Reklama

Reklama

Shaolin fotbal

  • Česko Shaolin fotbalista (více)
Trailer

Obsahy(1)

Sing je nadšený příznivec kung-fu, jehož úžasná "noha z oceli" zaujme slavného fotbalového trenéra. Společně sestaví mužstvo složené ze Singových bývalých šaolinských bratrů, motivovaných vidinou velké peněžní výhry v národním fotbalovém utkání. Ti se díky nevídané kombinaci prvků bojového umění a nově nabytých fotbalových dovedností zpočátku zdají být nepřemožitelní... Dokud nestanou před obávaným Týmem Zla v závěrečné bitvě o titul. (HBO GO)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (285)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Kdysi mi tento film přišel velmi vtipný. Jistě by mi přišel vtipný i nyní. Něco tak ztřeštěného se často nevidí. Bohužel si vzpomínám i na napříjmené záblesky nudy, které vlastně tvořily většinu stopáže. Pokud se na tento film chystáte, tak vemte na vědomí, že všechno mezi samotnými zápasy je strašné. Celkově to vidím na pěkné 2*. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Ja si nemôžem pomôcť, ale tieto čínske splašky mi raz nejdú dole krkom. To bola úplná blbosť a len som odpočitával minúty kedy tento film skončí. A ako počítam tak počítam, ale nebolo miesta na zasmiatie. A to je pri názve komédia už čo povedať. Hviezdičku dávam za nápad a za odvahu. 15%. ()

Reklama

MartinNDL 

všechny recenze uživatele

Již dlouho jsem se takhle upřímně nezasmál u čistokrevné a jednoduché parodie. Jsem jeden z těch, které k smrti serou ty trapné filmy o tom, jak z bandy nul nějakej ulízlej, zahořklej a zakopaneej trenér se složitou minulostí udělá mistry světa. Shaolin fotbal je jízda od začátku do konce, kterou nebrzdí vůbec nic. Dialogy jsou vtipné, neobsahuje nudné pasáže a scény s kung-fu a na fotbale nemají chybu. ()

Džejkop 

všechny recenze uživatele

Jsem fanoušek fotbalu a tohle prostě nemůžu uznávat. Co to je?? Jakej šaolinskej fotbal. Jdětě do řitě. Hráči po hřišti skáčou a dělaj všelijaký kung - fu techtle mechtle a do míče kopou jako kdyby měli v nohách dynamit. No, to by se ještě dalo přežít a někdy (když se třeba brankáři, samým horkem, roztečou rukavice a oblečení) jsem se i pousmál. Ale to jak se soupeřovi hráči postaví před brankáře a začnou na něj střílet hlava nehlava, jakoby se zastavil čas...no prostě tím chci říct, a co nějaká obrana? Místo toho aby spoluhráči pomohli svému brankáři, tak někde v pozadí nečině přihlížejí jak ze soupeřových kopaček na jejich golmana srší jedna střela za druhou. Sorry, ale veškerá realita, pravidla a taktika fotbalu, je ta tam a to nemůžu jen tak přehlédnout. Takhle prznit mojí oblíbenou hru přeci nejde. ()

MrMar 

všechny recenze uživatele

To jsem blázen.. Ač jsem k tomu přistupoval hodně tolerantně, celej film mi přišel jako totální ptákovina. Takhle bych vymýšlel scénáře sportovních utkání tak v deseti letech - Míč letí až se z něj kouří? Dobrá, zpátky už bude hořet a pak trhat zem a čím dál víc a víc... A jestli to má být parodie, tak nevím na co... ()

Galerie (36)

Zajímavosti (10)

  • Všechny záběry napodobující tzv. "bullet-time" efekt, známý například z Matrixu (kdy kamera během jednoho okamžiku obletí v kruhu celý pohybující se objekt a ten je tím pádem jako by zmrazen v pohybu), vznikaly za pomocí pouhých dvou kamer a dojem "zmrazení" byl dodatečně generován počítačem. (Morien)
  • Aby její hlava vypadala jako oholená, musela Zhao Wei denně strávit v maskérně 8 až 10 hodin. (Morien)
  • Když mladý Fung nevstřelí na začátku gól, na výsledkové tabuli objeví jména soupeřících týmů: Universe (což je distributor filmu) a The Star (produkující firma). (Morien)

Související novinky

Stephen Chow a Rogenovo „žihadlo“

Stephen Chow a Rogenovo „žihadlo“

22.09.2008

Když jsme naposledy psali o adaptaci legendárního rozhlasového a komiksového seriálu The Green Hornet, která je vysněným projektem komika Setha Rogena, spekulovalo se o tom, kdo si zahraje šikmookého… (více)

Reklama

Reklama