Reklama

Reklama

VOD (1)

Po rozvodu se Allyson přestěhuje se svou devítiletou dcerkou Claire do starého domu za městem. Poté, co Claire najde starou panenku, kterou v domě nechali předchozí nájemníci, začne Allyson na své dceři pozorovat zlověstné změny... Poté, co se Allyson Simonsová rozejde se svým manželem Jonathanem, přestěhuje se i s devítiletou dcerkou Claire do velkého starého domu na venkově. Brzy se však dozví, co před ní její realitní makléř zatajil - že tu byla před pěti lety brutálně vyvražděna celá rodina. Jak Allyson, a později také Jonathan, s hrůzou zjistí, v domě zůstala ďábelská jihoamerická panenka. Ta dřív patřila desetiletému chlapci, jenž byl za smrt své rodiny zodpovědný. Nebezpečná hračka nakonec začne ovládat i Claire a promění ji v děsivé, vražedné monstrum, v němž už Allyson s Jonathanem nedokáží rozpoznat svou holčičku. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (71)

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Asi tu máme vraždu. Pošlete posilu........... Trochu se tu nahromadilo několik "nápadů" z jiných "panenkovských" příběhů. Všechno se to zamíchá a tak vznikl tento televizní film. Pravda je, že Nova nebo Prima by takový snímek nenatočili a tak můžeme jen tiše závidět zahraničním televizním tvůrcům. CITÁT - Kdo ji najde, bude mít smůlu........... Panenka je hodně do EMA nebo gotiky a je celkem sympatická. I její jméno vám hodně řekne. Lilith. (První žena Adama vyhnaná z Ráje má důvod být nasraná). CITÁT - Je to jenom panenka................. Hudební doprovod je příšerný a odfláknutý. Kamera je normální. Obsahově to funguje jako klišé. Hlavně vyhození panenky do koše - to prostě nikdy nefungovalo. Zajímavostí je, že ačkoliv má matka hlavní aktérky doma počítač nikde a nikdy není ve filmu vidět televize. CITÁT - Kdo ti to udělal.............. Průměrný televizní snímek na který se dá v klidu podívat ještě jednou. CITÁT - Tohle není voodoo............. Naprosto brutální scéna vznikla okolo 60 minuty. Jen škoda, že nebyla tvůrci pořádně využita. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Podpriemerný horor, v ktorom bábika začne ovládať správanie dieťaťa. Podobných filmov je veľa, v tomto je dej úvodnú hodinu celkom dobrý, herecké výkony veľmi zlé (hádam až na Zacharyho v teenagerskom veku) a slabé efekty iba zvýraznia nevydarený záver. Film som videl aj pred vytvorením profilu na čsfd a pamätal si, že ma nenadchol ani vtedy a ak by som si ho vedel zaradiť, určite by som ho nepozrel druhýkrát. ()

Reklama

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Panenka mě nalákala, ale výsledek byl nějaký rozpačitý. Například ke konci při finální scéně se mi zdálo, že je panenka nějaká gumová nebo co - úplně se promáčkla. Navíc jsem úplně nepočala tu postavu klučiny. A ta ženská, co přednáší na škole o černé magii? Spousta otázek a tak málo odpovědí... Ale násilné scény nebyly úplně vyhrocené (to chválím) a spíše probíhaly v náznaku. Tím myslím, že jsme neviděli, kdo vede ruku se zbraní, nikoli že bychom se jen domýšleli, kdo se v další scéně už neobjeví. A ta malá holka... jo, ta má potenciál. ()

BlackHood 

všechny recenze uživatele

Z traileru jsem si myslel, že se víc bude řešit tajemno okolo panenky, odkud pochází, kde se poprvé objevila, ale bohužel nic. Taky triky byly ubohé a byla to veliká nuda s ubohým scenářem. Stačilo vidět jen trailer. Ale nejvíce chci zkritizovat herecké výkony "postav". Hlavně ta hlavní hrdinka, nedivím se, proč se s ní ten manžel rozešel. Vždyť byla hnusnější než ta panenka!!! Fuj! Takový hnusný ksicht, vůbec ho na veřejnosti nemá ukazovat. A to ještě leze do filmů, aby ji všichni viděli :O Zbytečné, neoriginální a nenabídne nic nového, ale na to už jsem zvyklý. Byla to děsná nuda.Strašidelnost 0/4 Brutalita 0/4 ()

Miseet odpad!

všechny recenze uživatele

Nooo, ne každá panenka zažije takovou slávu jako Annabelle. Ikdyž je tahle panenka opravdu hodně odporná, tak to je tak všechno. Žádný zahády kolem panenky se nekonají, vraždy mimo záběr. Všechno je to hrooozně jenom dlouhé. Holčička v hlavní roli taky občas přehrává.. No, já se jenom na to pokusím hodně rychle zapomenout. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Po prvních odstavcích se ze zpráv, které Alyson (Jaime Pressly) najde na internetu, stanou blábolivé spekulace o zápletce, které boří čtvrtou stěnu, a čtenář je pokárán za to, že se dostal tak daleko. (Johnny.ARN)
  • Rodinný dům, ve kterém se film odehrává, je přesnou kopií domu z filmu Dům (1985). (Johnny.ARN)
  • Natáčelo se v americkém státě Kalifornie a to na místní vysoké škole Pierceově a ve studiu Remmet. (Terva)

Reklama

Reklama