Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lance Stargrove (John Stamos) je v podstatě normální sedmnáctiletý teenager - chodí do školy, cvičí akrobatickou gymnastiku a rád si užívá s kamarády. Zkrátka žije obyčejný, běžný život jako jeho vrstevníci. Vše se mění, když tragicky zahyne Lancův otec (George Lazenby) a mladý Stargrove začíná pomalu odkrývat temný závoj otcovy minulosti. Zjišťuje, kým vlastně jeho táta ve skutečnosti byl a že jeho smrt nebyla vůbec nešťastnou náhodou. Všechny nitky vedou k motorkářské komunitě, vedené šíleným travestitou Ragnorem (v podání Gene Simmonse - mj. basáka/zpěváka kapely Kiss), plánující ultimativní ofenzivní útok proti lidstvu. Osud všech je tak nyní v rukou mladého Stargrova… (Haymar)

(více)

Recenze (20)

midget 

všechny recenze uživatele

Gene Simmons coby záporáckej hermafroditní Dan Nekonečný, Robert Englund jako jeho Ovčáček, parta postapo gaunerů jak z Mad Maxe dvojky, lascivní scéna s Vanity a jabkama, šokující odhalení, co se skrývá pod manželskou postelí hrdinovejch rodičů, explodující vožrala na motorce, žvýkací odposlouchávadlo a ne úplně funkční mix plamenometu a laseru. Čistá osmdesátková slast. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Strašně debilní, ale zábavné. Mě osobně pobavil “James Bond” v roli tajného agenta (fenomenální nápad). Samozřejmě, že v době VHS to byl hit (a rozhodně na 4 hvězdičky), nicméně i po letech si z něj pamatuju celkem dost (motorky s koňskou hlavou) a dost parodické situace (ne, prst ne!) a postavy (ten spolubydlící na koleji jako “Q” beru jako jeden příklad za všechny). Nicméně nuda to nebyla a nevzpomínám na něj ve zlém ani omylem. ()

Reklama

walkingdead 

všechny recenze uživatele

Možná tuctové béčko 80. let, ale pro někoho, kdo to viděl v dětství snad 50krát se simultánním dabingem, téměř kultovní záležitost. John Stamos hraje "obyčejného" studenta a gymnastu, který se po smrti svého otce, tajného agenta, mění v akčního hrdinu, který dokáže prakticky sám vyřídit gang pankáčů-"teroristů" a ještě přitom sbalit pěknou kočku. Film má navíc naprosto famózní záporáky v čele s Gene Simmonsem. ()

Luk80 

všechny recenze uživatele

Můj vůbec nejoblíbenější film. Dodneška mám pořád tu VHS s jednohlasým dabingem, na které jsem vyrostl a přehrával si to vždy s velkým natěšením. Mám to samozřejmě zalohované na DVD :-) Simmons jako vůdce pankáčů se svým zabijáckým nehtem nemá prostě konkurenci. Mimika, hlášky, kostým a jeho věrný rádce Robert Englund co chová zlaté rybky, jsou unikátní a typické střeštěnosti 80.let. Kočka Vanity a její legendární scéna se sprchovou hadicí. Je tady toho spousty co bych rád napsal, ale není až tak třeba. Jen zmíním super ultra dokonalou zbraň - FAJBRLEJZR ( aspoň tak to ten dabér říkal ) Joo a žvýkačka co funguje jako sledovací zařízení je hodně v pohodě :-) SURPRISE, SURPRISE, SURPRISE... ()

Antek 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je čirá nostalgie. Můj otec ho měl jako jeden z prvních na tzv. "černé kazetě" a tak jsme si jej párkrát (řekl bych, že možná docela často) s oním geniálním dabingem pouštěli. Za ta dlouhá léta jsem se tuhle pecku snažil několikrát marně sehnat, až se mi to nakonec podařilo a tak jsem s vysokým očekáváním (protože to v mých devíti letech byl pro mne naprostý vrchol hraničící s uctíváním) spustil přehrávač. A začaly se dít věci ... VELKÉ VĚCI. John Stamos skáče na trampolíně, jeho tatík bojuje prostřednitcvím neprůstřelného deštníku (George "jednou-bondem" Lazenby) a ve své stáji (plné koní) skladuje několik beden s granáty (výmluvně s velkým nápisem "GRENADES"). Ale to hlavní, co mi kdysi nahánělo husí kůži, byl hlavní záporák, který osciloval na hraně mezi ženou a mužem a své oběti zásadně zabíjel velkým černým drápem velikosti vystřelovacího nože. V podání KISSovského Genea Simmonse se jedná o zcela nepřekonatelnou kreaci, ve které hraje hlavní prim (kromě již zmíněného drápu) jeho legenárně dlouhý jazyk. Ale to jsme teprve na začátku ... oněch opravdu geniálních scén, které naprosto postrádají logiku, je v tomhle filmu vážně hodně (když tak nad tím přemýšlím, tak v něm žádné jiné scény než geniální nejsou). Zní to šíleně? To si piště. Nic nedává smysl. A právě proto je to tak zábavné. Protože nikdy nejsi dost mladý na to, abys umřel. A k tomu hodnocení: z hlediska filmového se jedná o naprostý odpad. Z hlediska zábavnosti jde ovšem o jasných sto procent, protože tento film se všemu filmovému zásadně vymyká ... kult dětství zůstává zachován. ()

Galerie (62)

Zajímavosti (3)

  • Neprůstřelný deštník Drewa Stargrova (George Lazenby) je odkazem na hračky Jamese Bonda. kterého si jednou zahrál i George Lazenby. (Wrack)
  • Kostým který má na sobě Ragnor (Gene Simmons) při svém vystoupení v klubu Kotelna, je totožný s kostýmem, který si oblékla herečka Lynda Carter v televizním pořadu Encore, kde zpívala společně s kapelou Kiss, jejímž členem je i Gene Simmons. (Wrack)

Reklama

Reklama