Reklama

Reklama

Karate tiger 2: Zuřící blesk

  • Hongkong No Retreat, No Surrender II (více)
Trailer

Obsahy(1)

Scott Wilde si užívá dovolené ve slunečném Thajsku. Čeká, že se tu setká se starým kamarádem Mac Jarvisem a jeho přítelkyní Sulin. Setkání je však velmi krátké, protože děvče chce pokračovat v cestě do Kambodže. Tam mají namířeno i Scott s Jarvisem, i když vědí, že zem ovládají zlověstní a nebezpeční Rudí Khmerové. Oba kamarádi narazí na své cestě na despotického ruského důstojníka Juriho, který ve svém gulagu drží mnoho zajatců, mezi nimi i nešťastnou Sulin. Cíl obou mužů je jasný: při osvobozování děvčete nemá v ruském táboře zůstat kámen na kameni. To je už předem víc než jisté... (Intersonic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (89)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Asi můj nejoblíbenější Karate tiger. Jedna z klasik mýho dětství a kritizujte si to tu jak chcete, ale kdo na podobných videobéčkách nevyrostl, ten nepochopí proč je to pro mě a mojí generaci takový kult. Mladej Avedon tu ukázal velkej bojovej potenciál jakož to příští martial arts hvězda. Rothrocková je taky v pohodě sice po stránce soubojů trochu nevyužitá, ale zase hláškuje jak o život. Ovšem největší bomba je debut Mathiase Huese, který tu dle mého názoru ztvárnil nejdrsnějšího a nejsadističtějšího záporáka celé své kariéry. Rusák Juri co rád háže lidi krokodýlům a směje se při tom na celý kolo prostě nemá chybu. Samozřejmně, že ten závěrečný fight je klasika k tomu netřeba něco dodávat. Nicméně abych byl objektivní, tak musím uznat, že začátek filmu se trochu vleče a to finále bylo trochu odbytý a dalo se natočit líp. Zkrátka to hlavní hrdinové dostali skoro zadarmo, ale zase přehnaná kritika není na místě. Občas se nad něčím zamhouří oči a jede se dál. konec konců je to poctivá akční video klasika let osmdesátých. Podobný filmy už se dneska nedělají a když si člověk zkoukne tuhle nestárnoucí řežbu, tak se neubrání dojmu, že je to škoda. Takže jak jsem uvedl pro mě nejoblíbenější díl série a poctivých 85% ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Typická americká gumárna své doby, která si ve svém propagandistickém zjednodušování a černobílosti (ano, všichni sovětští vojáci chlastali, tancovali kozáčka a zpívali Kalinku) nijak nezadá s naším majorem Zemanem. Kromě rvaček a akce stojí všechno za hovno, natolik, až je to úsměvné. Zachrání to až závěrečných dejme tomu 15-20 minut, hlavní záporák (kde já jsem toho herce už viděl?) a držkatá Cynthia. Tohle je v rámci série řekl bych velmi (ne)slušný úkrok stranou, přesněji řečeno do septiku. ()

Reklama

Ilhan 

všechny recenze uživatele

Staré dobré béčko se skvělými souboji, slušným příběhem a příkladným záporákem (ikdyž ty uměl Matthias vždycky dobře). Loren Avedon na to, že vypadá, že neumí do pěti počítat, je bijec k pohledání a sledovat jeho kopy v akci je opravdu zážitek. Velmi nadprůměrné béčko jedné nadprůměrné béčkové série. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Nenavazuje to na jedničku vůbec. Je to úplně o ničem jiným, ale to jsem neřešil. Začátek mě celkem bavil.. únos, bitky v tom hotelu, ale jak potom jeli do tý jungle, tak to už mě mírně nebavilo. Od jedničky která byla ve stylu Kickoboxer si to hraje na Ramba. Střílení, honičky v jungli, pasti, záchrana atd.. libil se mi Matthias Hues opět (jak jinak) v roli záporáka. Na konci ten fight byl taky dobrej. Čistý průměr. ()

spiritus 

všechny recenze uživatele

Lorena Avedona jsem zbožňoval. Jeho umění boje je fantastické a ultimátní. Vždy jsem ho stavěl před Van Damma. Je Škoda, že nedostal více prostoru v jiných filmech. Co se týče KT II, je to samozřejmě typické béčko, se vším co k této kategorii patří. Klišovitost, bugy v kameře a komparsu, prapodivný scénář a jednoduchý děj. Ovšem pro mě je tato série takovou legendou, že mi to vůbec nevadí, ba naopak, jsem rád že takovéto filmy jsou a že se na ně můžu s nostalgickým povzdechem podívat. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama