Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(32)

Obsahy(1)

Hlavním hrdinou příběhu je středoškolák Raku Ičidžó. Přestože je jeho otec hlavou jedné z rodin jakuzy, Raku se o záležitosti jakuzy nezajímá a žije si vcelku normálním životem. Jednou na něm však při cestě do školy přistane jeho nová spolužačka Čitoge Kirisaki, která se přestěhovala z USA do Japonska, a je dcerou hlavy jiné, nepřátelské rodiny. Doma se Raku od otce dozví, že se domluvil s otcem Čitoge na tom, že budou Raku a Čitoge tři roky ve falešném vztahu, aby se udržel mír mezi oběma rodinami. To se ale ukáže být náročným úkolem hned z několika důvodů: jednak se oba dva nesnáší, dále proto, že má Raku zálusk na jinou spolužačku, Kosaki Onoderu, a také si Raku uvědomí, že kdysi slíbil jedné lásce z dětství, že až se znovu potkají, tak se vezmou. (Hromino)

(více)

Zajímavosti (4)

Nisekoi - Season 1 (2014) (série) (S01)

  • První závěrečnou píseň „Heart Pattern“ nazpívala Nao Tójama (dabérka Chitoge). Druhou závěrečnou píseň „Recover Decoration“ nazpívala Kana Hanazawa (dabérka Kosaki Onodery), tu třetí „Trick Box“ nazpívala Mikako Komatsu (dabérka Tsugumi), čtvrtou „Order × Order“ nazpívala Yumi Uchiyama (dabérka Ruri), pátou „Hanagonomi“ nazpívala Kana Asumi (dabérka Mariky Tachibany), předposlední „Souzou Diary“ nazpívaly Nao Tójama, Kana Hanazawa, Mikako Komatsu a Kana Asumi, a tu poslední „Taisetsu no Tsukurikata“ nazpívaly Nao Tójama a Kana Hanazawa. (CarnTheNunya)

Nisekoi - Season 1 (2014) (série) (S01)

  • První úvodní píseň „Click“ je od skupiny ClariS, která se zároveň postarala i o tu poslední „Step“. (CarnTheNunya)

Nisekoi - Season 2 (2015) (série) (S02)

  • První závěrečnou píseň „Aimai Hertz“ nazpívaly Nao Tójama (dabérka Chitoge), Kana Hanazawa (dabérka Kosaki Onodery), Mikako Komatsu (dabérka Tsugumi) a Kana Asumi (dabérka Mariky Tachibany). Tu druhou „TrIGgER“ nazpívala Mikako Komatsu (dabérka Tsugumi), třetí „Sleep zzz...“ nazpívala Nao Tójama (dabérka Chitoge), čtvrtou „Matado-rabu“ nazpívala Kana Asumi (dabérka Mariky Tachibany), pátou „Marchen ticktack“ nazpívala Ayane Sakura (dabérka Haru Onodery), předposlední „Tooriame drop“ nazpívala Yumi Uchiyama (dabérka Ruri) a poslední „Crayon Cover“ nazpívala Kana Hanazawa (dabérka Kosaki Onodery). (CarnTheNunya)

Nisekoi - Season 2 (2015) (série) (S02)

  • První ze dvou úvodních písní „Rally Go Round“ nazpívala zpěvačka LiSA. Tu druhou „Magical Styling“ nazpívala Kana Hanazawa (dabérka Kosaki Onodery). (CarnTheNunya)

Reklama

Reklama