Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V Central City bojují muži zákona s bandou motorkářů, zdá se však, že proti ní nemají šanci. Nedokážou gangu zabránit v divokých nočních jízdách, při kterých výtržníci zapalují auta neznámou hořlavinou. Specialista Barry se v policejní laboratoři snaží zjistit složení této nebezpečné chemikálie - a po jednom z pokusů skončí v nemocnici. Když se dostane z nejhoršího, zjišťuje, že se s ním stalo cosi podivného. Mnohakilometrovou vzdálenost nyní dokáže uběhnout za pár vteřin! Neví sice, co se vlastně přihodilo, nově nabytou schopnost však náležitě využije. Stává se Flashem, policistou s nejrychlejšíma nohama na světě, nezničitelným bojovníkem proti motorkářům i dalším pouličním tlupám... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (27)

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Komixový pilot k seriálu, ktorý by som v čase uvedenia asi veľmi žral a spomínal s veľkou nostalgiou. Preto odpustím pár nedotiahnutých vecí a oceňím charizmatického - aj keď menej známeho komixového - hlavného superhrdinu. Ostatné postavy sú celkom fajn, nechýba tomu humor a dobré hlášky. Rovnako za efekty sa nemusia tvorcovia vôbec hanbiť. Záporáci boli síce slabí, ale verím, že v nasledujúcich častiach seriálu prídu aj lepší. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Nostalgická vzpomínka na porevoluční dobu, ve které se VHSky půjčovaly za dvacku s vrácením do druhého dne, ale v sobotu je bylo možné půjčit až do pondělí. Doba Terminátorů, Policejních a Lyžařských akademií, Gremlins, Critters, Běžícího muže a dalších více méně kultovních filmů. Flash vyvolává v dnešní době už jen jemný úsměv na tváři, v době své československé premiéry však pro předpubertální dítě představoval nový, dosud neznámý svět. ()

Reklama

Gemini 

všechny recenze uživatele

Pokud jste podobně jako já zvyklí na Burtonovy geniální comicsové filmy, vyvolá ve vás Flash jenom pohrdání. Jenže když si uvědomíte, že Gotham, tak jak nám ho Burton předhodil k atmosférickému a audiovizuálnímu obžerství (nehledě na perfektní herecké výkony), je nedostižný, docela se i pobavíte, jako u většiny akčních béček, na která se podíváte jen jednou... ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Tupý levný céčko, který utratilo všechny lovásky za soundtrack od mistra Elfa a studijo krásně našetřilo na hercich a na scenaristech, který tento kousek měli sepsany během jednoho pulhodinoveho posezeni u chlazeneho ležáku. Triky a "efekty" nebudu komentovat, film odflaklejši než moje domácí úkoly, který jsem ani nedělal. Nebylo to ale zase takový umučeni a dalo se to s chladnou, otupelou leč trochu bolavou hlavou dokoukat. ()

choze odpad!

všechny recenze uživatele

"VŽDYCKY JSEM VÁS UČIL, ŽE S PRÁZDNÝM ZÁSOBNÍKEM NEMůŽETE STŘÍLET." - "ALE JÁ MÁM NABITO." FLASH, CAPTAIN AMERICA, FANTASTIC FOUR, NICK FURY, WITCHBLADE... 90. léta byla bohatá na mizerné comicsové televizáky. FLASH do našich videopůjčoven dorazil (spolu s Pyunovým CAPTAIN AMERICA) v jejich první polovině a sice v podobě tří videokazet, z nichž první obsahovala pilot k televiznímu seriálu a další dvě vždy po dvou tématicky podobných spojených seriálových dílech. Pilot, později rozstřižený do dvou epizod, nabízí dle očekávání to nejohranější superhrdinské schéma (marná sláva, comicsový Flash poprvé vyběhl už ve 40. letech) zahrnující obligátní nehodu v laboratoři a k superhrdinství motivující smrt blízké osoby, a velmi legrační triky. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Jméno staršího bratra Barryho Allena (John Wesley Shipp) je Jay. Jay Garrick byl původní Flash v komiksech. (JORDY)

Reklama

Reklama