nově.

Nine

Nine (hodnocení, recenze)

Neviděla jsem z pořadu mnoho, ale i jen na základě toho plus ukázek nebo popisů jsem se domnívala, že půjde o něco podobného Soukromým pastem z konkurenční stanice. S přívlastkem "dokumentární" jsem si dokonce říkala, že by Křižovatky života mohly mít hodně navrch. Ovšem vzhledem k neautentičnosti vzniklé vytvářením umělého dokumentu s neherci a strojovými dialogy musím hodnotit velice negativně. Tento projekt, tolik zajímavý námětem a příslibem dokumentu, mě zklamal. 

Uživatel Mr.nachos smazal svůj příspěvek.

ProsteEmily

ProsteEmily (hodnocení, recenze)

Ty v*le kdo tam dal ty lidi?  Příběhy jdou, ale ti ´´herci´? Prostě hrůza...

Mia...

Mia... (hodnocení, recenze)

Co to je?? :-D :-D .... a to jsou "herci" nebo co? :-D No sakraaa, já snad blouzním :-D

Bernyz

Bernyz (hodnocení, recenze)

Normálně se k TV tvorbě nevyjadřuji, ale tohle? Tohle je přátelé největší televizní prů*er za poslední roky. Kdo může tohle pustit do primetimu? idiot? Nepochopim!

Uživatel frantaras smazal svůj příspěvek.

Uživatel frantaras smazal svůj příspěvek.

Reklama

Reklama