Reklama

Reklama

Vesmírná loď havaruje v zoologické zahradě a záhadná vojenská nanotechnologie na palubě se zhostí jako hostitele šestimetrového krokodýla, největšího exempláře v zajetí. V nedalekém akvaparku zavládne panika, protože právě v něm začne tento nebezpečný superpredátor řádit a zanechává po sobě jen zkázu. Navzdory vojenskému zásahu se nedaří tuto strach vzbuzující robotickou bestii zajmout, neboť ta se pokouší dosáhnout jediného svého naprogramovaného cíle: přežít za každou cenu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (51)

andrewXx odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápem na čo vznikajú takéto nízkorozpočtové absurdné filmy ako je Robocroc, Sharkando, Anaconda III a podobne. Stojí to režisérovi, scenáristovi a ostatným tvorcom vôbec tú námahu púšťať sa do takýchto filmov ? Veď keď nemám dostatok financií na kvalitné efekty (ktoré sú vo filme tohto typu ZÁKLAD !), výpravu, hercov a kamery prečo to robia ? Zmutované zvieratá už pre publikum dávno nie sú strašidelné ani vo veľkolepejšom spracovaní, takže snímky tohto typu by sa dali považovať za odvahu alebo skôr hlúposť tvorcov že sa vôbec do niečoho takého púšťajú. Čo od toho vlastne čakajú ? Niekedy mi to pripadá tak, že ten film ani oni sami vo finálnej verzii nevideli lebo keby áno, tak ho nikdy nevypustia na svetlo sveta. Čo sa týka TV filmov samozrejme od nich človek nemôže očakávať veľa keďže pochádzajú z televíznej produkcie a práve preto, by mali žáner Horor/Sci-fi zďaleka ale zďaleka obchádzať! Veď to celé vyzerá strašne komicky, postavy konajú stúpídne, efekty hodné mobilných hier, herci hodní reklamy na citróny a dokázalo by to vydesiť nanajvýš škôlkarov. Škoda námahy ľudí ktorí sa na takýchto filmoch podieľajú. ()

bulawaio odpad!

všechny recenze uživatele

0/10. Kdyby to alespoň nebyla taková nuda, tak by to bylo fajn. U SyFy je jasný, že ta kvalita tam není, ale když se k tomu není na co koukat, tak je to špatně. ()

buchannon 

všechny recenze uživatele

A opět skvělý herec Corin Nemec... Některé podobné klenoty (béčkové nebo snad céčkové?) si nahrávám a archivuji (pro pozdější potěšení :). Ale tento film není taková fantasmagorie jako například Sharknado nebo Píseční žraloci, proto nevím, jestli si ho nechám, a jestli budu opakovat to utrpení při dalším shlédnutí. ()

djpatrick odpad!

všechny recenze uživatele

Co napsat? Já fakt nevím, protože mě bolel žaludek a díky tomuto filmu jsem se nádherně vyzvracel. Kdyby to bylo bráno jako komedie, tak možná, ale tohle je na mě fakt moc. ()

janececek odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle není žádný horor, ale naprostá blbost. Správný horor by měl člověka zaujmout a "vtáhnout" do děje. I když je pravda, že toto dílo ve směs žádný děj nemá .. Celkově tam nejde vůbec o nic, jenom tam párkrát jakýsi "robocroc" zabije pár lidí .. je tam nastíněna kupa infantilních situací, které jsou nanejvýš trapné .. Celkově to je naprosto ujeté .. Celý film je tak amatérský natočen, .. obsazení naprosto nezajímavé, no .. Jinak ten krokodýl je pravdu hezky namalovaný a ještě když tomu přidám ty výkony herců, no .. když to tak všechno sečtu a podtrhnu, tak jo .. je to vlastně horor, ovšem v jiném slova smyslu .. 0% ()

Pollini odpad!

všechny recenze uživatele

Tak předně, "přežít" určitě nenir základní příkaz, je to složitá záležitost. Jednoduché je plav sem plav tam. Vedlejší role je slepička,, která obdivuje jizvy ošetřovatele, který krmí zvířata v zoo a ještě mu to blbka ohlásí. Trapnější hlášky jsem slyšela už jen v Arachnidovi. Z nekterychr scen se mi chtělo zvracet. ()

Reklama

Reklama