foto

James Patrick Stuart

  • nar. 16.6.1968 (49 let)
    Encino, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Divoké vlny 2
2014 American Gandhi, The
2013 Batman: Návrat Temného rytíře, část 2.
Liga spravedlivých: Záchrana světa
2012 Batman: Návrat Temného rytíře, část 1.
Jak chutná láska (TV film)
2011 Batman Rok jedna
2010 It Takes a Village (TV film)
Liga spravedlivých: Krize na dvou Zemích
Scooby-Doo: Abrakadabra!
The Penguins of Madagascar - Operation: Get Ducky
2009 Nějak se to komplikuje
Tak si představ
2008 Good Behavior (TV film)
Jack Rio
Muž který měl zemřít
Remarkable Power
2007 Making It Legal (TV film)
2005 Cruel World
2004 In the Game (TV film)
2003 Bohové a generálové
1998 Babylon 5: Na počátku (TV film)
1996 The Disappearance of Garcia Lorca
1994 Útěk do ráje
1993 Gettysburg
1990 Pretty Woman
1980 Conquest of the Earth (TV film) - a.z.
1966 Volání divočiny

TV seriály

2016 Star Wars: Dobrodružství Freemakerů (TV seriál)
2015 Vražedná práva (TV seriál)
It's Called the Octopus (S02E03)
2014 Happyland (TV seriál)
HitRECord on TV (TV seriál)
Plamínek a čtyřkoláci (TV seriál)
2013 Beware the Batman (TV seriál)
Monstra vs. Vetřelci (TV seriál)
Sean Saves the World (TV seriál)
Turbo FAST (TV seriál)
Castle na zabití (TV seriál)
Need to Know (S06E03)
2012 Malibu Country (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Survival of the Fittest (S07E23)
There Will Be Blood (S07E22)
The Girl with the Dungeons and Dragons Tattoo (S07E20)
2011 Jessie (TV seriál)
2 $ocky (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Death's Door (S07E10)
How to Win Friends and Influence Monsters (S07E09)
Slash Fiction (S07E06)
2010 Mad (TV seriál)
Na parket! (TV seriál)
Nouzové přistání (TV seriál)
Scooby Doo: Záhady s.r.o. (TV seriál)
2009 Jsem v kapele (TV seriál)
V těle boubelky (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Napadrť (S07E21)
2008 Mentalista (TV seriál)
True Jacksonová (TV seriál)
Tučňáci z Madagaskaru (TV seriál)
90210: Nová generace (TV seriál)
Zpátky do studia (TV seriál)
Kauza rukojmí (E17)
2007 Samantha Who? (TV seriál)
2006 Emily's Reasons Why Not (TV seriál)
Happy Hour (TV seriál)
2005 Americký táta (TV seriál)
Closer (TV seriál)
Cuts (TV seriál)
Just Legal (TV seriál)
Medium (TV seriál)
Posel ztracených duší (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
2004 Father of the Pride (TV seriál)
Second Time Around (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Povolené šrouby (S04E21)
Dvojité x (S04E17)
Jako motýl (S04E12)
2003 Happy Family (TV seriál)
Kačer Dodgers (TV seriál)
Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Kurt Dempsey (S01E05)
The Lyon's Den (TV seriál)
Všechno je relativní (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Neviditelný důkaz (S04E07)
2002 Andy Richter Controls the Universe (TV seriál)
Push, Nevada (TV seriál)
She Spies (TV seriál)
Still Standing (TV seriál)
2001 The Ellen Show (TV seriál)
2000 Titáni (TV seriál)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
1998 Simple Life, The (TV seriál)
Two Guys, a Girl and a Pizza Place (TV seriál)
1997 Alright Already (TV seriál)
Pacifické palisády (TV seriál)
1996 Všichni starostovi muži (TV seriál)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
Doupě (TV seriál)
JAG (TV seriál)
1993 Frasier (TV seriál)
1989 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
1980 Galactica 1980 (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)

Dokumentární

2013 I Know That Voice

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace