Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film Nejdelší jízda vznikl na motivy světového bestselleru proslulého autora Nicholase Sparkse a po jeho zhlédnutí uvěříte na opravdovou lásku. Když Luke (Scott Eastwood), bývalý jezdec rodea, který se snaží o návrat, potká vysokoškolačku Sophii (Britt Robertson), jež se připravuje na vysněnou práci v New Yorku, oba se spolu vydají na neobyčejnou — i když nejistou — romantickou cestu. Zatímco jejich odlišné životní cíle prověřují odolnost vznikajícího vztahu, čeká je osudové setkání s Irou (Alan Alda), jehož dojemné vzpomínky na vlastní manželství se stanou mladému páru inspirací a jednou provždy změní jejich životy. (Bontonfilm)

(více)

Videa (23)

Trailer 2

Recenze (206)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem ten film z hloubi duše nenávidět, protože nabízel dvě zdánlivě oddělené romantické linky namísto jediné, kompaktnější. Vyprávění ze čtyřicátých let mě často vyloženě štvalo, rušilo a nezajímalo. Jenže pak se to všechno v poslední půlhoďce tak fikaně protne, že mi na rozdejchání nestačila ani kompletní domácí zásoba papírových kapesníčků. To je tak sprostý! Cítím se podveden. A užívám si to. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Alan Alda, už má svá léta, ale jako vždy hrál bezvadně staříka s krásnou minulostí, kterou formou čtení dopisů poznávala Sophie a zasáhlo to její srdce. a tak dále. Romantika jak hrom, tohle je Ruby Sparks v celé své spisovatelské kráse. Já od ní snad nic jiného než jen v trochu jiných nuancích neviděla, ale možná se mýlím. Takže kdo má rád happyendy s velikanananáským zaláskovaným srdcem, máte ho mít. Každý z nás asi občas potřebuje něco sladkého, je to dobré na nervy a v dnešní době je to silně aktuální. Ať žije romantika dál, bez ní je život na houby! ()

Reklama

hendrich6 

všechny recenze uživatele

Velmi pěkná romantika, která na mě zapůsobila a to hlavně přidanou hodnotou, kterou představovalo vracení se v čase a vyprávění moc sympatickým staříkem. Na můj vkus to bylo moc dlouhé, ale za podívání určitě stálo a to už kvůli potomkům tří filmových legend. Navíc ve finále pěkný konec, ale to už se nechte překvapit. 80% ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Příběh vás provází hned dvěmi romantickými dějemi a vy si máte vybrat, který z nich je lepší. Příjemně mě překvapil Alan Alda, ale po pravdě mi nic neříkají cowboyové, dopisy a už vůbec umění. Co mi však dost říká je Britt Robertson. Nádherná holka co se narodila aby byla viděna. Zatím herecky nic moc, ale třeba dospěje. Koukatelná ale rozhodně je. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Tak ako k minulému filmu Nicholasa Sparksa (Safe Haven) aj tomuto filmu dávam 3*. Nie je to niečo, čo by človeka urazilo, ale rozhodne to nie je ani nič čo by si človek pozrel znovu. Film má svoje dobré momenty, osobne si myslím, že príbeh Ruth a Ira je celkom zaujímavý a herci majú chémiu, no v prípade Sophie a Luka je to už o niečo horšie. Najväčším problémom ale je, že príbeh je príliš priehľadný a jednoducho odhadnuteľný a všetko čo si myslíte že sa vo filme stane, sa skutočne aj stane. Nemyslím si, že som premhral svoj čas, ale k filmu sa už určite znovu nevrátim. Očakávania sa naplnili, Britt Robertson bola fajn, ale nič v tomto filme nekričí pre pozornosť. Je to proste ľahký romantický film na jedno pozretie.Hodnotenie: C+ ()

Galerie (71)

Zajímavosti (9)

  • Výroba a autorizovaná distribúcia filmu podporili viac ako 13 000 pracovných miest. (Laslo)
  • Vo filme zmieňovaná Black Mountain College bola experimentálna umelecká vysoká škola, ktorá skutočne existovala v rokoch 1933 až 1957 v Severnej Karolíne. (Laslo)

Reklama

Reklama