foto

Vladislav Georgiev

  • nar. 27.5.1962 (58 let)
    Vítkov, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Dukla 61 (TV film)
2017 Kozy léčí (TV film)
2014 Kdyby byly ryby (TV film)
2013 Něžné vlny
2012 Polski film
2011 Lidice
2007 Návrat do Červeného města (studentský film)
2003 O Ječmínkovi (TV film)
Útěky (TV film)
2002 Byla láska... (TV film)
Udělení milosti se zamítá (TV film)
2000 Dřevěná Marika (TV film)
1999 Král ozvěny (TV film)
1998 Císař a tambor
1996 O králi, hvězdáři, kejklíři a třech muzikantech (TV film)
1975 Májové jitro (TV film)

TV seriály

2018 Profesor T. (TV seriál)
Inspekce (E03)
Dáma a Král (TV seriál)
Hodný, zlý, ošklivý a mrtvý (S03E04)
2017 Spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 1 (E01)
Svět pod hlavou (TV seriál)
Stín kapradiny (E01)
2016 Já, Mattoni (TV seriál)
Vídeňské líbánky (E02)
2011 4teens (TV seriál)
Ples (E06)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
2002 O ztracené lásce (TV seriál)

Dokumentární

2016 Rozsudek (TV seriál)
Mezi námi muzikanty (S02E12)
Znásilnění stopařky (S02E04)
2014 Rozsudek (TV seriál)
Znásilnění manželky (S01E02)

Divadelní záznam

2017 Slyšení (divadelní záznam)
2015 Ruská zavařenina (divadelní záznam)
2014 S nadějí i bez ní (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky