foto

Valarie Pettiford

  • nar. 8.7.1960 (57 let)
    Queens, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 No More Mr Nice Guy
The Choir Director
2017 Surviving in L.A.
2016 Boy Bye
The Preacher's Son
2015 My Favorite Five
Welcome to the Family
2013 Dempsey Sisters, The
Love Will Keep Us Together (TV film)
2012 Note to Self
2011 Nurse Jackée
Velký skok
2009 Anatomy of Hope (TV film)
Why Am I Doing This?
2007 Divoký Stomp
2003 Paříž
2002 Jako Mike
2001 Stát se hvězdou
1999 Akta X: Jedináček (video kompilace)
1990 Lovec v ulicích
1988 Robots
1984 Cotton Club

TV seriály

2016 Černá listina (TV seriál)
The Artax Network (No. 41) (S03E20)
The Caretaker (No. 78) (S03E16)
Ředitel č.24 (S03E09)
2015 Born Again Virgin (TV seriál)
Černá listina (TV seriál)
Králové silnic č.108 (S03E08)
Zal Bin Hasaan č.31 (S03E07)
Krmič Trolů č.38 (S03E01)
další epizody (8)
2013 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Všichni mají na kahánku (S06E08)
Večer (S06E07)
2010 Treme (TV seriál)
2007 Sběratelé kostí (TV seriál)
Vraždy podle knihy (S02E15)
2006 Kriminálka Miami (TV seriál)
Na volném moři (S04E22)
2002 Half & Half (TV seriál)
2001 Muži, ženy a psi (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Policejní okrsek (TV seriál)
1999 Jack & Jill (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Dva otcové (S06E11)
1997 Fame L.A. (TV seriál)
Honey, I Shrunk the Kids: The TV Show (TV seriál)
1996 Ochránce (TV seriál)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
1993 Frasier (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)

Dokumentární

2005 Black in the 80s (TV seriál)

TV pořady

2003 2003 Annual BAFTA/LA Cunard Britannia Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace