Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Života Teda Morgana (Seann William Scott) vystihuje jediné slovo - průměrnost. A poté, co od něj odejde manželka, dochází k závěru, že již nemá pro co žít. Než však opustí tento svět, hodlá čelit všem, které viní z toho, kým se stal. Čím více se však snaží udělat tlustou čáru za svým životem, tím více si uvědomuje, že lidé okolo něj se musí každý den vypořádávat s daleko většími problémy a že všechno má své řešení. (MaaaR@)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (78)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že mě Courteney Cox velmi mile překvapila a ukázala, že není jen zajímavou herečkou - i když pro mě bude navždy jen Monicou z "Přátel"- tak je i dobrou režisérkou, která tenhle film zvládla s přehledem a dala nám dramatický romantický příběh, který není patetický a má v hlavní roli skvělého Seanna Williama Scotta. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Nikdy nebuď spánkového onanistu." To zní jako dobrá rada, ale co když onanista nespí a ještě k tomu plive do kafe? Ono je to vlastně jedno, protože tohle je o Tedově zúčtování se životem a to je vážná věc. Nebo není? V tomto případě je to tak napůl. Já se celkem bavil při náměsíčných scénách, při vraždění Rowleyho otce i při vzteklém nadávání nevnímající učitelce. Na druhou stranu mne trošku nudil gay v utajení, trapně vtipkující bratr a vlastně všechny moralizující scény. Ted je však sympaťák, takže mu přejme, ať potká Wammyho na dně jezera. Že nevíte, kdo nebo co je Wammy? Já to taky nevěděl, ale už jsem ho viděl a ani jsem se přitom příliš nezávisle nenudil. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Předvídatelné a závěr je mimo úplně, přesto však má prvotina Courteney Cox své kouzlo a zejména v první polovině dokáže zaujmout. Nezvykle při zemi se držící sympaťák Seann William Scott tropí jednu blbost za druhou a lecko se s ním dokáže plně ztotožnit. Na nějaké ocenění to není, ale je fajn vidět jej projednou v jiné herecké poloze...70% ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Hrozně by mě zajímalo koho napadlo, že obsadit do indie oddychovky Stiflera (nezbaví se toho) je dobrý nápad. Monika (nezbaví se toho) rozhodně není zkušenou a ani příliš originální režisérkou a tak se nudně pomalý film utápí hlavně v předvídatelnosti děje a divných pokusech o komedii. Menší roličky Elishy Cuthbert a Roba Riggla sice potěší, ale když už tak chatrnou zápletku/podzápletky ani hlavní představitel filmu neutáhne, těžko můžu dát více než dvě hvězdy. 40 % ()

runner85 

všechny recenze uživatele

Tej zábavy je tam teda rozhodne málo. Ale filmu to rozhodne neuberá na kvalite! Práve naopak. Našťastie je tam iba jedna postava čo sa snaží byť vtipná a tej to moc nejde. Každý z nás má ukryté v sebe určité tajomstvo ktoré neskôr vypláva na povrch. Čo sa mi hlavne páčilo je to, že Ted vlastne zistil, že všetci to majú/máme v život zložité. Len sa stým treba trochu buď popasovať alebo naučiť stým žiť. Hlavne nebrať ten život tak vážne. Galaxie predsa vznikajú a zanikajú. Tak hlavne klud ... najprv som si počas pozerania myslel, že mi film spôsobí depresiu, no skôr opak, troška ma nakopol a je zase fajn ... ()

Galerie (4)

Zajímavosti (3)

  • Cameo úlohu si zahral aj scenárista David Flebotte, konkrétne v reštaurácii pri raňajkách Teda a Vicki. (MikaelSVK)
  • Pracovným označením filmu bol názov Hello I Must Be Going. (MikaelSVK)

Související novinky

Courteney Cox popírá návrat Přátel

Courteney Cox popírá návrat Přátel

23.04.2014

David Letterman se netají tím, že i on je velkým fanouškem komediálního seriálu Přátelé, který skončil před deseti lety a o jehož návratu se po stejnou dobu neustále diskutuje. Když jej tedy v rámci… (více)

Reklama

Reklama