Reklama

Reklama

Poté, co Mikeyho manželka požádá o rozvod, jeho kamarádi Jason a Daniel mu slíbí, že zůstanou svobodní spolu s ním. Není nic jednoduššího a lepšího, než svobodný a nespoutaný život. Původní plán najít si někoho na nezávazný postelový aerobik se zkomplikuje, když si Mikey začne hledat náhradu za svou ženu a Jason s Danielem se zamilují. Ani jeden to ale nemůže přiznat, protože by porušil slib. Kamarádi jsou důležitější než holky, nebo ne? (Blue Sky Film)

(více)

Videa (17)

Trailer 2

Recenze (236)

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Brrrrrr, to jsou rozpaky! Od podobných HATLAMATLAPATLATIN obvykle očekáváte alespoň pár vtipných narážek na současné scénu nebo pár nekorpulentních obnažených zrzek! Místo toho je vám naservírovaná strava o kolejní kvalitě, jež se těžko kousá a nutí vás dojíždět pravidelně na rodnou hroudu! POMO a Tomáš Tvrdý tento film dozajisté ocení, ale nás běžné smrtelníky vážně neuspokojí pohled na bezzubého Efrona, kterak se snaží svými vtípky zavzpomínat na dobu, kdy na High School hrát basket a patnáctileté dívky nutily své matky do dotování nákupů plakátů či deodorantů s jeho ksichtem! Celosvětový výdělek k 17. 4. 2014: $26,068,955, což je 3,26 násobek budgetu ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

O třech emocionálních retardech. 1) Tři emocionálně nevyvinutí chlapci, které představují nevýrazný 27letý Zac Efron, dobrý, ale zde rovněž nijaký 27letý Miles Teller a černý herecky rovněž pozornost nepoutající 27letý Michael B. Jordan, se prohánějí po hezkém Manhattanu, přecházejí z jednoho pěkného bytu do jiného a jsou jednou velkou reklamou na americký způsob života středních vrstev - líbivý a prázdný. 2) A když budete dávat pozor, dostane se vám i moudrého poučení: Yeah, everybody knows you can't call a girl a hooker. Even hookers hate being called hookers. Anebo třeba: Being there for someone when they need you, that's all relationships are. No, nekupte to... ()

Reklama

Dawon 

všechny recenze uživatele

V podstatě tuctová romantika s čitelným vývojem, kde se nám partička kamarádů tak nějak prošoustá k pravé lásce. Člověk by si asi řekl, že takových filmů litá po světe až až, a on by ten člověk měl asi i pravdu, a přesto je to fajn podívaná, která hlavně kvůli extrémně sympatickému obsazeni zkrátka baví. Ano, ze Zaca Efrona je sympaťák...asi už stárnu. ()

grogodil 

všechny recenze uživatele

Nebyť tej stupídnej stávky, ktorej sa všetci z absolutne idiotských dôvodov držia, tak to mohla byť parádna komédia. Ženské obsadenie (Imogen, Addison) totiž viac atraktvnejšie mohlo byť už len ťažko a aj chlapská trojica sú pomerne sympaťáci. A zhruba do polovice sa medzi touto vtipnou partičkou príjemne cítite, dialógy, hlášky aj romantika fungujú, no potom, ako to už v týchto žánrovkách býva, musí prijsť nejaký zvrat. Tou je tu ona stupídna dohoda, kedy sa doteraz sympatická osádka začne chovať ako banda deciek z Prcičiek a pohodičku strieda prevracanie očí nad blbosťou scenára.... Ale tri hviezdice s odtretoými ušami dám. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Vrátím se v čase a vysvětlím to.......... Celkem dobré dialogy, čekal jsem perverzity a nechuťárny, ale naštěstí je toho minimum. Průměrný hudební doprovod a obyčejná kamera. Ale je to komedie, nic uměleckého, nic akčního a tak jsem od hudby a kamery nic neočekával. Naopak jsem čekal dobré herecké výkony a dobrý scénář. Ne všechno sice funguje, tak jak by mělo, ale já se bavil a smál. Dobrý kecy, musíte jim přijít na chuť a začnou vás bavit. CITÁT - Je únor a já na tý lavičce sedím už čtyři hodiny......... Ke konci to trochu zvážnělo, což se dalo očekávat, ale naštěstí ne tolik, aby se citlivější povahy rozbrečely. V závěrečných titulcích můžeme vidět nepovedené scény. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (8)

  • Zac Efron (Jason) musel odložiť promo vystúpenia kvôli nešťastnému pádu vo svojej vile v Los Angeles. Lekári mu museli zadrôtovať čeľusť a zašívať ranu. (kacer4)
  • Scénář byl přítomen v Blacklistu (seznam nejlepších nerealizovaných scénářů) roku 2010. (Hal_Moore)
  • Herci před začátkem natáčení odjeli na týden do Adirondackého parku a společně si četli scénář, aby spolu lépe ve filmu spolupracovali. (Mitin)

Související novinky

Zac Efron fasuje plovák

Zac Efron fasuje plovák

12.08.2015

Téměř neuvěřitelné se stává skutkem. Nejen že dostaneme celovečerní Pobřežní hlídku, ale vážně si v ní zahrají dva populární fešáci, kteří si úspěšně budují komediální kariéry. Jeden konec pláže bude… (více)

Reklama

Reklama