Reklama

Reklama

Nebezpečné pokušení

  • USA Knock Knock (více)
Trailer 1

VOD (1)

Evan Weber (Keanu Reeves) je úspěsný architekt, šťastně ženatý muž a otec dvou dětí. Jeden víkend zůstane sám doma, aby mohl v klidu pracovat. Venku prší a náhle se ozve zaklepání na dveře. Jsou tam dvě krásné mladé dívky (Lorenza Izzo, Ana de Armas), celé promočené a ztracené, chtějí se jen osušit a použít telefon. Jejich poklidná návštěva se však mění v peklo... (Magic Box)

(více)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (411)

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Keane k čemu ses to upsal? Nicotní home invasion horor, který nenabídne nic hororového, což je docela komické. Dvě pipky se dostanou k Evanovi do domu a snaží se ho ojet, nakonec se jim to povede a jelikož se nechá, tak mu udělají ze života peklo. Co to kurva jako je? Který chlap by mohl odolat! No nic, nuda děs a bída, aspoň ty kozy byly vidět .. 3/10 = 30% ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Každej správnej chlapák ví, že když mu u dveří zazvoněj dvě nadržený kočky, musí je odměnit tak, že budou mít problém dojít si na záchod, natož aby vymejšlely nějaký bejkárny. Umím si předstvit, že by takovejhle film byl skvělej. Jenže to v těch představách vidím úplně jinej film než tenhle. Mrkněte se do galerie a jděte zamknout barák. To je asi to nejlepší, co tady můžete udělat. ()

Reklama

Kothy 

všechny recenze uživatele

Tohle je pro mě jednoznačně nejlepší film od Eli Rotha. Námět i provedení jsou opravdu zajímavé. Keanu Reeves opět předvádí skvělý výkon. Málokdo by asi nechal dvě mladé promočené holky stát na dešti. Člověk nečeká, že se příjemný večer může proměnit v noční můru. Holky si totiž chtějí hrát, ale podle svých pravidel. Jsou to pěkné mrchy. Pak už jen začíná hra o holý život. Keanu to s nimi opravdu neměl jednoduché... "Ťuky ťuk. Kdo tam?" ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Při koukání na tenhle shit jsem si asi nejčastěji vzpomněl na Funny Games a čím dál tím víc se utvrzoval v tom, jakej je ten Roth mizernej režisér a ještě mizernější scénárista, tenhle psychothriller (s hororem na mě fakt nechoďte) totiž selhává ve všem, v čem selhávat může. Ty dvě kravky našel Roth asi v nějakým pornofilmu (soudím podle jejich "hereckýho" umu), no a Keanu? Smutnej pohled na někoho, kdo měl v devadesátkách našlápnuto na docela zajímavou kariéru. Navíc při scéně, kde ty dvě blbky lámaly vinylový desky(!), jsem měl co dělat, abych se nezakousl do noťasu! :-) Po Green Inferno a týhle sračce s Rothem nadobro končím, protože... protože já mám jenom jedny nervy!! :-) (Pamatujete na Fight Club? Jak tam na konci hráli Pixies svojí "Where is my mind"? A jak měl při tom člověk kůži jak struhadlo? Tak o něco podobnýho, za zvuků stejný písničky, to zkoušel tenhle dement i tady- ha, nevyšlo...). ()

POMO 

všechny recenze uživatele

V prvej polovici Roth zvláda vývin napätia medzi postavami a chovanie Reevesovho vzorného manžela v neobvyklej situácii dobre. V druhej polovici sa mu ale táto, pre film kľúčová psychologická stavba zosype ako domček z kariet, a z holiek sa stanú samoúčelne (a nelogicky) vyhrotené postavy v béčkovom "horore" bez mozgu. ()

Galerie (105)

Zajímavosti (8)

  • Prvá úloha pre kubánsku herečku Anu de Armas vo filme natočenom v angličtine. (beso74)
  • Evanovo šteniatko Monkey je francúzsky buldoček. (Laslo)
  • Dej filmu je inšpirovaný snímkou Death Game (1977), no nejedná sa o remake. (m.a.t.o.)

Související novinky

Ana de Armas opět mezi špióny

Ana de Armas opět mezi špióny

14.12.2020

Sympatická herečka Ana de Armas, jejíž kariéra započala v erotickém thrilleru Nebezpečné pokušení s Keanu Reevesem, a později pokračovala snímky jako Týpci a zbraně, Blade Runner 2049 nebo Na nože,… (více)

Blade Runner 2 dorazí už příští rok

Blade Runner 2 dorazí už příští rok

23.04.2016

Když se u očekávaného filmu hýbe s premiérou, odvykle se od nás vzdaluje. Dvojka Blade Runnera je ale výjimkou z pravidla, právě se totiž přesunula z 11. ledna 2018 na 5. října 2017. Že to jsou… (více)

Reklama

Reklama