Reklama

Reklama

Babovřesky 3

Trailer 1

Obsahy(1)

Příběh začíná tam, kde druhý díl skončil: Horáčková vybíhá z domu naproti mladé dámě, která přijela do Babovřesek. Místní drbny, které se sběhly na náves, v ní poznaly sestru Glorii. Ta se (po vzoru faráře Petra) rozhodla vystoupit z řádu a zůstat v Babovřeskách. Zápletka se točí okolo pomsty starosty Stehlíka a místních chasníků Horáčkové... do vesnice se vrací kontrolor Dodo. Není sám, přijíždí s ním jeho manželka, která Stehlíkovi zajistí dotaci, díky níž starosta může poslat všech sedm místních drben k moři... Akce „likvidace bab" začíná. A nad tím vší bdí nový farář, který přijel do vesnice nahradit páter Petra.... (Falcon)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (332)

S.Quentin QUALE odpad!

všechny recenze uživatele

Přislíbil jsem, že se na tento film podívám. Velká chyba. Je to čistočistá reklama na demenci, při které jsem po 30.minutách prosil všecky svatý, aby vyhodili pojistky přinejlepším v celým městě. Do konce se to nedá vydržet. Ohňostroj trapnosti ve své nejvymazlenější podobě. Tohle by měli pouštět pořád dokola ve všech kriminálech a nápravných zařízeních spolu s Dynastií. 0% ()

Katarine 

všechny recenze uživatele

To jsem si zas jednou dala. Jedna hvězda za naprosto excelentní Terezu Bebarovou, jedinou netrapnou postavu, ač právě ta měla zřejmě působit vůbec nejtrapněji. Ze všeho ostatního mi bylo stydno. Na své tisící hodnocení jsem čekala hodně dlouho, měla to být nějaká pořádná pecka. To jsem splnila, bohužel v naprosto opačném smyslu. ()

Reklama

Michi88 

všechny recenze uživatele

Nejlepší díl série. Konečně jsem se u tohoto filmu zasmál víckrát než jednou. Největším plusem byla Tereza Bebarová, po ní Veronika Žilková nebo Lucie Bílá a ani ostatní nebyli špatní. Hodně mě potěšila absence otravného Dolanského. I když ke konci začínal přibývat takový ten laciný humor, který už ani mě nepřijde vtipný, tak zbytek byl dobrý. Ovšem série Babovřesky ani zdaleka nemají na Kameňák nebo Slunce, seno. ()

ghatos odpad!

všechny recenze uživatele

Víte co? Pojďme se všichni ojet navzájem. Můžeme si u toho pustit třeba Babovřesky 3. Anální otvor má každý a dobrých lidí se vejde... . -100% (přetékající SEPTIK českého krále antikinematografie Zdeňka "Hovňáka" Trošky). PS1: Co vy jste za lidi, kterým se to líbí? Jste skuteční? Uvědomujete si svou existenci? Máte přece humanoidní základ ne? PS2: Pejsek byl katolík - zemřel. Troška nebyl katolík a také jednou zemře, tedy jako tvůrce... . PS3: Plesnivé babky u moře, naprcané slepice v dědině, č*rák se štábem přímo za kamerou ve filmu...ach. ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Větší píčovinu, aby člověk pohledal. U druhého dílu této, doufejme, trilogie bylo jasně vytyčeno, kde se nachází absolutní dno české i světové kinematografie. Tento paskvil toto dno minimálně dorovnal, ba dokonce bych řekl, že jej ještě prohloubil. To je vážně tak těžké vytvořit film, který má alespoň trošku koukatelný děj a člověk se u něj alespoň trošičku zasměje?! Troška už tu nějakých 20 let nevytvořil kvalitní film, tak už ho někdo prosím z té režisérské židle skopněte. Vždyť mu evidentně jeblo. Na každém krůčku je hromada reklam, protože tuhle nesnesitelnou kokotinu zřejmě nikdo seriózní sponzorovat neměl zájem. Zapomeňte však, že by se reklamy nějak snažil skrývat. Každá vás enormně praští mezi oči. Nevím, jestli má smysl se nad touhle trotlovinou nějak hlouběji zamýšlet a rozepisovat. Vážně nevím, o co Zdendovi šlo, ale pevně doufám, že více "filmů" už do světa nevypustí. Stačilo! Měl by se raději věnovat análním hrátkám s podobně orientovanými muži. Věřím, že je v tom o hodně lepší. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (6)

  • Tereza Bebarová, jež ztvárnila Drahoslavu Dočistilovou, je v závěrečných titulcích uvedena jako „Nesmysl“. (rakovnik)
  • Budovatelská píseň, již zakazuje starosta (Pavel Kikinčuk) své dceři pouštět, je „Zpěv svobody“. (rakovnik)
  • Filmový likér "Uršulum proti šakalům" ve skutečnosti neexistuje, nicméně režisér Troška je držitelem ochranné známky, aby se mohl podílet na případném zisku možného výrobce. (rakovnik)

Reklama

Reklama