Reklama

Reklama

We Are Still Here

Trailer 1

Paul a Annie sú zdrvení zo smrti ich syna, ku ktorej došlo pri autonehode pred dvoma mesiacmi. Odsťahujú sa do nového domu, ktorý sa nachádza na pokojnom mieste, aby tam začali nový život. Onedlho však zistia, že si nevybrali dobre, lebo dom má temnú minulosť a v jeho pivnici striehne temnota. Oni ako aj ich blízki priatelia, ktorí ich prišli navštíviť, sa ocitnú vo veľkom nebezpečí. Nie je to ale iba temnota, ktorá ich naozaj ohrozuje... (Astaroth12)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (178)

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Pro mě dost rozporuplný počin. Na jednu stranu to mělo pár výborných hororových momentů, na druhou stranu ale také dost vratký a chaotický scénář. Atmosféru se autorům podařilo navodit velmi slušnou, ale chování postav a podivně vystavený příběh tomu v mých očích dost ublížily. Podle mě to autoři zbytečně překombinovali. Snažili se z toho dostat co možná nejvíc, ukázat různé hororové prvky, ale výsledek zas tak dobrý není. 55% ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Překvapivě solidní podívaná s parádní atmosférou. Amosféře pomohla věc že scény které měly být strašidelné se obešly bez hudbeního doprovodu a pomohlo to. Další věc jsou pěkně namaskovaný herci kteří dokážou bahnat strach. A i ten Fessenden se celkem solidně předvedl. Co považuji ale za problém je celková roztahanost a některé dialogy které mi nejsou po chuti. Solidní film který dokáže vystrašit ale celkem i unavit. Chtěl jsem dát 3 ale nakonec to bylo příjemné překvapení, takže, 4*. ()

Reklama

Slasher 

všechny recenze uživatele

Na nový dobrý horor už dívám pomalu jak na ducha u mě ve skříni, nevěřícně s držkou dokořán. Tady je klíčem poctivé budování retro atmosféry (HOUSE OF THE DEVIL, vzpomínáte?) s kvalitním zpracováním ve všech ohledech. Opar nudy z úvodu se brzy rozplynul a celý film se už jen mile stupňovalo napětí. Charisma ohořelých pohřebáckých démonů táhne samo o sobě, no a počkejte, co vám pak rozpoutají v závěru... První horor po hodně dlouhý době, který mě příjemně nezprudil. ()

zelvopyr 

všechny recenze uživatele

Lidi... proč? Proč nemohou mít poslední dobou filmy tohoto tématu a zaměření aspoň nějakou vnitřní logiku? Překousnu kdejakou náhražku pořádného triku, nedokonalost herce, topornost, anachronismus, klopýtavou atmosféru, ale tohle mě fakt prudí. Nikoli jen že se chovají jako trotlové osoby živé, jako trotlové se chovají i osoby mrtvé. A navíc nekonzistentně. Ach jo. (body vlastně ani nevím za co, a asi i moc) ()

Seabeast 

všechny recenze uživatele

Už jsem si říkal, že tenhle rok asi nenarazím na parádní horor a ouha! We Are Still Here je velmi vydařený počin s jakýmsi "retro nádechem", ale přitom audiovizuálně nezaostává za současnou produkcí. Dějově je minimalistický, protože je příběh zasazen do usedlého domu, který skrývá nějaké to tajemství a oplývá negativní aurou. Míra děsivosti šplhá k výsokým příčkám a u některých scén jsem ztratil dech! Režijní debut zatím neznámého Teda Geoghegana neztrácí ani tu správnou hororovou atmosféru, takže jsem si láskyplně zachrochtal blahem a bude potřeba sledovat jeho další počínání. S hodnocením tady se jděte klasicky "bodnout", protože si to We Are Still Here vůbec nezaslouží. Jedná se o více než nadprůměrný snímek, kterému k dokonalosti chybí málo. Celou dobu jsem si říkal, že je mi ta hlavní herečka nějak povědomá a při závěrečných titulkách mi to došlo. Jedná se o bohyni Barbaru Crampton, která už si v nemálo hororových filmech střihla role a ten nejznámější z nich bude kultovní Re-Animator! ()

Galerie (10)

Zajímavosti (6)

  • Klasické automobily zapůjčili tvůrcům místní obyvatelé ze Shortsville v New Yorku. (hladass)
  • Vytvoření make-upu pro duchy Dagmarovy rodiny trvalo 2 hodiny. Hodinu jej pak odstraňovali. (hladass)

Reklama

Reklama