Reklama

Reklama

VOD (1)

Jessica je přesvědčena, že našla zbraň proti Kilgrave. Její získání a použití ale nebude nic snadného. Mezi Lukem a Jessicou vzniká čím dál silnější pouto. (Netflix)

Recenze (4)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí epizoda byla zatím tou nejakčnější, o nejzábavnější momenty se postaral seržant Will Simpson, to jak lpěl na Kilgraveových příkazech, bylo dokonalé. Líbí se mi, jak se v každém dílu poodhalí společná minulost Jessiky a Kilgravea, tentokrát to bylo drsné. ()

Reklama

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I s třetí epizodou si seriál stále drží své kvality, konkrétně zajímavé a sympatické postavy, které mezi sebou mají super vztah. Třeba takový Mike Colter jako Luke Cage se mi stále více a více zamlouvá a líbí se mi jeho chemie s Jessicou. I Trish, která mě v minulých dílech přišla taková nezajímavá, je tady dost fajn. Pořád se mi taky hrozně líbí noirová, špinavá atmosféra, které dopomáhají i nějaké ty detektivní prvky. V tomto díle je taky relativně hodně akce, která není vůbec špatná. A samozřejmě, Kilgrave je stále naprosto fantastický. Strašně se mi líbí, že i když se jedná o celkem běžného úchyláckého psychopata, seriál v divákovi pořád dokáže vyvolat takové nepříjemné pocity a hrozně se mi líbí, jak se pracuje s jeho schopností. Akorát mě trošku mrzí, že se nám tak rychle odhalil, docela jsem si užíval ty části, kdy se o něm jenom mluvilo, případně mu nešlo vidět do obličeje. Těhlech momentů mohlo být více a v téhle fázi jsme mohli strávit více času. Ale třeba z takové finální scény v místnosti s fotkama, z té prostě mrazí a člověk z ní chytá husinu. Hodnocení: 75% ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama