foto

Vladislav Georgiev

  • nar. 27.5.1962 (54 let)
    Vítkov, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Slyšení (divadelní záznam)
2015 Ruská zavařenina (divadelní záznam)
2014 Kdyby byly ryby (TV film)
S nadějí i bez ní (divadelní záznam)
2013 Něžné vlny
2012 Polski film
2011 Lidice
2007 Návrat do Červeného města (studentský film)
2003 O Ječmínkovi (TV film)
Útěky (TV film)
2002 Byla láska... (TV film)
Udělení milosti se zamítá (TV film)
2000 Dřevěná Marika (TV film)
1999 Král ozvěny (TV film)
1998 Císař a tambor
1996 O králi, hvězdáři, kejklíři a třech muzikantech (TV film)

TV seriály

2017 Spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 1 (E01)
Svět pod hlavou (TV seriál)
Stín kapradiny (E01)
2016 Já, Mattoni (TV seriál)
Vídeňské líbánky (E02)
2011 4teens (TV seriál)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
2002 O ztracené lásce (TV seriál)

Dokumentární

2016 Rozsudek (TV seriál)
Mezi námi muzikanty (S02E12)
Znásilnění stopařky (S02E04)
2014 Rozsudek (TV seriál)
Znásilnění manželky (S01E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace