Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Les Charlots mají plné zuby Paříže. Čeká je slunce, moře a ohnivé flamenco... Větší nudu, než být zaměstnancem pařížské městské hromadné dopravy členové skupiny Les Charlots snad ještě nezažili. Je horké léto, tak co se mořit s turisty v Paříži. Moře volá, proč tedy nezkusit slunné Španělsko. Ale vysněná dovolená se brzy změní v noční můru. Cestovní kancelář všechny podvedla. Spolu s ostatními dovolenkáři se ocitnou na pobřeží bez hotelu, bez peněz, ale s odhodláním se nevzdat a rozhodně se nevrátit. Jejich drobná zaměstnání obvykle končí katastrofou a útěkem, náhodná setkání i lásky také, ale aspoň si přitom všem užijí dobrodružství a legrace. Bažanti jedou do Španělska je jednou z řady komedií, kterými se proslavili francouzští komici známí jako Les Charlots. (Česká televize)

(více)

Recenze (70)

Vesecký 

všechny recenze uživatele

Série drobných gagů, při některých se člověk od srdce zasmál, ze Španělska toho moc ukázáno nebylo, Charlots se především otáčejí za hezkými dívkami a přitom prožívají na své cestě řadu trapasů a jiných problémů, z nichž vyplývá dobré i méně dotažené komično. Girault je zde mnohem slabší než v sérii o Četníkovi, dokonce se opakuje (mejdan na cizí jachtě). Ovšem dobrý oddechový film na nedělní odpoledne, kdy nechcete moc zapínat mozkové závity. ()

Santino7 

všechny recenze uživatele

Bažanti sú v podstate hrozne jednoduchí, no dokážu obstojne pobaviť. Samozrejme ak vám nevadí tento druh humoru a tiež na to musíte mať náladu. Filmy, pri ktorých proste treba vypnúť a nerozmýšľať, to by ste nevydržali. Ale inak sú Les Charlots vcelku sympaťáci, výlet do Španielska je tiež viacmenej fajn. :-) 2/5 ()

Reklama

dobytek 

všechny recenze uživatele

Pro mě je tohle asi nejslabší film Les Charlots. Podle mě je problém hlavně v tom, že tady úplně chybí nějaká postava, která by byla jakože normální a působila tak jako určitá protiváha proti těm šaškárnám, co tam vyváděj. Navíc taková postava jim na ty šaškárny nahrává. To dokázal v jinejch filmech zejména Jacques Seiler nebo třeba ve Velkym bazaru taky Michel Galabru. Tady máte prostě jenom Les Charlots. Některý scénky se docela povedly, ale prostě 1,5 hodiny koukáte pořád dokola na jedno a to samý. Na konci už mě to moc nebavilo. Přesto ty 3 hvězdy ještě dám. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Já teda nevím, ale i přes to relativně nízký hodnocení tady jsem se i u tohohle dílu bavil víc než dobře. Je na tom znát, že pod jiným režisérem to je trochu jinej styl humoru, ale Girault byl stejnej borec jako Zidi a dokázal z týhle čtveřice bláznů vytáhnout maximum. Takže se jedná asi o můj druhý nejoblíbenější díl. Ne všechny vtipy se povedli, ale kadence je tak vražedná, že už si tady každej nějakej ten dobrej fórek najde.80% ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Svěží komedie s oblíbenou hudební skupinou. Nemá to děj (nač taky), jen spoustu veselých situací a prostě gagů. Ty se na diváka sypou jeden za druhým, nikde žádné složitosti, psychologie, nic. Nádherná ukázka toho, že lze natočit kvalitní komedii i za pár šupů. Nelze jinak než doporučit.201503038218/8356 ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama