foto

Dalibor Lipský

  • nar. 30.11.1954 (64 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2017 Čertoviny
2016 Strašidla
2015 Babovřesky 3
2014 Babovřesky 2
Piknik (TV film)
2013 Babovřesky
2012 100x nic
2011 Policie Modrava (TV film)
Saxána a Lexikon kouzel
Čertova nevěsta
2010 Doktor od jezera hrochů
2009 Láska rohatá (TV film)
Princezna Ano (TV film)
2008 Nejkrásnější hádanka
Trofej (TV film)
2005 Kameňák 3
2004 Kameňák 2
2003 Kameňák
2002 Chlípník (TV film)
2001 Andělská tvář
Mach, Šebestová a kouzelné sluchátko
Uniforma (TV film)
Vohnice a Kiliján (TV film)
Z pekla štěstí 2
Žabák (TV film)
2000 Král sokolů
1999 Hanele
Nebát se a nakrást
Princezna ze mlejna 2
Z pekla štěstí
1998 Jezerní královna
1997 Pták Ohnivák
Zdivočelá země
1996 Bumerang
Kouzelný měšec
1995 Fany
1994 Řád
1993 Jedna kočka za druhou
1992 Kačenka a strašidla
Kačenka a zase ta strašidla
1991 Klauni a vlastenci (TV film)
1990 O zapomnětlivém černokněžníkovi
Čarodějky z předměstí
1989 Bizon
Království za kytaru
Pan Tau
Volná noha
1988 Stupne poražených
Uf - oni jsou tady
1987 Devět kruhů pekla
Hauři
Kam doskáče ranní ptáče
1986 Chobotnice z II. patra
Hry pro mírně pokročilé
Smích se lepí na paty
Velká filmová loupež
Veselé Vánoce přejí chobotnice
1985 Muž na drátě
Zelená léta
1984 Až do konce
Barrandovské nocturno aneb Jak film zpíval a tančil
Bergman a Bergman, detektivní kancelář (TV film)
Kariéra
Lucie, postrach ulice
S čerty nejsou žerty
Vyhrávat potichu
1983 ...a zase ta Lucie!
Písně by neměly umírat
Tři veteráni

TV seriály

2017 Policie Modrava (TV seriál)
Žena, která odešla před obědem (S02E08)
Vražda u plavebního kanálu (S02E07)
Hajný, který zmizel (S02E06)
další epizody (8)
2015 Policie Modrava (TV seriál)
Případ ukradené krasavice (S01E15)
Blondýnka na hřbitově (S01E14)
Jak málo stačilo (S01E13)
další epizody (15)
2012 Zdivočelá země (TV seriál)
Epilog: Maděrovy pětasedmdesáté narozeniny (S04E13)
Maděra na kolenou (S04E12)
Vraždy (S04E11)
další epizody (13)
2008 Zdivočelá země (TV seriál)
Epizoda 12 (S03E12)
Epizoda 11 (S03E11)
Epizoda 10 (S03E10)
další epizody (12)
2006 Poslední sezona (TV seriál)
2005 On je žena! (TV seriál)
2003 Nemocnice na kraji města po dvaceti letech (TV seriál)
Slib (E13)
Diagnóza (E12)
Zatnuté zuby (E11)
další epizody (13)
2001 Zdivočelá země (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
další epizody (8)
1999 Hotel Herbich (TV seriál)
Kačenka a strašidla (TV seriál)
1998 Tři králové (TV seriál)
Pobožný střelec (E07)
Zrada (E06)
Na dně (E05)
další epizody (7)
1997 Zdivočelá země (TV seriál)
Epizoda 12 (S01E12)
Epizoda 11 (S01E11)
Epizoda 10 (S01E10)
další epizody (12)
1995 Když se slunci nedaří (TV seriál)
Šnajberková (E06)
Zuzka (E05)
Maruška (E04)
další epizody (6)
1994 O zvířatech a lidech (TV seriál)
Závod (E13)
Výpověď (E12)
Špatné zprávy (E11)
další epizody (13)
1993 Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (TV seriál)
Pan děkan mění názor (E26)
Rumburak kontra Fantomas (E25)
Výlet někam jinam (E24)
další epizody (26)
1992 Náhrdelník (TV seriál)
Duplikát (E02)
Dobyvatel (E01)
1991 Maigret (TV seriál)
1988 Druhý dech (TV seriál)
Buď a nebo (E13)
Na koho to slovo padne (E12)
Boby a bobky (E11)
další epizody (13)
1986 Chobotnice z II. patra (TV seriál)
Veselé Vánoce přejí Zelená a Modrý (E04)
Všechno napůl! (E03)
Blesky nad Čertovkou (E02)
další epizody (4)
1985 Slavné historky zbojnické (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1980 Kluci z bronzu

Dokumentární

2005 Příběhy slavných (TV seriál)
Tak tohle je ten svět... (S06E04)
2003 Pokračování příště (TV seriál)
Příběhy slavných (TV seriál)
Sobí ráno (S04E10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace