foto

Joseph Gatt

  • nar. 3.12.1974 (42 let)
    Notting Hill, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Dangerous Games
2016 For All Eyes Always
Star Trek: Do neznáma
2015 Harnessing the Rain
Smrtící bouře (TV film)
2014 Panenka z pekla (TV film)
2013 Star Trek: Do temnoty
2011 Thor
Wonder Woman (TV film)
2008 Vražedná Ariel
2006 Puls
Saurian (TV film)
2000 Iásón a argonauti (TV film)
Orpheus & Eurydice
1999 Plunkett & Macleane

TV seriály

2016 Banshee (TV seriál) - a.z.
Requiem (S04E08) - a.z.
Druhá šance (TV seriál)
Palimpsest (E06)
Od soumraku do úsvitu (TV seriál)
Head Games (S03E01)
Stan Lee's Lucky Man (TV seriál)
2015 Ray Donovan (TV seriál)
Čuryn (S03E02)
Real Rob (TV seriál)
Temný případ (TV seriál)
Kostel v troskách (S02E06)
2014 Banshee (TV seriál)
Kulky a slzy (S02E10)
Zabijáci (S02E06)
Hra o trůny (TV seriál)
Strážci na Zdi (S04E09)
Zbaveni okovů (S04E03)
Dva meče (S04E01)
The 100 (TV seriál)
The 48 (S02E01)
We Are Grounders: Part 2 (S01E13)
We Are Grounders: Part 1 (S01E12)
2013 Banshee Origins (TV seriál)
Banshee (TV seriál)
Wicks (S01E06)
Seznamte se s novým šéfem (S01E03)
2011 Breaking In (TV seriál)
Vlčí mládě (TV seriál)
2010 Eagleheart (TV seriál)
Pretend Time (TV seriál)
2008 Dark Path Chronicles, The (TV seriál)
Easy to Assemble (TV seriál)
2007 Chuck (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace