Reklama

Reklama

Noc v New Yorku

  • Česko Osudná noc (více)
Trailer

Brooke spěchá domů do Bostonu, ale pronásleduje jí smůla. Okradou ji a navíc jí ujede poslední vlak. Nádraží zavírá, nemá ani dolar a venku ji čeká jen noční New York... V tu chvíli se osud smiluje a pošle jí do cesty zachránce v podobě pouličního hudebníka Nicka (Chris Evans). A tak začíná jedna noc v New Yorku, která může mnohé změnit... (Bohemia MP)

(více)

Recenze (227)

tomo41 

všechny recenze uživatele

"We love who we love. Sucks." Pre veľké množstvo odkazov na Linklaterovu (zatiaľ) trilógiu Before sa len ťažko dalo ubrániť podvedomému porovnávaniu, v ktorom pochopiteľne Evans prehráva. Napriek tomu ide o veľmi milý snímok, ktorý má minimum slabších miest a v podstate aj celkom príjemne prekvapil. ()

Monisek 

všechny recenze uživatele

Chris je tentokrat takovy nemastny neslany. Hlavni hrdinka nesympaticka a dej docela nudny. Vysledek tedy celkem podprumerny. 45% ()

popelka595 

všechny recenze uživatele

Mám ráda takový pohodový typ filmů, kde člověk vypne a převážnou část filmu se přiblble usmívá. Jen mi teda trochu hlo žlučí, že je to pěkná vykrádačka filmu "Před úsvitem" včetně telefonátů, které mi přišly jako jedny z nejpovedenějších scén a otevřeného konce.. Ale pro úsměvy těch dvou sympaťáků -  budiž jim to odpuštěno :-) ()

Velda93 

všechny recenze uživatele

Velice zvláštní film, který na mě působil hodně přirozeným dojmem, žádné nucené scénky, žádné přehnané hraní, žádné tuctové klišé. Od Kapitána Ameriky bych tohle určitě nečekal :-) . ()

Lyžař 

všechny recenze uživatele

Romantická duše tomuhle musí dát plný počet. Ostatní asi budou volit opravdu nižší hodnocení. Přecejen staří zasnění romantikové v tomhle uvidí něco, o čem pořád sní. V jednom kuse. Je to to nejlepší na vztahu. Ještě se neřeší každodenní rutiny, ale je to takové super volné. A když už by se něco mělo právě na tomhle měnit, nastává devadesátá minuta filmu :-) ()

kobliha 

všechny recenze uživatele

Boring AF. Cely cas som musel nieco vyjedat, aby ma pri tom na totalku nezlomilo. Este zopar takychto filmov a mozem sa prihlasit Chrisovi Powellovi na odtucnovacku. A ta kamera. Niekto tu mal extremnu obsesiu nad hlbkou ostrosti. Jedno oko ostre ako britva, druhe uz ma postava rozmajzle cez pol platna. Ostatne dojem z vizualu si clovek moze spravit uz ked vidi plagat.. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Tak aj Ch. Evans si sadol do kolotoča režisérov. Jeho debutový film o vznikajúcom priateľstve medzi mužom a ženou v podstate neobsahuje ani prevratné ani nadpriemerné scény, ale predsa len je to celé celkom dobre zahrané v centre NY. Pán Evans by v budúcnosti mohol skúsiť zahrať aj vážnejšie charaktery. A. Eve je krásna a rolu B. Daltona zvládla dobre. Osobné hodnotenie: 76% (***) ()

Darkslayer 

všechny recenze uživatele

Trošku pomalší rozjazd, kde chvíľku trvá kým si k ústrednej dvojici začneme budovať sympatie, ale stojí za to si počkať. Veľmi príjemne, civilné a nenútené. Obom to spolu svedčí a cítiť medzi nimi tú narastajúcu náklonnosť. Alice krásna ako vždy a Chris prekvapil ako herecky tak aj režijne. Inšpiráciu Linklaterom nejde prehliadnuť. Záver filmu presne taký ako mal byť ... ()

Nikkilee 

všechny recenze uživatele

Viděno třikrát a vlastně až na potřetí to pro mě všechno nějak do sebe zapadlo. Vím, proč jsem z toho byla trochu v rozpacích ze začátku. Moc mi nesedí Alice, má něco z Witherspoon a nejsem fanoušek ani jejího vzhledu, ani hraní. Ale i přesto musím dát stejně 5*. Protože tenhle komorní příběh v sobě obsahuje tolik vznešené romantiky a tolik životní pravdy, že mi hraje na všechny moje struny. Chris dal do toho vážně kus sebe - herecky i režijně a to je vždycky hrozně cítit! Moc bych si přála ho vidět v další podobné roli. Příběh je to srdcervoucí a takový vztahy přeci bývají. A ano, jsou tam jisté podobnosti s "Before sunrise", ale ani díky tomu nemůžu dát menší hodnocení - protože to, co ve mně Chrisův pohled a celá atmosféra filmu zanechaly, se špatně vyjadřuje slovy.... ()

guri 

všechny recenze uživatele

Brutalne prekvepenie od Kapitana Ameriky!!! Nadpriemerne kvalitna hodinu a pol dlha konverzacka s perfektnou ustrednou dvojicou. Tlieskam a drzim palce pri dalsich reziserskych pokusoch!!! ()

ozeki 

všechny recenze uživatele

Scénáristovi musel před vymýšlením scénáře na posledních 20 minut někdo přestřihnout míchu, protože žádné jiné vysvětlení pro takhle zpackaný závěr mě nenapadá. Film celou dobu sympaticky plyne s neskutečnou lehkostí, dialogy totálně fungují, člověk má neustále úsměv na tváři, uznale pokyvuje hlavou a pak najednou vleze Kapitán Amerika s Miss nafouknutý hrudní koš na oslavu (myslím tu s jeho bývalou přítelkyní). Po ní už člověk nehýbe hlavou vertikálně, ale horizontálně, oči mu div nevypadnou z důlku a skoro až do konce si říká, že osoba zodpovědná za dialogy by zasloužila prostřelit obě kolena upilovanou brokovnicí. To jsou myšlenky, to jsem ještě neviděl. Korunu všemu pak nasadí županový odpočinek na hotelovém pokoji. To mi přišlo, jak když nás v prváku na lyžáku holky pozvaly k sobě na pokoj. Člověk může být sebevětší purytán, ale jak tady mohl neskončit kocourek v troubě, no nic.... Na to, že se tam hodinu a půl nic neděje, je to ale docela povedený - 75 % na místě. ()

tranquill 

všechny recenze uživatele

"Vždycky tu budou potíže, jen si musíš vybrat s kým jim chceš čelit." Ano, jsou tam vyřčeny zajímavé myšlenky, ale v globále, bohužel, převládají především kecy. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Když se pan Šestletzaskočený a paní Mámpocitžejsmesenatomnádražímělipotkatažejsmesemělinajít doopravdy na tom nádraží potkají, tak to zprvnu nevypadá moc slavně. Má to silnější momenty, které se ale střídají s těmi, co dost šustí papírem. Chápu, nějak se k tomu konci prostě dobrat museli. Oba hlavní hrdinové mi nebyli moc sympatičtí (jo, nechtěla jsem napsat přímo nesympatičtí, to mi zní hůř :D), nebo ještě jinak... hrdinové na papíře mi celkem sympatičtí byli, ale jejich představitelé už moc ne. Ale s tím se jeden vyrovná. Po filmu Mezi mužem a ženou jsem měla chuť na další "kecací" film a kdesi vzadu v hlavě se mi vynořil tento, jen jsem nevěděla, jak se jmenuje. A tak díky strýčku google, protože pomocí několika slov jako film, New york, nádraží a podobně jsem se k němu dostala. V tomto žánru jsou lepší filmy, dalo se z toho vytřískat víc, ale díky tomu konci ve mně přeci jen po skončení titulků zůstal takový pěkný pocit... a to se počítá. Tak třeba i někdy příště a třeba to i sedne lépe. ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Komorná konverzačka, ktorá je spočiatku príjemná svojou nenútenosťou, s pribúdajúcimi minútami ma ale vzťah ústrednej dvojice zaujímal čoraz menej. Ale plusové body za to, že vyše polovicu filmu som na pochybách, či ten až príliš dokonalý pouličný hudobník náhodou všetky tie patálie neosnoval a nehrá s úbohou dievčinou nejakú úchylnú hru. Mínusové body za to, že to napokon bola len štandardná romantika. 7-/10 ()

pirulka 

všechny recenze uživatele

Presne takéto filmy mám rada a veľmi ma bavia- keď je evidentná chémia medzi hlavnými postavami, vtipný charizmatický hlavný hrdina a má to nápad, atmosféru, iskru. Veľmi oceňujem záver. :) príjemný film- odporúčam. ()

Reklama

Reklama