Reklama

Reklama

Existuje planeta, je jako každá jiná. A ta vysílá zprávu do všech temných koutů vesmíru. Každý se přišel podívat. Je na Doktorovi, aby zjistil jaké poselství se nese prostorem a časem. Padne ticho až bude vyřčena otázka? Stane se Trenzalore místem jeho posledního odpočinku? (Kacaba)

Diskuze

PanCitron

PanCitron (hodnocení, recenze)

Pod

Já to vždycky chápal tak, že ty regenerace (nějak) získají ti, co vystudovali školu na Gallifreyi a získali titul "Pán času". Ale o tom principu a co jak se nic neví. On hlavní problém toho je, že celý nápad s regenerací vznikl, aby tvůrci mohli vyměnit hlavního představitele. Teprve později to hodně sporadicky začali trochu objasňovat. Zároveň každý scénárista a producent má o všem trochu jinou představu.

na příspěvěk reagoval Pod

Pod

Pod (hodnocení, recenze)

PanCitron

Na jaký princip to funguje se ale neví, ne? Já si právě myslel, že je to normální život, jako má každý tvor, akorát jich má víc, ale ze mu to někdo může nastavit, to mi přijde divné.

na příspěvěk reagoval PanCitron

PanCitron

PanCitron (hodnocení, recenze)

Pod

Tak v tom díle mu to nějak poslali skrze tu trhlinu. Sice to působilo dost komicky, ale bylo to tak.

na příspěvěk reagoval Pod

Pod

Pod (hodnocení, recenze)

PanCitron

Já koukal jen od devátého. A jak to jako podání nových regenerací funguje? To prostě kliknou na počítači "přidat život?"

na příspěvěk reagoval PanCitron

PanCitron

PanCitron (hodnocení, recenze)

Pod

Však tam vysvětloval, že tato inkarnace je jeho poslední 13. život (jedná se o +/- ustanovené pravidlo z historie seriálu), tak je dostal, aby přežil události epizody a mohl najít Gallifrey. To, že Páni času mohou dávat nové sady regenerací, už v seriálu také někdy padlo.

na příspěvěk reagoval Pod

Pod

Pod (hodnocení, recenze)

Kucndo

Dobře, já počkám. čekal jsem na dabing a vypadá to, že bych se nedočkal, tak jsem začal koukat (i když s velkým přemáháním) na titulky.

Kucndo

Kucndo (hodnocení, recenze)

Pod

Zrovna dnešní epizoda odpověd tak trochu naznačila, pokud teda Moffat zase nevyrukoval s nějakým plotholem, ale nechci spoilerovat ;)

na příspěvěk reagoval Pod

Pod

Pod (hodnocení, recenze)

Takže v tomhle díle získal Doctor od své rasy nový cyklus regenerací? Bude to ještě někdy podrobněji vysvětlené?

na příspěvěk reagoval Kucndo, PanCitron

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Klenotka

Klenotka (hodnocení, recenze)

Tak režisér prvních dvou dílů 8. série mluvil o návratu ke 4. Doctorovi a Capaldi sám je velkým fanouškem klasické série (myslím, že snad mezi nejoblíbenější zařadil Pertweeho). Takže kdyby to byl takový ten akční/lehce nebezpečný/nepředvídatelný/bez sonického šroubováku každé dvě minuty mávající Doctor, já bych byla nadšená. Jsem hlavně ráda, že Smith je pryč. Podle mě to byl nejhorší Doctor, ale očividně jsem s tímhle názorem v menšině, protože spousta lidí ho považuje za skvělého. Každopádně Doctor je jedna specifická role, ale když čtu někdy *herecké* srovnávání těch dvou, tak mi to přijde mimo, protože Capaldi je prostě někde jinde a nemůžu se dočkat, až ho uvidím. Snad Moffat ví, koho má v rukou. 

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Ištván87

Ištván87 (hodnocení, recenze)

Na Capaldiho jsem hodně zvědavý. Podle jeho první scény to ale vypadá celkem pěkně. Nicméně rád bych se ohradil. Matt Smith byl sice magor a David Tennant se občas zubil jak hyena, nicméně oba podle mě celkem slušně navazují na starší inkarnace Doktora, hlavně na Toma Bakera, který měl v sobě taky tu správnou kombinaci: Now drop your weapons, or I´ll kill him with this deadly jelly baby. To je věta, která hovoří za vše. A nesmíme zapomínat na jeho šťavnatou první scénu se švihadlem: http://www.youtube.com/watch?v=K3CWXqUqPFA

Klenotka

Klenotka (hodnocení, recenze)

Doporučuju "The Hour", Capaldi tam hraje parádně - umí drama i komedii, což je přesně ta kombinace, kterou Doctor potřebuje. Nemůžu se dočkat. Je načase, že dali zase normálního Doctora po tom rozjuchaném hipsterovi a je to konečně snad návrat ke klasice (Tom Baker hodil po regeneraci úplně stejný pohled).

DaViD´82

DaViD´82 (hodnocení, recenze)

Martin12500

Navíc Capaldiho již fanoušci Doktora znají, i kdyby ho neznali z jeho jiné tvorby. Objevil se již v epizodě o Pompeích a v Torchwoodu hrál také nemalou roli.

na příspěvěk reagoval Martin12500

ReneeS

ReneeS (hodnocení, recenze)

DaViD´82

Capaldi má obrovský potenciál a já hrozně doufám, že ho scénaristi nepromarní. Osobně bych teď raději malinko serioznějšího, vážnějšího, sarkastického Doctora (něco ve stylu War Doctor) a bojím se, že z něho udělají jen starší verzi těch posledních.

DaViD´82

DaViD´82 (hodnocení, recenze)

Martin12500

Capaldi to zvládne. Já jsem naopak rád, že opustili od těch rozjuchaných uch ve prospěch zkušeného charakterního herce s nemalým komediálním talentem. Nebudu odporovat, že v těch pár desítkách vteřin působí poněkud fanaticky, ale upřímně tomu tak bylo vždy. Zkus se schválně podívat na poslední díl první série a Tennantovo zjevení a odprostit se od toho, co o něm víš ze zbylých dílů. Rozhodně také žádný zázrak ,-)

na příspěvěk reagoval ReneeS

Kotuc

Kotuc (hodnocení, recenze)

Celkovo to bolodobre, musim este pozret s titulkami. Bolo tam toho trochu moc radsej to mohli natiahnut namiesto tych bez dejových epizod v 7 serii. Bol odobre znova vidiet Amy aspon an chvilku. A Capaldiho som sa naplasil, tie oci fu. Moc sympaticky teda neni.    Uvidime, co bude dalej. 

Martin12500

Martin12500 (hodnocení, recenze)

Nebolo to bohvie co. Potesil navrat Karen Gillan(Amy) aj ked len na niekolko sekund. Najviac ma mrzi odchod Matta a ked som tam uvidel Capaldiho... Tak nesympatickeho herca som uz dlho nevidel. Dufam ze toto nebola posledna epizoda co som tohto super serialu videl lebo nemam vazne chut pozerat na Capaldiho. A Moffat by to uz mohol prenechat racej niekomu inemu.

na příspěvěk reagoval DaViD´82, DaViD´82

ReneeS

ReneeS (hodnocení, recenze)

Kucndo

My sentiments exactly. Díl byl docela slabý i  konec byl divný, ale ten ještě ušel. Čekala jsem něco víc. Nemůžu říct, že se mi to vyloženě nelíbilo, ale jak jsi řekl, bylo to nemastné, neslané.

Kucndo

Kucndo (hodnocení, recenze)

Až na ten konec mi to přišlo takový nemastný, neslaný... co vám? Ale pobavil jsem se, účel to splnilo :)

na příspěvěk reagoval ReneeS

Reklama

Reklama