Reklama

Reklama

24 hodin

  • Česko Hra o dítě (více)
Trailer

Obsahy(1)

Někteří zločinci ovládají své řemeslo tak dokonale, že za sebou zanechávají pouze vyděšené oběti neschopné vypovídat. Mezi takové patří i Joe (Kevin Bacon) a Cheryl Hickeyovi (Courtney Love), kteří s Joeovým bratrancem Marvinem vymysleli bezchybný plán, jak vymámit peníze z bohatých rodin. Drze, brutálně a hlavně úspěšně vydírají bezmocné rodiče. Ale tentokrát si vybrali špatnou rodinu. Rodinu, která se rozhodla, že vezme záchranu dcery do svých rukou... (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (76)

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Nebylo to nějak moc špatný,ale v několika scénách mi chování postav přišlo tak neuvěřitelně dementní,že jsem kroutil hlavou! Jeden příklad:Únosci si mají volat každou půl hodinu.Pokud se jeden neozve,má druhý zabít tu holku!Uplyne půl hodiny a deset vteřin od posledního telefonátu a únosce už chce holce zlomit vaz. - - jo,kdyby se jen nechtěně opozdil o minutu,holka už by byla mrtvá a celej plán v řiti! No prostě kravina a navíc tak špatně natočenou honičku jsem dlouho neviděl. ()

Lottr 

všechny recenze uživatele

Baconovi záporná role opravdu sedla a Charlize Theron je skoro stejně hezká jako Scarlett Johansson. Ale tohle bohužel kvalitu filmu nedělá. Příběh je strašně jednoduchý a už asi stokrát ohraný. A ani ten akční závěr k tomu všemu příliš neseděl. Docela podprůměrná podívaná, dobrá tak na pokrácení času na noční v práci :) ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

V kine určite veľký prúser, na dvd mierny podpriemer, ako film týždňa na nejakej komerčnej televízii rozčarovanie, ale ako malý filmík na neskorý večer sa tento akože triler dá pozreť bez ujmy na zdraví. No a keďže spadám do poslednej diváckej kategórie, dávam mu vysoko nadhodnotených 60%. Asi iba zo súcitu. Jeho akčný záver mu bohužiaľ veľmi ubližuje, ako taká atmosféra je v čudu a celkový dojem z 24 Hodín je u mňa podobný asi ako pri ľubovolnom kanadskom televíznom filme. ()

kombajn 

všechny recenze uživatele

Prumerny film ze zacatku, natahovany s neumele vytvorenou atmosferou. Ve finale uz je clovek tak znuden neustalym prehazovanim kontroly jedne osoby nad druhou, ze se modli, aby to skoncilo. Pak ale ma dojit k predani penez a blbejsi sceny nez ty s vypnutim motoru letadla, aby nebyl slyset v mobilu jsem teda uprimne receno dlouho nevidel... ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Nelekněte se vypočítavého názvu – nejde o ten seriál, ale zdlouhavý a překombinovaný thriller s Charlize Theron, Courtney Love či Kevinem Baconem v hlavních rolích, v němž rodině lékaře unesou astmatickou dcerku, ale on, ani manželka se nemíní vzdát. DVD: Před filmem trailery na čtyři jiné filmy, v bonusech na dalších pět a na tento film, a také alternativní konec (0:54) a film o filmu (19:44, rozhovory s herci a tvůrci, proložené záběry z filmu i z natáčení) – s CZ titulky. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (11)

  • Snímek byl natočen na motivy románu Grega Ilese „24 Hodin“. (Terva)

Reklama

Reklama