Reklama

Reklama

Doug Harris (Josh Gad) je milý, ale absolutně nespolečenský typ. Brzy se má ženit, ale čelí velkému problému: chybí mu svědek. Zůstávají poslední dva týdny, než si vezme dívku svých snů (Kaley Cuoco), a proto podle rady známého navštíví Jimmyho Callahana (Kevin Hart), majitele a generálního ředitele Best Man, Inc., společnosti, která poskytuje nejlepší svědky pro sociální nevyspělé muže v nouzi. Co následuje, je veselá svatební šaráda, při níž se Doug a Jimmy, nyní jeho falešný svědek, tajně snaží utajit tento „podvod". Netrvá dlouho a mezi dvěma muži se vytvoří neočekávané a postupně se prohlubující pouto. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (148)

PTuranyi 

všechny recenze uživatele

Typicky americká komédia s predvídateľným scenárom v centre, ktorej je chlapík bez charizmy a priateľov. Preto si musí svedka a družbov "kúpiť". Našťastie táto služba existuje ale v časovej tiesni dostane bandu nýmandov čo má byť akože vtipná zápletka. S takýmto osadenstvom americký scenáristi ľahko skĺznu ku genitálnemu humoru. Na konci síce ešte vytiahnu ideu priateľstva, aby vytlačili slzičku, keď už lásku nechali ležať v blate. Ale aj u nej si ešte nechali želiezko v ohni. Produkcia je kvalitná, herecké výkony celkom dobré, žiaľ príbeh slabý. ()

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Totální peklo! Doporučuju vyhnout se obloukem i skalním fandům Kaley Cuoco, která je mám pocit mimo svou roli v Big Bangu herecky totálně špatná, tady to v těch pár záběrech není výjimkou. Sám se tomu divím, ale fakt mi nevadí Kevin Hart, který na své otravnosti herectví staví a v Grudge Match byl podle mne vyloženě super. Ale Josh Gad? Sakra kde tohle vyhrabali? Mužská Melisa McCarthey má tvář. Tohle to nejotravnější a nejtrapnější z toho nejotravnějšího a nejtrapnějšího. Ty nejhorší kousky a výkony Vince Vaughna jsou vedle něj ódou na herectví. 2/10 ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Překvapivě slušná komedie, která čerpá hlavně z komediálního talentu Kevina Harta. Pokud Vám tedy nesedí, tak ruce pryč. Pokud ano, užijete si slušnou a ve své podstatě i dobře vymyšlenou komedii o tom, jak se z obchodních partnerů stanou nejlepší přátelé. Nebudete se mlátit do kolen, ani nebudete znechuceni. ()

kacir 

všechny recenze uživatele

Podstatne lepšie ako Spy s tou odpornou tučnou kravou, ktorej úloha bola totálne nereálna, skôr trápna. Tento chalan mal "pár" kíl navyše, ale držal sa pri zemi a pôsobil na mňa vierohodne. Nebol mi nesympatický, ale aj keby, hodnotím film nie jedinca.. Hoci nechápem, ako môže byť niekto kto nemá ani jedného priateľa.. Film prekvapí miestami peknými dialógmi. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Prvotná idea v podstate podobná ako pri I Love You Man, takže som sa dosť obával, čo chcú z tohto námetu vlastne vymlátiť znovu. Ale napokon musím uznať, že to bolo celkom vydarené a dokonca som sa na tom aj pár krát zasmial (čo sa mi pri amerických komédiách stáva čoraz menej). Ale na moje prekvapenie v tom nebolo až toľko klišé ako by sa dalo čakať. Škoda viacerých absurdností, ktoré ten celý výborný dojem trochu ťahali smerom nadol, ale tak na americké pomery tohto žánru to bol aj tak nadpriemer. Za normálnych okolností 3-hviezdičkový film, ale trochu sa to vymykalo z priemeru, takže +1* navyše. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (5)

  • Na konci filmu herec Jorge Garcia povie hlášku: „I've got a bad feeling about this flight.“, čo je narážka na seriál Lost (od r. 2004), v ktorom povedal to isté. (Jump3r2)
  • Josh Gad (Doug Harris) vo filme povie, že jeho superhrdinom je Pac Man. Vo filme Pixely (2015) si Josh zahral práve spomínaného Pac Mana. Lenže tam nepredstavoval superhrdinu, ale záporáka. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama