Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když umělec Colin Ware (Firth) zjistí, že jeho životní láska a snoubenka Vera (Driverová), přitažlivá, prohnaná potvora, si bere jiného muže, uteče do ospalé americké vesničky v Nové Anglii, aby se zde ponořil jen do svého umění a ukonejšil svou zmučenou duši. Brzy potká někoho, kdo mu nabídne víc, než jen rameno, na kterém se může vyplakat je to Mandy (Grahamová), kouzelná bezprostřední duše, která uchvátí jeho srdce dokud se náhle neobjeví Vera s nečekaným překvapením. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (74)

pinguinka 

všechny recenze uživatele

Byla jsem na tento film natěšena jako obyvatelé Hope Springs na drby, ale musím bohužel konstatovat, že charakteristika „romantická komedie“ není zrovna ta nejlepší. Spíše se jedná o nenáročné dílko s romantickým nádechem (hezký park opravdu romantiku sám neobstará :) a humornými prvky (Colinův svůdný výstup se šálou je vskutku vtipný ). Je to škoda, když se člověk podívá na slibné obsazení. I když musím uznat, že Colin Firth je šarmantní, jeho pohledy velice výmluvné a Heather Graham dostatečně svůdná. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Ach ty romantické komedie jako přes kopírák.. Snad to bylo tím módem ztřeštěnosti a pubertálním chováním dospělých, ale dilema plačtivého Colina, jestli bezprostřední neukojená alkoholička, nebo dosluhující velšská stíhačka s doutnajícím motorem šlo celou dobu mimo mě. Všimli jste si, že se Heather Graham snad v každém svém filmu vysvleče, ale udělá to tak, že není nic vidět? Přirovnal bych to k sledování čísla ve striptýzovém klubu při výpadku proudu či házení bankovek z hry Dostihy a sázky do klobouku žebrajícího slepce.. ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Nenásilná britská klasika. On má rád ji – ona má ráda jeho – trošku se nám to zkomplikuje, ale nakonec spolu žili šťastně až do smrti. Colin Firth je pan sympaťák….to se ví. Heather Graham je zlatíčko….mám pro ni letitou slabost. Takže sečteno podtrženo, jako dvojice pro romantické rejdy, dokonalost sama. Zápletka je taková maková….jak to u podobných záležitostí už bývá. Nenáročná, předvídatelná, průhledná….kopírák hadr. Ale v neděli po odpolední kávě, jako siestička určitě neurazí. ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Velmi nudné a natahované až trapné, připomíná to spíš středoškolskou (ovšem nevtipnou) komedii se skoro čtyřicátníky v hlavních rolích- chvílemi to vypadá ,že se snad rodí zajímavá zápletka,ale nakonec to skončí přesně tak, jak bylo od začátku jasné- hvězdička za aspoň občas vtipného Colina Firtha...20% ()

Fanak 

všechny recenze uživatele

Tak nevím, jak může být celá zapletka filmu postavena na tom, že se hrdina nemůže rozhodnout mezi H. Graham a M. Driver. Muž alespoň průměrného vkusu by měl za 10 vteřin jasno:-). Ale Collin Firth stále váhá, přestože scénárista obdařil obě ženské postavy charakterem vzbuzujcícím zcela jednoznačné sympatie/antipatie. Raději si však měl dát práci s alespoň průměrnou zápletkou. Patrně měl ale na scénář pouhý jeden pracovní den. A asi ještě chvátal na odborářskou schůzi. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama