Reklama

Reklama

We Are Still Here

Trailer 1

Paul a Annie sú zdrvení zo smrti ich syna, ku ktorej došlo pri autonehode pred dvoma mesiacmi. Odsťahujú sa do nového domu, ktorý sa nachádza na pokojnom mieste, aby tam začali nový život. Onedlho však zistia, že si nevybrali dobre, lebo dom má temnú minulosť a v jeho pivnici striehne temnota. Oni ako aj ich blízki priatelia, ktorí ich prišli navštíviť, sa ocitnú vo veľkom nebezpečí. Nie je to ale iba temnota, ktorá ich naozaj ohrozuje... (Astaroth12)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (178)

pan Hnědý 

všechny recenze uživatele

We Are Still Here se snaží vzdávat hold hororům z osmdesátých let. Ted Geoghegan za malé prachy tvoří perfektní retro look haunted house-ových řemesel. Ale co z toho, když víme co se stane za deset minut? Horor, který potvrzuje že Wan nyní nemá konkurenci a House of the Devil je stylovější a nostalgicky nádherný. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Haunted house s home invasion v závere. Musím uznať, že hororová stránka filmu prekonala moje očakávania. Atmosféra a desivosť pri niektorých scénkach nabrali pekelne vysoké obrátky a čo sa týka ľakačiek tak luxus nad luxus. Pri niektorých som skoro dostal srdcový záchvat. Obsahová omáčka okolo toho aj s hercami však dýchala veľkou dávkou amaterizmu a naivity, žiadne terno. Lepšia réžia v nehororových pasážach a iní herci a mohlo ísť o ducharinu roka. 70/100 ()

Reklama

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Kde sú tie časy, keď mali duchárske horory tajomné príbehy prepletajúce minulosť a prítomnosť a končili sa šokujúcimi pointami? Na jednej strane oceňujem, že We Are Still Here sa vymanil z klišé múkou posypaných duchov á la Japonsko/Wan, na strane druhej je to stále to hrozné klišé o škrípajúcich dverách, lacných ľakačkách a seánsach s ghostbustermi. Ten "tajomný" príbeh som im nezožral, lebo to nebolo oldschool neznáme zlo, len lenivosť vymyslieť poriadnu mytológiou a znesiteľnou formou ju podať divákom. Kto tu ale čosi zožral, tak to bol Larry Fessenden, ktorý zožral ponožku. Really. To mi je horor... ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Snaha je zde vidět a cení se poctivýma dvěma hvězdama, bohužel chybí kontinuální atmosféra, místo níž tvůrci vsadili na poněkud neobvyklé kombo duchařiny a slasherového masakru, což je sám o sobě docela zajímavý nápad, jenže v tomto podání mi přišel spíše svérázný a bizarní, než-li povedený. Za podívání stojí, ale vychválit nemůžu. 45% ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|60%| Celkem zajímavý film. Není to nic světoborného, ale jako jednohubka to pobaví. Nic výrazného se neděje, tempo to má pomalé, ve finále se to až spíše rozjede, ale i tak tu máme pár zajímavých prvků. Atmosféra je taková tichá, ostatně jako celý film. Hlavní dvě postavy manželů mě opravdu zaujali. Zde se nemuseli nějak dramaticky projevovat, ale hráli přirozeně a to se cení. Hororové prvky tu jsou, akorát nejsou moc výrazné. Nějaká lekačka ? Já si žádné nevšiml, což je škoda, protože je mám moc rád. Ale nemůžu to hned shledávat jako hlavní nedostatek v tomto žánru. V jedné scéně, kdy manželé spali - tam byla trochu tíživá scéna, která i na mě trochu zapůsobila. No a pak tu máme finále, kdy se spíše jedná o hromadnou vyvraždovačku. Tam je třeba pochválit krvavé zabíjení, takže se dá na co dívat. Úplné finále je trochu divný, pochopení podstaty démonů či co atd. Hudba je nevýrazná, ale není tu moc potřeba. Takže, mírně nadprůměrná záležitost, která za to 1 shlédnutí stojí. Tot vše. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (6)

  • Vytvoření make-upu pro duchy Dagmarovy rodiny trvalo 2 hodiny. Hodinu jej pak odstraňovali. (hladass)

Reklama

Reklama