Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Křižovatky života, to jsou reálné příběhy obyčejných lidí. Uvidíte rodinné příběhy, které se mohou týkat i vás nebo vašich blízkých. Násilí, zrada, nemoci, závislosti, těhotenství náctiletých… Příběhy přinášející zlomové životní okamžiky, emoce, drama s dobrým i špatným koncem. Příběhy, které zatím nezachytil žádný dokumentární seriál. Křižovatky života sledují celý průběh událostí od počátku až k jejich vyřešení nebo konci. Ne každá životní situace má svůj happy end. Pokud jste si prošli nebo právě procházíte podobnými situacemi, možná vám pomohou podívat se na problém z jiné perspektivy. (TV Prima)

(více)

Recenze (256)

Nobunaga odpad!

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně špatné "herecké výkony" a i v těch uvozovkách je to urážka herectví. Naprosto úchylná kombinace nahraných scén a situací, kdy např. kameraman vyskakuje ještě z jedoucího auta, aby rádoby stíhal nasnímat co se bude dít v zápětí. Co ale opravdu stojí za zmínku, to je ta parodie na herectví, to se nedá slovy popsat, to se musí prostě vidět. EDIT: právě teď "televizní štáb" vybavil jednu z postav skrytou kamerou, aby mohl jakože investigativně natočit aktuální dění kolem postav. To už je vrchol utahování si z diváků. Vlastně ne vrchol- ale dno. Jak už tu napsal někdo přede mnou- Směju se a zároveň pláču. ()

pajmič666 

všechny recenze uživatele

Toto jsou křižovatky smrti, naprosté dno takzvané filmařiny, u které se občas ze srdce zasměji. Přesvědčivější "herecké" výkony jsem viděl na besídce základní školy prvního stupně. Kdo jsou ti lidi, co tam "hrají"? Jaká osoba toto ve své chorobné palici vymyslela s domněnkou, že to je dobrý nápad? Má to nějakýho scénáristu? Pokud ano, čte ten scénář někdo? Dobrá sranda je, když jako někdo dostane po tlamě a ctěný štáb se patřišnou osobu ani neráčí patřičně nalíčit. Chudák babička se na to dívá zcela dobrovolně. Možná proto je tak odolná. ()

Reklama

FantoMaSk odpad!

všechny recenze uživatele

Křižovatky života měly být highlightem primáckého podzimního TV schématu v roce 2013. A svým způsobem jsou, protože něco takového jsme v TV vážně ještě neviděli (bohužel ale v úplně jiném smyslu, než programové oddělení zamýšlelo). V hlavní roli neherci, pohledy po očku do kamery, úsměvy ve vyhrocených scénách, záběry na první dobrou a kamera, která na vteřinku nepostojí... Ed Wood by měl radost ... :) Tohle je vážně peklo... A ten voiceover ... :D Vždycky jsem měl za televizní dno, pod které už nelze hlouběji klesnout, seriál Lenssen a spol. Tohle dílko ho ale trumfuje na všech frontách a stává se pro mě novým etalonem ubohosti, který stojí za to si na pár minut pustit už jen proto, aby si člověk začal vážit průjmů, jako jsou Doktorů z Počátků :) Kdejaké home made porno má lepší kameru i herecké výkony, což ale v určitých momentech vlastně Křižovatkám prospívá a dělá to z nich sice neplánovanou, ale o to srandovnější komedii (zejména, má li člověk upito, nebo ideálně rovnou v žíle :)) ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Prima lepší Novy. Teprve nyní jsem dostatečně pochopil význam slova "naturščik", a jaké martýrium si režisér s nimi užije. A když je málo materiálu, tak ani přeřeky nelze vrátit zpátky. Na křečovitě přepjatou autenticitu by si to nemuselo tolik hrát a trochu větší přirozenost by neškodila. Pochvalu si nezaslouží též kameraman, jehož nepřipravenost na některé repliky se projevovala tím, že nestačil "švenkovat" z jedné hovořící postavy na druhou a bylo jen otázkou času, kdy s kamerou upadne. Jo, chlastat se před natáčením nevyplácí. A režisér prokázal jemnocit pro práci s neherci, detailem, vypjatou atmosférou a předložil příběhy ze života, které svým netradičním pojetím se ucházejí o diváckou pozornost podmázlé komentářem Lukáše Hlavici, na jehož geniálně namluvený přírodopisný dokument o vážkách dodnes vzpomínám. Každý projekt se nemusí hned zadupávat do země, a je lepší dívat se na neherce, než na herce, co neumí hrát. Je to ze života, tak co by na to mělo být "načančaného". Mé hodnocení: 60% ()

urboss odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jediný díl (č.5), a to ten s blonďatou dcerou studentkou a matkou alkoholičkou. Jelikož s negativně působícím alkoholem bohužel mám v rodině zkušenost, tudíž tento díl jsem ze své opatrné zvědavosti zhlédnul. A nestačil jsem se divit, co TV Prima vyblila na obrazovky. Sakra, pro koho je vlastně tenhle ubohý, hraný dokument?! Do autentičnosti (jestli se o to štáb vůbec pokoušel) mu toho chybí strašně moc, mimo jiné- špatné herecké výkony, nepravděpodobný scénář (při třeba jen jediné návštěvy matky alkoholičky, nemůže proběhnout tolik "rozmanitých" věcí směrem od matky). Musím se zeptat. Opravdu tyto příběhy hrají přímí účastnící? Jestli nějakou náhodou ano, tak si nedovedu představit souhlas-nesouhlas oné matky, vůbec je to celé přitažené za vlasy. A co ta malá dcerka? K ní nemáte alespoň trochu úcty, že to musí celé prožívat ještě před kamerou?! Možná ani nemusíte, protože i ona hraje svoji roli velmi nevěrohodně. Abych to shrnul. TENTO "DOKUMENT" JE VÝSMĚCH VŠEM KDO MAJÍ PODOBNÉ A HLAVNĚ REÁLNÉ PROBLÉMY! Vůbec se neopovažuju podívat na další díly! Zopakuji, pro koho je tento výsměch vůbec určený?! Pro lidi, co mají jiné starosti, tak si "odpočinou" zase u jiných?! Dovolím si tvrdit, ať už je to pro kohokoliv, rozhodně né pro ty, kterých se to byť jen lehce týká. Čistokrevný ODPAD. Kdyby bylo ještě něco pod odpadem.. není co řešit. No, ale dcera byla pěkná :D ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama