Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Už vás nudí seriály, které mají jedny scenáristy, kameramany, skladatele nebo nedejbože herce? Tak právě pro vás je kolaborativní projekt Josepha Gordon-Levitta, který se po rozkvětu na internetu dostává i na televizní obrazovky. Unikátní epizody sjednocené ústředním tématem (číslo jedna, fantazie, hry, peníze,...) a prací tisíců lidí z celého světa nabízejí široký záběr nejenom stovek videokamer, ale také záběr přenesený, který zahrnuje krátké filmy, animace, písně či dokumenty ze světa vědy či přírody. Tak stiskněte zelenou šipku vpřed a kochejte se, co stvořili ti, kteří pro změnu zmáčkli červený kroužek. (Brousitch)

(více)

Recenze (11)

Reproduktor 

všechny recenze uživatele

Jedinej pořad, kvůli kterému bych si byl ochotnej zapnout TV. Jo počkat, já žiju v ČR kde boduje Ulice, barevná ordinace a kde jaké další hovno. ()

applause 

všechny recenze uživatele

Tento nápad se mi moc líbí a také se mi líbí Josephovo nadšení do toho, co dělá. Zatím jsem u druhého dílu, který jsem narozdíl od prvního zhlédla celý. Musím říct, že i angličtině celkem dost rozumím, když tam nejsou lidi, kteří to fakt chrlí, Josephovi jde rozumět v pohodě. Nechápu, jak ho to napadlo, co vytvořil, ale je to super. Vzhledem k tomu, že jsem 1. díl nezhlédla celý (přetáčela jsem pasáž s přírodou, která mě moc nezajímala a přišla mi zbytečně moc natažená), ale 2. díl byl úžasný, nedávám plné hodnocení, ale uvidím, co přinesou další díly. :) ()

figliar 

všechny recenze uživatele

Myšlienka a dôvody vzniku sú super, Joseph je sympaťák, ktorý každým rokom naberá na hereckých kvalitách, ale predsa na 5 hviezd tomu niečo chýba. Uvidím ako sa budú vyvíjať ďalšie časti. ()

Aya.chan 

všechny recenze uživatele

Nápaditý, neotřelý, zábavný, inspirativní... Joseph Gorden - Levitt je naprosto úžasnej nejen herecky, ale i pěvecky, tanečně,... Takže za mě 5* a už se těším na další díly. ()

mArtinko5MB 

všechny recenze uživatele

Tak si vravím, prečo u nás nevznikne podobná reality-show, ktorá má kvalitu a baví. Namiesto toho v telke kŕmia hlúpe vrstvy ešte sprostejším odpadom ako Farma, Talent, Niekto hľadá ženu a pod. Keď sa to tak vezme, ani to nie je zložité, ľudí na to určite máme, ale ... veľké ALE. Klobúk dole Joseph. Pilot: 85%, 1. séria: N/A ()

PenelopaW 

všechny recenze uživatele

Budu opakovat to, co napsali druzí: samotná myšlenka HitRECord je naprosto úžasná, její uchopení je svižné, má šťávu a baví mne. Škoda jen, že jednotlivé díly jsou zatím dostupné jen v AJ, má jazyková vybavenost není 100%, takže mi dost věcí uniká a nemohu si vše vychutnat tak, jak bych chtěla. ()

tabackej 

všechny recenze uživatele

Zajímavá myšlenka a perfektní provedení! Hodnotím sice po první dílu, ale pevně věřím, že si to kvalitu zachová a nové díly se začnou rychle objevovat. Tomu by mělo pomoct i to, že od srpna 2015 je tato show dostupná na Netflixu. ()

Kritik 

všechny recenze uživatele

Nevím, co přesně se tím snaží Joseph Gordon-Levitt říci, ale celkem mi to sedlo a já jej obdivuji a držím mu palce :) ()

Reklama

Reklama