Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když umělec Colin Ware (Firth) zjistí, že jeho životní láska a snoubenka Vera (Driverová), přitažlivá, prohnaná potvora, si bere jiného muže, uteče do ospalé americké vesničky v Nové Anglii, aby se zde ponořil jen do svého umění a ukonejšil svou zmučenou duši. Brzy potká někoho, kdo mu nabídne víc, než jen rameno, na kterém se může vyplakat je to Mandy (Grahamová), kouzelná bezprostřední duše, která uchvátí jeho srdce dokud se náhle neobjeví Vera s nečekaným překvapením. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (74)

Jaxx84 

všechny recenze uživatele

Stokrát obehrané scény okopírované z jiných, mnohem lepších romantických komedií. Colin Firth je prostě typ herce pro tyhle slaďáky. V tomhle ho ale zradil jak režisér, tak i scénárista. Plytké, čišící umělostí a nevěrohodností (a to včetně jindy tak věrohodné Minnie Driver). Začátek naprosto katastrofální, tomu by snad neuvěřilo ani pětileté děcko. 2/10. ()

Fanak 

všechny recenze uživatele

Tak nevím, jak může být celá zapletka filmu postavena na tom, že se hrdina nemůže rozhodnout mezi H. Graham a M. Driver. Muž alespoň průměrného vkusu by měl za 10 vteřin jasno:-). Ale Collin Firth stále váhá, přestože scénárista obdařil obě ženské postavy charakterem vzbuzujcícím zcela jednoznačné sympatie/antipatie. Raději si však měl dát práci s alespoň průměrnou zápletkou. Patrně měl ale na scénář pouhý jeden pracovní den. A asi ještě chvátal na odborářskou schůzi. ()

Reklama

Pingu 

všechny recenze uživatele

Úsměvná, romantická skorokomedie plynoucí si svým poklidným a pohodovým tempem až k milému a pohodovému - a co se týče schůzky v parku i snadno odhadnutelnému závěru. Určitě nenudí, neurazí a Heather Graham rozhodně potěší minimálně oko každého chlapa :o)).... Ze začátku maličko ukecané a zlehoučka se rozjíždějící, nicméně originální příběh v netypickém prostředí, pár dobrých vtipů a roztomilá Mandy mě nutí zauvžovat i o 4* hodnocení....kdo ví příště??? ()

6sense odpad!

všechny recenze uživatele

Jediný co mi po tomto filmu zůstalo je tato reč Mandy : "Když jsem byla malá, tak kdykoliv jsem byla fakt šťastná, měla jsem nezvladatelnou touhu úplně se svlíknout. A když jsem byla malá, byla jsem šťastná dost často, takže jsem se svlíkala kdekoliv a lidi byly v šoku a já měla trable." Ale jinak je to táááák umělej film... umělý jak jeho, tak její reakce a nejhorší na všem ta Vera. Akorát nechápu proč je v obsahu napsáno, že je Vera přitažlivá... ()

Grafito 

všechny recenze uživatele

Podprůměrná rádoby romantická komedie.. naprostá absence, byť i jen náznaku humoru.. celý film je jen o pitvoření se Colina Firtha.. a zrovna on má myslím na víc.. když by člověk vzal ve srovnání třeba Doctora Hollywooda, který těží ze stejný zápletky střetu městskýho (tady anglickýho) prvku v prostředí americkýho maloměsta, tak Ach ty ženy je zoufale nedotažené nedochůdče.. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama