Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pořad, který má koule. Nekorektní skečové pásmo. Sledujte jen na vlastní nebezpečí. Pečený sněhulák je původní skečová show plná nekorektního humoru, jejíž silnou devizou je sehraná parta talentovaných herců. Právě díky jejich společným improvizacím a správnému „jiskření" vzniká osobitá zábava, která nabízí svébytný pohled na život i situace kolem nás, které jsou i nám často povědomé.
Osou každého dílu Pečeného sněhuláka je fiktivní reportáž, která si pomocí mystifikace dělá legraci z nejrůznějších věcí kolem nás. Mezi „reportážními vstupy z terénu" se pak střídají jednotlivé skeče. Jejich témata jsou nadčasová, od satiry na současnou společnost a vyhraněné charaktery lidí, se kterými se občas v životě setkáváme, až po ryze absurdní situace.
Ambicí pořadu je navázat na tradice populárních zahraničních vzorů, jakými jsou např. Monty Pythoni, série Malá Velká Británie, Big Train a další. (Česká televize)

(více)

Recenze (241)

Gorilla.cz (Jan Liška)

"Nová skečová show slibovala svérázný humor, ale namísto toho nabídla nevtipné absurdity. Dlouhé scénky se utápí ve špatně formovaných dialozích, vtipy v nich zanikají. Nejlepší z pořadu jsou scénky kratší, založené na fyzickém humoru. Občasná hláška, jako ta s ptakopyskem pak dává tušit potenciál,…" více

IHNED.cz (Kamil Fila)

"Pečený sněhulák klopýtá ke svým nepointám, k ničemu se nevztahuje a potvrzuje, že do ČT může proniknout jen pořad, který nechce nic sdělit, být osobním, vyhraněně individuálním viděním svých autorů. Pečený sněhulák je pořad vyhraněný pouze svojí beznázorovostí. Tvrzení, že nejde o „svěrákovský…" více

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama