foto

Vladislav Georgiev

  • nar. 27.5.1962 (55 let)
    Vítkov, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Slyšení (TV film)
2015 Ruská zavařenina (divadelní záznam)
2014 Kdyby byly ryby (TV film)
S nadějí i bez ní (divadelní záznam)
2013 Něžné vlny
2012 Polski film
2011 Lidice
2007 Návrat do Červeného města (studentský film)
2003 O Ječmínkovi (TV film)
Útěky (TV film)
2002 Byla láska... (TV film)
Udělení milosti se zamítá (TV film)
2000 Dřevěná Marika (TV film)
1999 Král ozvěny (TV film)
1998 Císař a tambor
1996 O králi, hvězdáři, kejklíři a třech muzikantech (TV film)

TV seriály

2017 Spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 1 (E01)
Svět pod hlavou (TV seriál)
Stín kapradiny (E01)
2016 Já, Mattoni (TV seriál)
Vídeňské líbánky (E02)
2011 4teens (TV seriál)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
2002 O ztracené lásce (TV seriál)

Dokumentární

2016 Rozsudek - Mezi námi muzikanty (S02E12) (epizoda)
Rozsudek - Znásilnění stopařky (S02E04) (epizoda)
2014 Rozsudek (TV seriál)
Rozsudek - Znásilnění manželky (S01E02) (epizoda)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace