Reklama

Reklama

Vůbec první film, který zasazuje umění kickboxu do westernového prostředí. Zároveň vzdává hold francouzské bojové technice Savate zaměřující se především na boj nohama. Roku 1865 cestuje francouzský důstojník po Spojených státech a hledá vraha svého nejlepšího přítele. Přitom se dostane do sporu mezi chudými farmáři a bohatým vlastníkem půdy. Aby pomohl vesničanům nabídne jim své bojové umění Savate. Bude jeho mistrovský kickbox stačit k porážce cynických zločinců, pro které jsou lidské životy něčím naprosto bezcenným? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (24)

matestlust 

všechny recenze uživatele

Hodně podprůměrná bojovka z prvky westernu od současného guru akčních filmů I.Florentine. O.Grunner se sice umí dobře rvát, ale hereckého umu opravdu nepobral. Normálně mi gumáčtí protagonisté ve filmech podobného rázu nevadí, ale tohle je už příliš. Ultra dementní dialogy s ultra dementními herci a to celé korunuje hudba jak z historického velkofilmu, která jede téměř po celou minutáž. Jediné co snímek vytahuje z totálního odpadu jsou solidní bitky se solidní choreografií. Hold každý nějak začíná. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Toto som pozeral kedysi dávnejšie u muža mojej tety spolu s mojim otcom. Ženy zatiaľ varili. Strýko z druhého kolena je veľký akčný fanúšik a je mu jedno, čo je áčko, béčko, alebo zetko. Každý poriadny kop a ranu rázne komentoval a my sme z toho ako ľudia, ktorí jediní v miestnosti chápali rozdiel medzi áčkovou a video tvorbou, mali tým pádom taktiež poriadnu zábavu. ()

Reklama

Lateef 

všechny recenze uživatele

Jeden z prvních kousků současného "bombermana" akčních filmů. Už zde jsou vidět náznaky jeho dnešních schopností, tzn. pěkné zabírání akčních scén, příjemná kamera, občas zpomalený záběr, obstojná choreografie. Jinak to ale za moc nestojí, příběh zasazený mezi čtyři dřevěné chatrče plyne dle mnohokrát viděného, šablonovitého a klišovitého schématu včetně finálního souboje, který kromě několika zvukově zvýrazněných "double-kicků" jen těžko sloupne nálepku Špatný. Na jedno shlédnutí a jedeme dál, docela rád bych si dal intergalaktickou válku Interceptor Force... ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Pokus o konkurenciu pre vtedajšieho bombermana Van Damma. Žiaľ, neuspelo. Škoda, lebo nie vzdialene nepodobný námet použil Van Damme xkrát, dokonca aj v Questovi, ktorý okrem tradičného multikultúrneho turnaja zakombinoval aj historické prostredie a dobrú výpravu. Van Damme vo svojich najlepších rokoch bol však len jeden. Toto som ako decko pozeral bez problémov, teraz je to ako za trest a nepomôže ani nostalgia. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Jeden z prvych filmov zrucneho beckara Isaaca Florentinea. Zapletku tvori Florentineov oblubeny mix zanrov a prostredi. Tentokrat mix arenovky a westernu. Vysledok je ale skor nudny a srandy je pomenej. Bitky su priemerne natocene, choreografia je jednoducha, ale na osviezenie obcas vyuziva komicke prvky v style subojov Jackieho Chana. Bohuzial je bitiek prilis malo na to, aby film nenudil. Florentine sa este len otukaval a zistoval, ktore postupy funguju a ktore nie. Celkovo je to film na jedno pozretie. 4/10. ()

Reklama

Reklama