Reklama

Reklama

Babovřesky 3

Trailer 1

Obsahy(1)

Příběh začíná tam, kde druhý díl skončil: Horáčková vybíhá z domu naproti mladé dámě, která přijela do Babovřesek. Místní drbny, které se sběhly na náves, v ní poznaly sestru Glorii. Ta se (po vzoru faráře Petra) rozhodla vystoupit z řádu a zůstat v Babovřeskách. Zápletka se točí okolo pomsty starosty Stehlíka a místních chasníků Horáčkové... do vesnice se vrací kontrolor Dodo. Není sám, přijíždí s ním jeho manželka, která Stehlíkovi zajistí dotaci, díky níž starosta může poslat všech sedm místních drben k moři... Akce „likvidace bab" začíná. A nad tím vší bdí nový farář, který přijel do vesnice nahradit páter Petra.... (Falcon)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (332)

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Pro uživatele co si myslí, že každý dává buď odpad nebo 5* a z principu, tak já z principu dávám 1*. A není to kvůli tomu, že to je Troška, ani kvůli tomu, že série se mi nezamlouvá. Jsem jihočech a sérii slunce seno, nebo jeho pohádky typu Jasněnka či Princezna ze mlejna, to jsou dobré filmy, u kterých jsem se zasmál a styl i scénář dokázal pobavit. Bohužel u Babovřesek tomu tak není! Je to jak herci, kteří nemají dostatek charisma do komedie, ale i tím, že to je všechno točeno ne z lásky k žánru, ale pro nucené peníze a je to prostě vidět. Styl humoru je úplně někde jinde, jak v dřívějších komediích a od doby Kameňáku jde Zdenda do trapností a na úplné dno komediálního žánru, kde jen vaří z vody a nefunguje to! Vtipy působí nuceně a celé je to bez šťávy. Buď s tímto něco udělá a nebo bude dál točit sračky, jelikož jsou zkrátka lidi co na to půjdou, ať už ze zvědavosti či pobavení a to ho uživí! U třetího dílu se nic nemění a je to pořád to samé dokola. Škoda, ale tuhle sérii si zkrátka oblíbit nemůžu. 10% ()

Quen11 odpad!

všechny recenze uživatele

Hmmmm... Ako by som len popísal zážitok z tohto filmu? Predstavte si, že idete do kinosály, v ktorej si následne vopcháte svoju hlavu do vedra plného fekálií. Po 103 minútach ju vytiahnete a odídete. Tak na mňa pôsobili Babovřesky 3. A tie dve hlášky na ktorých som sa zahanbene pousmial, to rozhodne nezachránili. ()

Reklama

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

Vývozní artikl CZ buranství, jehož masivní úspěch podtrhuje nevalný kulturní stav většinové společnosti. Pokud jsem v jedničce nacházel světlá místa a dvojku označil za snesitelnou, trojka už jen recykluje to, co stěží fungovalo v dílech předchozích. Jediný lepší moment přišel ve scéně focení - ani ne tak kvůli nápadu, jako spíše pro krásně nenucené provedení. Zbytek je ten nejprohnilejší odpad. ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Někde kolem osmičky už tu bude hrát jen rodina Kikinčukova. ;-) Viděno v televizi a snad by to bylo i na jednu hvězdičku za Lucku Bílou, pár vtípků a dokonce jednu humornou situaci (politická narážka). Jenže film je o babkách a velebníčcích. Zase. Troška to neustále stupňuje a v prvních sluncesenech stačilo, že babka běží, dnes už musí létat na padáku za vodním skútrem na moři... Už to nechci nikdy vidět. ()

lardko odpad!

všechny recenze uživatele

haaaaah sem fakt DEBIL :D ... Viděl jsem BABOVŘESKY 1 a BABOVŘESKY 2 a můj názor na to byl ten že oba dva díly jsou pí*oviny s debilnim dějem , a s herci/ herečky který vůbec neumý hrát , ale očividně si myslí kdoví jak jsou dobrý... A na 100% jsem věděl že i tato 3 bude blbost. Nevim proč ale i přesto jsem šel na tohle do kina. Už od začátku se mi s těch babek chtělo blít. A ten děj byl tak nesmyslný , tupý , prostě pro úplný vypatlance bez vkusu , vtipu a s nulovou inteligencí. Po tomhle jsem se rozhodl , že když uvidim nějakou sračku jako je tahle , tak se rozhodně nebudu koukat na pokračování ! UŽ NIKDY ! ACH JO TROŠKA ZASE SKLAMAL ... ()

Galerie (46)

Zajímavosti (6)

  • Tereza Bebarová, jež ztvárnila Drahoslavu Dočistilovou, je v závěrečných titulcích uvedena jako „Nesmysl“. (rakovnik)
  • Kromě jihočeských lokací štáb natáčel i v tureckém Side. (jenik71)
  • Ve scéně, kdy Jarmila Bursová letí na padáku, ve skutečnosti stála na zemi, kameraman ležel pod ní v písku a pomocníci drželi ve vzduchu padák. Ve skutečnosti chtěla opravdu letět, ale tvůrci to kvůli bezpečnosti nedovolili. (Busmart)

Reklama

Reklama