Reklama

Reklama

Krvavá pomsta

  • USA In a Valley of Violence (více)
Trailer

Samotář Paul a jeho pes Abbie se vydávají na cestu do Mexika přes Denton, kdysi prosperující hornické město bohaté na těžbu zlata, dnes zaprášený zapadákov. Souboj mezi Paulem a synem místního šerifa, zakřiknutým Gillym, odstartuje sled tragických událostí. Město se pomalu propadá do násilí a krveprolití, které nikdo nedokáže zastavit. (Canal+ Action)

(více)

Diskuze

breeder

breeder (hodnocení, recenze)

Tenti film snáď točil dáky psychopat. Ani nie tak réžia a kamera, tí sú v tom nevinne. Ale scenár? Ale v tomto prípade pozerám, že scenárista si odkrútil aj réžiu. Takže podľa mňa je toto vo filme absolútne nepravdepodobné a výjavy sú absurdné. Postup neohrozeného pomstiteľa je priamočiary ako buldozér na stavenisku keď kope diery pre základy nejakého baráku. Prakticky bez prerušenia, nezastaviteľný a dokonca nepriestrelný. K celej veci nepomáha ani rozhodnutie chlapov neprivolať posily. Zabudli sme, že oficiálny vinník je vo filme iba 1 a to utečenec? Toľko chlapov si mohlo vymyslieť hocijaké krytie prečo ide iba po nich. Navyše do hlavného podozrenia sa starý šerif dostal iba po tom, ako odmietol pustiť mladého zavolať posily. Prečo ho nechal žiť? To mohli zdôvodniť tak, že oni ho zatýkali a usvedčili tak zato sa prišiel pomstiť.

Perverz

Perverz (hodnocení, recenze)

Jak to točí Ti West, tak to bude prostě paráda. Navíc i to obsazení vypadá slibně.

Rob Roy

Rob Roy (hodnocení, recenze)

Po Hateful Eight druhý blížící se western který se natáčel na filmový materiál a i zde je v obsazení herec z Pulp Fiction :) Prodoukuje "hororové" studio Blumhouse, které ale poslední dobou má i vyšší ambice a začíná se mu dařit i na nehororovém poli - The Gift, Whiplash

TomasRichtr

TomasRichtr (hodnocení, recenze)

Karen Gillan ve westernu? To bude paráda :) akorát jméno režiséra ve mně zrovna nevzbuzuje důvěru

Související novinky

Westerny jsou zpět

Westerny jsou zpět

22.02.2015

Velkorozpočtové westernové žánrové mixy v podobě Osamělého jezdce a Kovbojů a vetřelců si nepochvalovali diváci ani kritici, ale jinak tento tradiční americký žánr rozhodně neskomírá. V různých… (více)

Sinister se vrací

Sinister se vrací

17.08.2014

První Sinister byl před třemi lety velký hororový úspěch. Film s rozpočtem 3 mil. dolarů utržil z amerických kin milionů téměř padesát a pokračování tak bylo jen otázkou času. To je odklepnuto již… (více)

Reklama

Reklama