Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Reddington je u čerpací stanice unesen gangem, který přepadává na silnicích. Ve snaze ho najít se Elizabeth obrací se žádostí o pomoc na Samar. Ta nachází stopu, ale přichází o místo. V lesích Západní Virginie soupeří FBI s Raymondovými přáteli, kdo ho najde dřív. (TV Nova)

Recenze (3)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Můj otec pro svoje zásady zemřel. Když ustoupím z těch svých, tak zemřel pro nic." Zásadový Ressler je ve své naivitě dokonalý, avšak Králové silnic mě spíše nudili a ono závěrečné překvapení mě dost zklamalo. Jednak proto, že tato členka Kliky mi byla jasná od začátku a také kvůli vykradení filmu L. A. Přísně tajné. Vždyť Tommy Markin je evidentně kopií Rollo Tomasiho, což činí další děj lehce předvídatelným. ()

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To je tak, když něco plánujete, a pak narazíte na partu blbečků, malých zlodějíčků, kteří vše pokazí. A taky tady dojde k jedné amputaci sledovacího čipu z prsou pomocí víčka od plechovky, vraždě vysoké policistky, odchodu jiné policistky z místa, a vůbec se to celé tak nějak po.dělá... Snaha o očištění Keenové se nyní zdá být v nedohlednu. Hodně akční díl s několika zajímavými a jedním zcela nečekaným zvratem. ()

Reklama

Reklama