Reklama

Reklama

Luce je poslána do internátní školy pro problémové mladistvé hned poté, co je obviněna ze žhářství, během něhož zemřel mladý chlapec. Ve škole plné zvláštních spolužáků potkává záhadného a odtažitého Daniela, který s ní ale nechce mít nic společného a až podezřele se jí vyhýbá. Luce se snaží zjistit jeho tajemství stůj co stůj. Nejen, že jí Daniel silně přitahuje, ale přijde jí na něm i něco velmi povědomého. Jako by ho snad znala tisíce let... (Fénix Distribution)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (66)

Blue.Shark 

všechny recenze uživatele

Jednu hvězdičku za přehrávání, debilní děj a hrozný příběhový mišmaš. Když se to všechno smíchá a člověk se smíří s tím, že to prostě není dobrý film, dá se u toho docela nasmát. Co ale nejvíc překvapí, to je stav po filmu, kdy si vlastně divák není jistý, co všechno se na plátně odehrálo. Přirovnal bych to k 91 minut dlouhému videozáznamu, na kterém se štěňátko s dramatickým pohledem snaží otevřít sklenici zavařovaných okurek, přičemž kolem pobíhají zlá koťátka a našemu štěňátku se smějí. Ano hlavní dějová linka je úplně o ničem a vlastně to ani nedává smysl. Jo a pozor, když už má to štěňátko sklenici skoro otevřenou a v dáli proto začnou vybuchovat epesní římské svíce a rachejtle různého typu, záznam skončí. Because fuck you. Zajímalo by mě, jestli je špatný jen film nebo i předloha, ale prozatím tuhle otázku rád nechám nezodpovězenou. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele

Pokud chcete, aby se vám film líbil, musíte přivřít obě oči. Pokud to nebudete brát moc vážně, klidně se může se stát, že se budete i bavit. Četla jsem knihu, takže tvrdím, že příběh potenciál má. Ale byl zabit rychlíkovou formou filmu a nízkým rozpočtem. A při efektech závěrečné scény ve vzduchu jsem se skoro smála a říkala si, že snad i amatér by tohle natočil líp. Škoda, kdyby na to bylo víc peněz a herci, co nevypadaj, že tam vlastně taky nechtěj bejt, mohlo to bejt lepší. Problém filmu byl v tom (stejně jako u skoro všech adaptací knižních sérií), že je scénář napsaný tak, jako kdyby mělo být pokračování. Ale co když to nevyjde? Hmm, co pak? Nezbývá tedy doufat, že film bude mít stejný osud třeba jako Nástroje smrti. ()

Reklama

EpsilonZet 

všechny recenze uživatele

Tak trochu Twilight v novém kabátu, ale když já řeči o mytologii prostě žeru! Škoda pitomých efektů, toho, že byl anděl trochu při těle, a taky nedotaženého finále, jenže prostě... Když je nálada, tak je nálada. Určitě si to nepustím k podrobné analýze při vznosném intelektuálním rozpoložení. Ne, tady se člověk musí culit a podrobit křupkama. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Ja neviem. Tínedžerské romantické filmy sú asi stále trendy, keď vznikajú filmy ako je "Fallen". A povedzme si úprimne, čo sa od tohto filmu dá čakať? Viete odhadnúť asi skoro všetko čo sa stane, viete presne akú budú mať postavy rolu a možno je tu iba jeden jediný twist, ktorý vie prekvapiť ľudí, ktorí nečítali knihu. A aj to len z dôvodu, že ako môžeme čakať niečo, k čomu sme nemali ani jediný náznak. Je tu vôbec niečo dobré? Lola Kirke. Neprezentuje postavu, ktorá je síce dobre napísaná, ale myslím si, že je dobre zahraná. A ukáže zo seba asi najväčšiu dávku ľudskosti a reálnych emócií v tomto filme. Plus asi jediná postava, ktorú vieme aspoň trošku pochopiť. Ostatné je tu klišé na klišé, na klišé. Vizuálne to nie je ani trochu zaujímavé, film je príliš krátky na to, aby nás čo len vtiahol do deja a nemá zaujímavú scénku, o ktorej by som sa vedel vyjadriť, že stála za to vidieť. Je to proste typická fantasy romanťárna, kde všetky autorky tohto žánru kopírujú jedna druhú, pretože to budú ľudia čítať a pozerať. A zarobí to peniaze a to je všetko. Neodporúčam pozerať iným, než fanúšikom kníh (nečítal som, tak neviem ako sa to drží predlohy), no nikto iný si tu podľa mňa nenájde nič, čo by stálo za pozornosť. Možno to vyzerá akurát lepšie ako anjelské "Maximum Ride". Takže možno môžem film pochváliť, že nie je až tak zlý. Hodnotenie: D ()

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Zajímavý film, donutil mě se dívat až do konce a ten mi ani teď není úplně jasný. Chápu, že se do sebe zamilovali, ale co se stalo pak? Tenhle film mne opravdu zaujal, spousta věcí se v něm vyřešila, spousta zůstala nezodpovězená a velké množství otázek mne napadá. Nemám nic k vytknutí, nemám žádné připomínky, jenom bych lehce dořešila ten konec. Celkově působil dobrým dojmem, nic nepřeskakoval, na nic si nehrál. Proto mi nezbývá než jej doporučit, je však jen na vás, jestli mou radu poslechnete. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (2)

  • V roku 2009 ságu o Padlých Anjeloch plánovalo spracovať štúdio Disney, lenže v roku 2013 od projektu ustúpili a prenechali látku inej spoločnosti z LA, Lotus Entertainment. (mima33)
  • Internátna škola Meč a Kríž sú v skutočnosti dva zámky. Oba sa nachádzajú v Maďarsku, konkrétne v mestách Tura a Szabadkígyós. (mima33)

Reklama

Reklama