Reklama

Reklama

Jako malá holka byla Eliza ošklivá a neoblíbená, dnes je ale slavná na sociálních médiích, hlavně na Instagramu, a má 263 tisíc followerů. Žije virtuálním životem, ale to se radikálně změní, když se nechutná scéna, kterou zažila v letadle, stane virálem. Najednou zjistí, že žádné opravdové přátele nemá a všichni se jí smějí. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (67)

erased 

všechny recenze uživatele

Jsem rád, že jsem se nenechal pilotem odradit. Ten se totiž zdánlivě vytáhne se všemi triumfy a navrší na ně kopu nepovedených pokusů o vtip dvou hlavních postav, ale teprve s přibývajícími epizodami, kde do předem jasné pointy vztahu této nakonec docela povedené dvojice začnou míchat i jejich kolegové začnou vtipy vynikat naplno a s každým dalším dílem se seriál rozjíždí líp a líp. Škoda sice je, že se ke konci začne trochu moc tlačit na romantickou pilu, a stejně tak nejsem úplně unešený z trochu vlezlého písničkového soundtracku, nicméně na pozitivních dojmech tyto drobné přešlapy neubírají. Rozhodně tedy přes zdejší nízké po-pilotní hodnocení můžu doporučit. Inu i kdyby nic jiného, na tu sexy Amy je prostě radost pohledět. ()

ChArLeNe 

všechny recenze uživatele

Náhodou, je to zábavný seriál o tom, ako odnaučiť dnešnú narcistickú mládež posadnutú mobilmi a sociálnymi sieťami, pričom nakoniec žiačka pomáha učiteľovi s jeho workoholizmom. Ale ako epizódy pribúdajú, tak show začína ponúkať toho viac - ako byť lepším človekom v rôznych životných situáciách. Na konci epizód sú morálne ponaučenia (niečo ako Step by Step, ale oveľa menej nútené). John Cho a Karen Gillan sú super dvojka, neskutočná chémia je medzi nimi. Pygmalion/My Fair Lady zmodernizované. Len namiesto tej údesnej úvodnej znelky mohli použiť Selfies od Niny Nesbitt. ()

Reklama

jh666 

všechny recenze uživatele

Komedie, která není absolutně vtipná. To je celkem výstižný popis pilotu Selfie. Zkusil jsem to hlavně kvůli Karen, ale bohužel to nestačí. Ona je totiž jedna ze dvou dobrých věcí na tomhle seriálu. Druhou je její mentor, ale už z první epizody je jasné, že nakonec skončí spolu, takže není nejmenší důvod to dál sledovat. 30 % ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Po 2. dílech: Jo, neskutečně cute Karen Gillian a spolehlivý sympaťák John Cho táhnou tuhle až příliš roztěkanou ujetost z průměrných vod. Pokud si ale tvůrci brzy utřídí svůj styl a ubyde trapnějších hlášek, tak by nás stále mohla čekat dosti pohodová zábava. Tedy pokud to ABC dříve nezruší. Update: A taky že, zrušila. Je to ale vlastně docela škoda. Hlavní sympatická dvojka si vzhledem ke stoupající kvalitě minimálně sezónu zasloužila.60% ()

skapinka 

všechny recenze uživatele

Podľa mňa veľmi dobrý seriál. Prvý diel ma oslovil a zvyšné časti som dopozerala ešte v ten deň. Karen Gillan perfektne sedí rola Elizy. Je úžasné sledovať, ako sa jej postava každým novým dielom mení. Vlastne sa mi páči takmer každá postava. Či už ich bláznivý šéf alebo workoholik Henry, ktorého postava sa takisto perfektne vyvíja. Tento seriál nám dáva skutočný obraz našej generácie. Rozmýšľala som medzi 4 a 5 hviezdičkami, no to slabé hodnotenie ma presvedčilo, aby som dala 5. Tento seriál si určite zaslúži viac percent. Dosť ma hnevajú tie nízke hodnotenia ľudí, ktorí si pozreli len pilotný diel. Nemyslím si, že je to dosť na to, aby ho mohli hodnotiť. Nikdy nehodnotím seriál kým si nepozriem aspoň 1 sériu... Mňa tento seriál naozaj bavil a mrzí ma len to, že sa už nedočkám ďalších častí, ktoré by som si s veľkou radosťou pozrela. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama