Reklama

Reklama

Skinwalker Ranch

Trailer

V roce 2010 si získal Skinwalker Ranch pozornost médií poté, co zažívá celou řadu nevysvětlitelných jevů. Zprávy od pozorování UFO, záhadně zmrzačeného dobytka jsou rutinou. Nicméně veřejné složky zaujme až zmizení farmářova osmiletého syna. O rok později přijíždí na farmu vyšetřovací tým a začíná rozkrývat tajemství. S jeho příjezdem začínají přibývat i paranormální jevy, které jsou ovšem daleko víc brutálnější než obvykle a nadále se stupňují. Vyšetřovací tým tak stojí před rozhodnutím, zda-li půjde dál a bude riskovat své životy. (Matthew01)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (80)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Na skutočných udalostiach založený found footage sci-fi horor o tíme výskumníkov, čo sa snažia odhaliť záhadu zmiznutia farmárovho syna a podivných úkazov, ktoré sa dejú okolo. Zdá sa, že odhalenie nadprirodzenej / mimozemskej prezencie už majú na dosah, otázkou však je, či cena za takéto zistenie nebude privysoká... Hoci som dúfal, že to bude ešte o niečo pôsobivejšie, sklamaný nie som; bolo to vcelku zaujímavé, napínavé a myslím, že s mimozemskou tematikou si tento nenápadný film poradil lepšie než napr. tohtoročný, nevýrazný "Dark Skies". ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Nakonec to nebylo tak debilní jak jsem očekával. Postavy sice občas vyblijou fajné hovno, nebo udělají něco nad čím zůstává rozum stát, forma je celkově taková nedotažená, ale jinak to má místy slušnou atmosféru, divnosti na ranči jsou fajn a odsejpá to dost rychle aby to člověka nestihlo výrazněji nasrat. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak tohle překvapilo. Čekal jsem další tuctovou kravinu která bude dělat jak je děsně cool když je natočená FF. Nicméně film mě mile potěšil, začátek sice poměrně odradil a vypadal docela divně, ale postupem času jsem se do filmu začuměl a bavil. Potěšily mě hodně kvalitní efekty vlka, potěšily mě světla v noci a celý film příjemně uběhnul. Sice konec jsem nějak nepobral ale za mě palec nahoru. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Je pravda, že v rámci takýchto "polodokumentov" a čo sa týka ich formálnej stránky a následného pocitového účinku na diváka, som už videl aj lepšie filmy, no nemôžem ani tvrdiť, že by išlo o niečo zlé, alebo za stratu času. Úvod bol trocha pomalší, pričom aj atmosféra bola taká ospalejšia, no postupne sa to rozbehlo a koniec vygradoval do celkom zaujímavej a "mrazivej" záležitosti. Na druhú stranu ale faktom zostáva, že nie každému táto forma sadne, a ja som medzi nimi. Časté roztrasence, trhance a zrnenie nie je nič pre mňa, aj keď v tomto prípade mi to až tak nevadilo. Priemer. 60/100 ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem, že na paranormální farmě v Utahu tvůrci postupně utáhnou šrouby a oni si místo toho utahovali z diváka. Mizení osob v časoprostoru, fyzikální anomálie, indiánské mýty, mutace, telekineze a mimozemšťani se svými oblíbenými audiovizuálními efekty jako zajatci konceptuální nefunkčnosti a neschopnosti vnést do toho autentičnost alespoň chováním postav. U found footage zásadní problém. Kde stigmata, Bigfoot a Kodos s Kangem..? ()

Galerie (8)

Zajímavosti (3)

  • Název filmu se objeví až před závěrečnými titulky. (griph)
  • Film je věnován památce producenta Jamese R. Rosenthala, který zemřel 17. září 2011. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v americkém státě Utah. (Terva)

Reklama

Reklama