Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Montse navonok pôsobí ako skromná, tichá žena v domácnosti, ktorá sa vo svojom príbytku venuje šitiu dámskych šiat na zákazku. Po smrti matky, ktorá umrela pri pôrode, sa s ňou osud nejedenkrát nemilo zahral. Okrem toho, že trpí závažnou fóbiou, kvôli ktorej nikdy neopúšťa priestory bytu, celú svoju mladosť obetovala výchove mladšej sestry El Niňi. Napriek tomu, že sú jej spôsoby prísne, obe sestry spolu vychádzajú pomerne dobre. Teda až do okamihu, kedy sa predo dvermi neobjaví elegantný muž v núdzi, ktorý sa pre Montse nečakane stáva osobnou prioritou. (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (57)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tak i tady Španělé zabodovali a předložili divákovi hutný psychologický drama o dvou sestrách(z nichž jedna je dobrý psycho)a jednom muži kterej se snaží před něčím utéct. Shodou okolností se ocitne v bytě sester. To co ho tady ale čeká bude daleko daleko horší. Vše se odehrává v jednom bytě.  Slabší 4vězdy. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

A tohle je oříšek, do kterého mlátím paličkou na maso jak vzteklý a on pořád ne a ne puknout. Příběh je svým způsobem hrozně jednoduchý, tuctový, předvídatelný a vlastně nijak překvapující či zajímavý. Ale... Je tu to obrovské ale, jehož hlavním jménem je Macarena Gómez, která na sebe strhla veškerou pozornost. Ujala se své postavy tak skvěle, že ač jí samotnou máte hrozně rádi, a já mám, dokáže se vým na okamžik znechutit. Záriveň jí (tu postavu) nakoken budete i chápat. Tohle je něco neskutečného, Macarena tady smazává veškeré pochyby o jejím herectví, které byste kdy mohli mít. Filmu hodně pomáhá i silný retro nádech (obzvláště to bije do očí u Caroliny Bang, když ji máte naposled zažitou jako sexy čarodějnici na motorce). Opravdu zvláštní film, se zvláštní atmosférou, výbornými hereckými výkony, jen trochu slabším příběhem. 3.5* ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Španieli sa opäť raz predviedli a prišli s vynikajúcim hororovým thrillerom. Dve ženy zavreté v jednom byte, z ktorých jedna vôbec nevychádza von a k tomu jedno desivé rodinné tajomstvo.... Len škoda, že pointu úplne zbytočne a neuvážene prezradili autori už hneď na začiatku, celkový dojem tak mohol byť ešte lepší, žiadne mystérium ani dráždivé otázky ohľadom záhady sa teda nekonali. Na druhú stranu sa mi však pozdávala postupná gradácia napätia a atmosféry, ktorá fungovala hlavne vďaka po psychologickej stránke výborne prepracovanej postave Montse a nadpriemernému výkonu herečky, ktorá ju hrala. Ku koncu sa divák dočká aj niečo málo gore, takže u mňa veľká spokojnosť. 75/100 ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Ségry to zase nezmákli a pro tentokrát ta s agoraphobií, která si nárokuje svou mladšiu sestru vyleštila snímek do rudo rudý červeně. A tak som si pročetla vizuálny manuál , jak by si asi poradila s těma šmejdama absolvujícima home invázi ve snímcích odvedle ( aj keď tady žádná invaze nehrozí ). Macarena svoju rolu doslova sežrala a nenechala ma pri hodnotení na pochybách. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Je škoda, že se Španělé v závěru neodvázali daleko více ( prostředky i potenciál zde byl až moc vysoký). Musaraňas je tedy tradičně originální, inteligentní, místy slušně napínavý, podtržený skvělými hereckými výkony, především Macarena Gómez a její psychopatická role, ale na pecky Mientras Duermes či La Cara Oculta se to nechytá. Slušný, ale očekávání bylo hold výše, vyšší hodnocení si tedy šetřím na Sweet Home a Summer Camp. 65% ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Natáčanie filmu trvalo len 22 dní.
    (Marceloo)

Reklama

Reklama