Reklama

Reklama

AIKIDO - Street Story

(amatérský film)
Celý film
Krátkometrážní / Akční
Česko, 2014, 4 min

Obsahy(1)

Krátký film o jedné neplánované zastávce. (oficiální text distributora)

Recenze (17)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Když už by mi svědomí nedalo a musel jsem zase skákat po hlavě do vypuštěnýho bazenu (pro což mívám slabost), přišlo by aikido vhod... Fajn kraťas. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

O něco lepší než " Wing Tsun - Street story ". 4 minutová Aikido jízda na český způsob. PS: Je i druhý díl, ale ten tady na ČSFD není k zhodnocení. Škoda. Za mě je dvojka rozhodně vyvedenější a zábavnější než jednička. Veze se na stejný vlně jako díl první, ve dvojce je navíc i špetka humoru. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Výtečná práce, jako fanoušek prvních filmů se Seagalem smekám a poctou film jenom črší.Skvělá kamera a perfektní střih.Určitě by to šlo udělat ještě zajímavěji, třeba v hospodě a s pomocí několika rekvizit, ale vypadá to úžasně a panu Šimandlovi vzdávám hold.Dále by se to chtělo zamyslet nad novou žánrovou skupinou a to označením nezávislý film, protože tohle nemá s amatérskou tvorbou nic společného, jednak z hlediska věku autora, jednak z hlediska techniky a prostředků, amátera si představuji jako člověka který má handycam za patnáct klacků a stříhá na hacknutym pinnaclu a ne člověka, který točí na dělo CANON 5D MARK III.80%. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Šimandl opět zabodoval. Pěkný akční snímek a především solidní práce kameramana a zvukaře. Takhle nějak si představuju slušný český amatérský snímek, který vybočuje z celé té enklávy hnusu a zmaru, co poslední dobou zamořuje internet (samozřejmě se najde i několik výjimek), ale tohle mi sedlo. ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Krásná Míša v nesnázích. Pojďme ji zachránit. I když tvorbu Šimandla hodnotím (už z principu) co nejvyšším hodnocením, tento 4 minutový počin je co se kvality zpracování obrazu, zvuku a chvatů na opravdu vysoké úrovni, tudíž mé hodnocení je naprosto oprávněné. Jedná se o jeden z nejkvalitnějších amatérských kraťásků (ne-li ten nejkvalitnější) https://www.youtube.com/watch?v=ZVDV_4xDh4o ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Zručne natočená a zostrihaná pouličná bitka v prevedení, za ktoré by sa nemusel hanbiť ani Hollywood. Alternatívny koniec/začiatok ako zo života tomu dodáva aj vtip, takže príjemný krátkometrážny zážitok. ()

ondrula 

všechny recenze uživatele

Jako kraťas je to velmi dobré (byť dost naivní). Herci, kamera, hudba a choreografie jsou takřka na profi úrovni. ()

Antaeus 

všechny recenze uživatele

Filmík, v ktorom aj "obeť" je majsterka republiky v karatedo proste NEMOHOL skončiť zle. Toto je klenot českej kinematografie. Alebo skôr klenotík. A skvelá reklama na aikido. Bravo! ()

FILMOVKA 

všechny recenze uživatele

Především je to přehlídka chvatů v akci. Možná jde o náborovou kampaň, možná ne. Každopádně tady nejde o žádný příběh, který má, ruku na srdce, trapný konec. Celé je to postavené jenom na tom, aby se tam ty lidi porvali a ukázalo se, co kdo umí. Přesto to ale není tak zle natočené. Právě naopak, je to koukatelné. Ale ta profláklá hudba. To se opravdu nedělá tohleto. Akorát se to tím shazuje. Zhlédnuto na youtube: https://www.youtube.com/watch?v=ZVDV_4xDh4o ()

Allica 

všechny recenze uživatele

Otázka je, k čemu tento snímek má/měl sloužit - jestli k náborové reklamě? Ono by to mělo blízko i k videoklipu. Nevím. Každopádně jde jenom o přehlídku chvatů z prostředí ulice se směšným koncem. ()

Reklama

Reklama