Reklama

Reklama

Babovřesky 3

Trailer 1

Obsahy(1)

Příběh začíná tam, kde druhý díl skončil: Horáčková vybíhá z domu naproti mladé dámě, která přijela do Babovřesek. Místní drbny, které se sběhly na náves, v ní poznaly sestru Glorii. Ta se (po vzoru faráře Petra) rozhodla vystoupit z řádu a zůstat v Babovřeskách. Zápletka se točí okolo pomsty starosty Stehlíka a místních chasníků Horáčkové... do vesnice se vrací kontrolor Dodo. Není sám, přijíždí s ním jeho manželka, která Stehlíkovi zajistí dotaci, díky níž starosta může poslat všech sedm místních drben k moři... Akce „likvidace bab" začíná. A nad tím vší bdí nový farář, který přijel do vesnice nahradit páter Petra.... (Falcon)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (331)

psychous3 odpad!

všechny recenze uživatele

Dokonale splněné očekávání (čekal jsem průser), Troška naplnil to co předeslal (průser) a dokonce i divácká oblast se nezměnila (průser). Takže ve finále mě nic nepřekvapilo (snad jen tahle trojkombinace, za kterou má troška 5*) a dokonce mě nepřekvapilo ani nic ve filmu. Totální nuda, humor totálně mimo, děj je takový "Troškovský" standard a ono nakonec není co hodnotit. Problém je, že spousta lidí, tohle vidí jako dobrý film a neváhá dát 4*+. Hodnocení co totálně degraduje celkovou objektivitu hodnocení a tahá 'podprůměr' na úroveň průměru a 'průměr' na úroveň filmové "špičky". Jenže onen filmový "TOP" je často touhle skupinou nepochopen a zavrhován a tady nastává zlom. Pro někoho super, pro někoho odpad, záleží na divákovi, jiné hodnocení snad ani neexistuje, jiného diváka neznám (s jedním konzumentem Ulice, Ordinace, Cest domů, Babovřesek, Kameňáků etc. bydlím, takže i tohohle mám dost). Nikdy víc u mě Troška šanci nemá, tohle byl poslední hřeb. ()

higuain odpad!

všechny recenze uživatele

Dokoukat tuhle trilogii chtělo hodně odříkání. První díl se ještě dal, ne snad, že by byl čímkoliv kvalitní, ale byl to první díl a dal se ještě relativně ve zdraví přežít. Pak už to ale byl regulérní Mordor. Jestli je tohle "něco typicky českého" (čímž jen cituji Troškova slova), tak jsme na tom už vážně špatně. ()

Reklama

S.Quentin QUALE odpad!

všechny recenze uživatele

Přislíbil jsem, že se na tento film podívám. Velká chyba. Je to čistočistá reklama na demenci, při které jsem po 30.minutách prosil všecky svatý, aby vyhodili pojistky přinejlepším v celým městě. Do konce se to nedá vydržet. Ohňostroj trapnosti ve své nejvymazlenější podobě. Tohle by měli pouštět pořád dokola ve všech kriminálech a nápravných zařízeních spolu s Dynastií. 0% ()

Redi

všechny recenze uživatele

Na Babovřeskách je výborné to, že je díky nim v komentářích, nebo i v hodnocení uživatelů, vidět, kolik je tady na csfd choromyslných jedinců aneb "budu na to pořád plivat, jaký je to odpad, ale jsem schopný se na to pořád dívat a klidně si zajít i do kina", pokud to teda alespoň ti dementi vůbec viděli. Všichni tito inteligenti si ani neuvědomují, jak by se do tohoto hovna jako postavy náramně hodili :) ()

radaza odpad!

všechny recenze uživatele

Ještě větší sračka, než jste doufali. V pominutí smyslů jsem se opět šel přesvědčit, jestli Troškovi nekřivdím. Dílo zakomplexovaného člověka, který úplně rezignoval na filmové řemeslo a úspěšně odnaučil hrát i herce, kteří už jinde ukázali, že hrát umějí, namixováním s neherci, kteří nikdy hrát nebudou umět. Děs, děs, děs. Ještě bych se rád k občasným nadšeným recenzím: Nemáte pocit, že se díváte na úplně jinou kategorii filmu, než je Vesničko má, středisková, Čtyři vraždy stačí, drahoušku nebo Pane, vy jste vdova? (snažil jsem se vybrat všeobecně oblíbené komedie). Když pominu naprostou stupiditu humoru, ten film vůbec nedrží pohromadě, je děsně zahraný, nastříhaný a hudba je jak od kolotočů. Může mi někdo z vás říct, jak přežil scénky s Lucií |Bílou ( a to ji mám docela rád)???? Vyrovnávání si osobních účtů s církví, šišlání, buranství, parodie cikánů naprosto mimo mísu (potkal Troška někdy nějakého cikána?), proti tomuhle jsou americké "buranské" komedie Fellini. Nedávno jsem viděl italskou Bláznivou komedii s Villagiem a Pozzetim. Proti tomuhle parádní film a to je hodně nízko posazená akční komedie. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (6)

  • Budovatelská píseň, již zakazuje starosta (Pavel Kikinčuk) své dceři pouštět, je „Zpěv svobody“. (rakovnik)
  • Tereza Bebarová, jež ztvárnila Drahoslavu Dočistilovou, je v závěrečných titulcích uvedena jako „Nesmysl“. (rakovnik)
  • Ve scéně, kdy Jarmila Bursová letí na padáku, ve skutečnosti stála na zemi, kameraman ležel pod ní v písku a pomocníci drželi ve vzduchu padák. Ve skutečnosti chtěla opravdu letět, ale tvůrci to kvůli bezpečnosti nedovolili. (Busmart)

Reklama

Reklama