Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třetí díl povídkové série V/H/S sleduje skupinu teenagerů, kteří se nevědomě stali další senzací internetu. Jako u předchozích dílů je film rozdělen na několik částí. Mezi ně patří například příběh nepříčetného iluzionisty, který získá magický předmět velké síly. Nebo domácí stroj, který otevírá dveře do paralelního světa. Příběh dospívajícího bruslaře, který se nechtěně stal terčem mexické organizace, která sleduje sériového vraha. Části jsou pojmenovány "Dante the Great", "Bonestorm", "Vicious Circles", "Parallel Monsters" a "Gorgeous Vortex". Za každou částí stojí jiný režisér a každý si svůj příběh pojal po svém. (Nivenx)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (89)

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Bohužel slušně najetá série je timhle naprosto zkurvená. První příběh o kouzelníkovi hrozná píčovina, navíc ke konci už ani nedávalo smysl odkud to kdo točí takže to bylo skoro jako normální film. Druhej příběh taky naprostá blbost což se podle režiséra dalo čekat, neboť paralelní svět kde je vše obráceně má velkej potenciál ale španěláci to samozřejmě využijou na obří zubatý péra a kundy. Třetí příběh byla totální komedie protože asi 10 minut člověk sleduje bitku skejťáků a mexickejch skeletonů kde je vše od rozmlácenejch palic skateboardem a utrženejch rukou po vybuchující kostry a raketovou palbu rachejtlema. Spojující nanukovej příběh nesmyslná kokotina, né provedením ale celkovou pointou, kdy to slibně začalo ale to "vyvrcholení" dávalo smysl asi jako iPhone 6. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Pridám sa ku sklamaným fanúšikom predošlých častí. Už samotný systém tejto antológie nieje stavaný rovnako, ako pred tým. A to je hlavnou chybou. Vytvoriť niečo nadrozmerné, až mýtické nebola dobrá voľba. Prečo nestačilo len tajomné mystérium, ktoré obklopovalo nájdené VHS v minulých dieloch? Zredukoval sa aj počet poviedok, ktoré samé o sebe niesu nič moc a pritom to z traileru vyzeralo na zatiaľ najlepšie mäso. Takže ak sa ešte niekedy prihodí nejaká V/H/S ( vzhľadom na koniec tejto časti to tak nevyzerá ), hoďte to prosím páni naspäť do starého dobrého kabáta. ()

Reklama

jurasino 

všechny recenze uživatele

Tak tyhle hodnoceni a komentare na csfd fakt nechapu !!!!! Tu to ma 28% (melo to 27% pred mym hodnocenim :)) a na imdb 46%? I to je malo protoze tenhle kousek je fakt jeden z nejlepsich horroru roku 2014!!! Ale neni to pro kazdeho, je to pro uzke publikum, a me tohle sedlo naprosto perfektne. Oba predchozi V/H/S byli skvele, ale tohle je mozna uplne nejlepsi. Nechci rikat zadne spoilery tak obsah necham na kazdem divakovi, proste se na to musite podivat. Pribeh jmenem "Parallel Monsters" byl naprosto unikatni. Tohle je proste pecka tenhle film, na to se hned tak nezapomene ()

PfefferSalz 

všechny recenze uživatele

Odpad tomu nedám jenom kvůli celkem fajn příběhu o paralelním vesmíru, jinak je to jedno velké roztřepané, rozostřené, rozšuměné (pardon, ale aby záznam nahrávaný na mobil vhskovitě šuměl 6 vteřin z 10, tak to už je opravdu moc - a takhle to probíhalo po celý film) a chaotické cosi, které nejen že nedovede vybudovat atmosféru, jaká by se na horor slušela, ale servíruje "wtf" momenty jeden za druhým. Jedním slovem chaos. Tu ruka, tu noha, kolo, pád z mostu, mobil, Mexičani. Like what?? Logika nepokulhává, ta tady pro jistotu ani žádné nohy nemá. "Dante the Great" - Podle recenzentů nejsvětlejší moment celé třetí véháesky. Pro Boha prečo a načo? Efekty mi tu připadaly, jako by si někdo doma sedl k Pinnacle studiu. A co je nejhorší, všechno se to děje tak rychle, že se divák ani nestihne zasadit do prostředí, kde se děj právě odehrává a v dalším momentě už je někde úplně jinde. "Parallel Monsters" - Kvůli tomuhle ten odpad nedám. Časové rozmezí, které tomuto segmentu tvůrci vymezili, bylo skvěle využito do poslední vteřiny, přičemž konečně přišlo to kýžené postupné budování atmosféry (v rámci možností). Kdyby to takhle vypadalo celé, možná by to nebyl takový průser. Oni to ti Španělé fakt umí. "Bonestorm" - Celkem mě překvapilo, v jak parádním klídku byly hlavní postavy, když začala hlavní mela. Na to, co se kolem nich dělo, si chlapci zachovávali docela chladnou hlavu, což mi, vzhledem k okolnostem, připadalo mírně řečeno nelogické. A když se blížil konec a začalo to vypadat slibně, tak to usekli a hovno nula - zase nic. "Gorgeous Vortex" -- tento segment ve filmu chyběl -- "Vicious Circles" - Aneb "omáčka" kolem všech těch příběhů. Přítel vyjede hledat svoji unesenou přítelkyni a nezapomene si vzít kameru na mobilu, na přilbě a dokonce má jednu namontovanou i na samotném kole (!). Musím se přiznat, že tento segment mě sral ze všeho nejvíc. Nevím, jestli to mělo působit tak debilně a chaoticky, každopádně jsem přesvědčený o tom, že Sarmiento je idiot a to je tak asi tečka. Sérii V/H/S bych připodobnil k dortu. "Přízemí" je perfektní, "první patro" sice od jiného kuchaře, ale uděláno se stejnou snahou. No a V/H/S Viral je kuchař, který měl ten dort nazdobit. Místo zdobení ho laxně polil kýblem projímadla a mrdnul ho kladivem. Rozhodně to není žádné důstojné zakončení trilogie a jestli si ještě někdy někdo do parády troufne vzít čtyřku (o čemž po shlédnutí tohoto výplodu pochybuju), doufám, že se ponese v duchu prvních dvou. Hotovo, stačí. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Rok sa s rokom zišiel a tretie pokračovanie vcelku úspešnej hororovej antológie V/H/S je na svete. Pokračujúc vo found footage trende tu máme tentoraz 3 (skoro 4) príbehy, ktoré sa však už vykašľali na tradičný koncept VHS pások, tak ako sa vykašľali aj na príbeh od režiséra "The Apparition", ktorý tu mal pôvodne byť tiež. Dejovo to tentoraz na oko spája zbytočná story "Vicious Circles" (odpad!) – od režiséra "Deadgirl", predstavujúca zmätenú policajnú naháňačku spojenú s potrebou natáčania všetkého možného. Prvý oficiálny príbeh "Dante the Great" (odpad!) – od režiséra "Dance of the Dead", je o kúzelníkovi, ktorý získa nadprirodzené sily. Otrasný hlavný predstaviteľ a detsky naivné spracovanie to však ťahajú niekam do afektovanej, primitívnej trápnosti. V "Parallel Monsters" (2*) – od režiséra "Timecrimes", chlapík vytvorí prístroj, ktorý mu umožní dostať sa do zrkadlovo obráteného sveta, kde stretne svoje druhé ja. Síce zaujímavé, ale (negatívne) divné a trikovo pochybné, no stále je to asi jediná poviedka, ktorá tu stojí za pozornosť. Záverečný "Bonestorm" (1*) je o skejťákoch, ktorých pri natáčaní videa v Tijuane začne prenasledovať vražedný kult. Od režisérov konverzačky "Resolution" je táto vyvražďovacia gore jazda síce prekvapením, ale podobne ako story o kúzelníkovi na mňa pôsobila zbytočne detsky a prvoplánovo. Celkovo teda strašná slabota. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (3)

  • Pôvodne sa mal na filme podieľať aj Rob Zombie, ale po nezhodách so štúdiom sa spolupráca neuskutočnila. (Marceloo)
  • Pri záverečnej scéne v dodávke, je na jednej z obrazoviek premietaná poviedka „Safe Haven“ z V/H/S/2 (2013). (Marceloo)

Související novinky

7. ročník sci-fi festivalu Future Gate je tu

7. ročník sci-fi festivalu Future Gate je tu

22.01.2020

Největší český festival sci-fi filmů a kultury Future Gate divákům přinese řadu nových oceňovaných snímků (Malý Joe, Vivárium, H0use), které budou soutěžit o hlavní cenu festivalu, ale i nesmrtelné… (více)

Reklama

Reklama