Reklama

Reklama

Naivní Ray pašuje v břiše drogy z Thajska do Austrálie. Na hranicích ho chytí, ale on odmítá přiznat, že nějaké drogy má. Proto je odvezen do hotelu, kde policie čeká dokud nepromluví, nebo dokud drogy nevyjdou ven...
 Ray Jenkins je možná trošku naivní, ale jinak normální milý chlapík. Když mu jeho kámoš Gavin představí myšlenku o rychlém výdělku v podobě pašování drog, Ray neochotně souhlasí. Suverénně spolkne pěkných pár pytlíků plných drog a vyrazí z Thajska domů do Austrálie. Tam má v plánu proplout kolem celníků a sbalit peníze vydělané za pár hodin strachu. Po příletu však ztratí chladnou hlavu a jeho skvělý plán překazí australští federální policisté. Ray odmítá kápnout božskou o podivném obsahu svého žaludku, proto je odvezen do hotelu, kde bude sledován tak dlouho, dokud nepromluví, nebo dokud důkazy nevyjdou ven. (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (71)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Drogy nevyrábím, nepašuju, neprodávám a ani neužívám, takže je pro mne těžké pocítit sympatie k buranovi s kilem heroinu ve svých útrobách. Nicméně jistý obdiv musím "hrdinovi" vyjádřit, protože já kakám třikrát denně a schovávat drogy ve střevech několik dní bych určitě nedokázal. Zejména proto, že bych si je tam nestrkal, ale to jsme zase na začátku. Takže Ray mne nebavil a jeho geniální chvilce jsem nevěřil. Komu jsem však věřil, to byl mafiánský boss Shepherd, protože ten byl učebnicově svinský a samozřejmě oběma poldům, kteří dokázali Rayovi "láskyplně" pomáhat s vyprázdněním střev. Jen měli trošku přitvrdit a mohl z toho být slušný kraťas. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Jak dlouho se normálně krmený a napájený člověk dokáže nevysrat? Těžko říct. Každopádně Ray to musí zvládnout minimálně týden, protože jinak by se v jeho hovnech mohlo najít větší než malé množství heroinu a to by mohlo znamenat kriminál. A tak sedí na hotelu pod bedlivým policejním dohledem a stahuje půlky. Výborný námět a výborné zpracování. Film bazíruje na hraně komedie a klasického krimi s jednou scénou vyloženě na blití a nejsem schopen říct, co převažuje. Herecky si taky nemám na co stěžovat a vedle pár provařenějších tváří zázařil ne tak známý Angus Sampson, s jehož hlavním hrdinou jsem soucítil, protože si živě dovedu představit situaci, že člověk moc chce, ale nemůže. Velká spokojenost. 80% ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

Natočeno podle skutečné události. CITÁT - Kalhoty dolů. prosím, spodky taky, chyťte si šourek......... Hlavní hrdina je tupoun a nechal se nachytat. Proč mu jako mám fandit? CITÁT - Máme právo vás tu držet sedm dní, nebo až se dvakrát vyprázdníte........... Tohle mě tedy vůbec nezaujalo a nebavilo. Hvězda za kameru a jedna za blbost. ()

TheDon 

všechny recenze uživatele

Víte co je lepší než sex? No, dva sexy. A víte co je lepší než dva sexy? Pořádně se vysrat. (lidová moudrost) Angus Sampson je naprosto ideální kandidát na roli přitupělýho australskýho opraváře televizorů. A skutečnost, že s žaludkem plným heroinu by si člověk zasloužil pár smrdutých chvilek na toaletě je víc než zjevná. Jenže to prostě nejde. Kodein a policie jsou bezpečnou devízou v tom, aby člověk na ten záchod ani nepomyslel. Nechutný a zábavný. 75% P.s: agent Smith je prostě fízl každým coulem ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Když máte v útrobách dvacet kondomů s heroinem a jste takřka dva týdny na hotelu pod policejním dohledem, přichází čas na motto Ivana Hlinky. Hlavně se z toho neposrat.. Originální námět, cit pro černohumorné situace, zdánlivě bezvýznamné scény, co nakonec zacvaknou do soukolí a jako bonus sexistický knírač Elrond, který jen potvrdí, že pár postav tady klame tělem.. P.S.: Tak se nám zase sešla dvojice krotitelů nadpřirozena Specs & Tucker. Jeden z nich však nyní zaujal k vymítání zla z lidské schránky zcela jiný postoj.. ()

Galerie (31)

Reklama

Reklama