foto

Joseph Gatt

  • nar. 3.12.1974 (42 let)
    Notting Hill, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Dangerous Games
For All Eyes Always
2016 Star Trek: Do neznáma
2015 Harnessing the Rain
Smrtící bouře (TV film)
2014 Panenka z pekla (TV film)
2013 Star Trek: Do temnoty
2011 Thor
Wonder Woman (TV film)
2008 Vražedná Ariel
2006 Puls
Saurian (TV film)
2000 Iásón a argonauti (TV film)
Orpheus & Eurydice
1999 Plunkett & Macleane

TV seriály

2016 Druhá šance (TV seriál)
Palimpsest (E06)
Stan Lee's Lucky Man (TV seriál)
Od soumraku do úsvitu (TV seriál)
Head Games (S03E01)
Banshee (TV seriál) - a.z.
Requiem (S04E08) - a.z.
2015 Real Rob (TV seriál)
Temný případ (TV seriál)
Kostel v troskách (S02E06)
Ray Donovan (TV seriál)
Čuryn (S03E02)
2014 The 100 (TV seriál)
The 48 (S02E01)
We Are Grounders: Part 2 (S01E13)
We Are Grounders: Part 1 (S01E12)
Banshee (TV seriál)
Kulky a slzy (S02E10)
Zabijáci (S02E06)
Hra o trůny (TV seriál)
Strážci na Zdi (S04E09)
Zbaveni okovů (S04E03)
Dva meče (S04E01)
2013 Banshee (TV seriál)
Wicks (S01E06)
Seznamte se s novým šéfem (S01E03)
Banshee Origins (TV seriál)
2011 Breaking In (TV seriál)
Vlčí mládě (TV seriál)
Chuck (TV seriál)
Chuck a rodinné prokletí (S05E06)
2010 Eagleheart (TV seriál)
Pretend Time (TV seriál)
2008 Dark Path Chronicles, The (TV seriál)
Easy to Assemble (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace