foto

Justina Machado

  • nar. 6.9.1972 (47 let)
    Chicago, Illinois, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Pohromadě
Scoob!
2019 Family Pictures (TV film)
2015 Endgame
2014 Očista: Anarchie
Panenka z pekla (TV film)
Warriors (TV film)
2013 Tísňová linka
2012 Tisíc slov
2009 V elektrizující mlze
2008 Pedro
Pokojský
Vdaná snoubenka
2006 Alpha Mom (TV film)
Little Fugitive
Smrtelná nákaza (TV film)
2004 Torque: Ohnivá kola
2003 Nezvratný osud 2
2002 Hollywood, Hollywood
Johnny Chronicles, The (TV film)
Na křídlech vážky
2001 A.I. Umělá inteligence
Sticks
1999 Swallows
1998 Week That Girl Died, The
1997 Jak ta je úžasná
1996 Nikdo nic neřekl (TV film)

TV seriály

2020 Harley Quinn (TV seriál)
A Fight Worth Fighting For (S02E11)
Den za dnem (TV seriál)
Church & Statement (S04E07)
Supermoon (S04E06)
Diamonds (S04E05)
další epizody (7)
2019 Den za dnem (TV seriál)
Ghosts (S03E13)
Drinking and Driving (S03E12)
A Penny and a Nicole (S03E11)
další epizody (13)
Elena z Avaloru (TV seriál)
The Incredible Shrinking Royals (S03E04)
Queen of the South (TV seriál)
Mientras Dormías (S04E11)
Un Asunto de Familia (S04E02)
Superstore (TV seriál)
Negotiations (S05E10)
Shoplifter Rehad (S05E07)
Trick-or-Treat (S05E06)
2018 Den za dnem (TV seriál)
Not Yet (S02E13)
Citizen Lydia (S02E12)
Homecoming (S02E11)
další epizody (13)
Elena z Avaloru (TV seriál)
All Kingdoms Fair (S02E13)
Panenka Jane (TV seriál)
Chapter Seventy-Nine (S04E15)
Chapter Seventy-Three (S04E09)
Chapter Seventy-Two (S04E08)
2017 Den za dnem (TV seriál)
Quinces (S01E13)
Hurricane Victor (S01E12)
Pride & Prejudice (S01E11)
další epizody (13)
Elena z Avaloru (TV seriál)
Three Jaquins and a Princess (S02E04)
The Curse of El Guapo (S02E03)
Olaball (S01E13)
Queen of the South (TV seriál)
El Cuerpo De Cristo (S02E01)
Panenka Jane (TV seriál)
Chapter Sixty-Eight (S04E04)
Chapter Sixty-Seven (S04E03)
Chapter Sixty-Six (S04E02)
další epizody (9)
2016 Elena z Avaloru (TV seriál)
Navidad (S01E12)
A Day to Remember (S01E09)
First Day of Rule (S01E01)
Queen of the South (TV seriál)
Cicatriz (S01E13)
Quinientos Mil (S01E12)
Punto Sin Retorno (S01E11)
další epizody (13)
Tlukot srdcí (TV seriál)
Dvojčata (E02)
Panenka Jane (TV seriál)
Chapter Fifty-One (S03E07)
2015 Devious Maids (TV seriál)
The Turning Point (S03E07)
She Done Him Wrong (S03E06)
2014 Closer: Nové případy (TV seriál)
Divadlo (S03E13)
2013 Murder Police (TV seriál)
The Fosters (TV seriál)
I Do (S01E10)
The Fallout (S01E07)
Saturday (S01E06)
Welcome to the Family (TV seriál)
Private Practice (TV seriál)
In Which We Say Goodbye (S06E13)
Full Release (S06E12)
2012 Záměna (TV seriál)
The Art of Painting (S01E18)
Starry Night (S01E11)
Private Practice (TV seriál)
Georgia on My Mind (S06E10)
You Don't Know What You've Got Til It's Gone (S06E04)
Good Grief (S06E03)
další epizody (4)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Nikdo není svatý (S08E12)
Kdo ví, co je pravda? (S08E11)
2011 Drsná Harry (TV seriál)
Americké děvče (S02E07)
Off the Map (TV seriál)
Hold on Tight (E12)
Tělo jako důkaz (TV seriál)
Lazar (S02E04)
2010 Transplantační jednotka (TV seriál)
Status 1A (E13)
Case Histories (E12)
Every Breath You Take (E11)
další epizody (5)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
Neighborhood Watch (S04E05)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Dva v jeskyni (S06E02)
2009 Transplantační jednotka (TV seriál)
The Kindness of Strangers (E08)
The Luckiest Man (E07)
Where We Lie (E06)
další epizody (8)
Pohotovost (TV seriál)
Je mi fajn (S15E21)
Změna rovnováhy (S15E20)
To, co děláme (S15E18)
další epizody (8)
2008 Kath & Kim (TV seriál)
2007 Odložené případy (TV seriál)
Smrt z milosti (S04E23)
2006 Ošklivka Betty (TV seriál)
Chirurgové (TV seriál)
Ó, ta vina (S03E05)
Posel ztracených duší (TV seriál)
Demon Child (S01E17)
2005 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Všichni čekají (S05E12)
Nehybný (S05E11)
Osamělí (S05E10)
další epizody (12)
2004 Pohřešovaní (TV seriál)
These Dreams Before Me (S01E18)
Delusional (S01E17)
Lost Sister (S01E16)
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Beze jména (S04E12)
Atomový kryt (S04E11)
Temný les (S04E10)
další epizody (10)
2003 Pohřešovaní (TV seriál)
Father Figure (S01E15)
Basic Training (S01E14)
White Whale (S01E13)
další epizody (14)
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Mrzí mě to, odpusť (S03E13)
Soumrak (S03E12)
Smrt pracuje přesčas (S03E11)
další epizody (8)
2002 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Naposled (S02E13)
Tebe beru (S02E12)
Lhář a děvka (S02E11)
další epizody (7)
2001 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Ťuky-ťuk (S01E13)
Soukromý život (S01E12)
Cesta (S01E11)
další epizody (5)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
1999 Angel (TV seriál)
1998 Možná už zítra (TV seriál)
Oh Baby (TV seriál)
1997 Arsenio (TV seriál)
Gregory Hines Show, The (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Past (S04E01)
1996 Goode Behavior (TV seriál)
Malcolm & Eddie (TV seriál)
Moloney (TV seriál)
Promised Land (TV seriál)
Předčasné vydání (TV seriál)
Second Noah (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)

Dokumentární

2005 Six Feet Under: In Memoriam (TV film)
2003 I Love the '70s (TV seriál)

Hudební videoklipy

2003 TLC: Damaged (hudební videoklip)

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky