Reklama

Reklama

The Last of Us - Season 1 (2023) (série)


Long Long Time (S01E03)

(epizoda)
  • USA Long Long Time
Z natáčení

VOD (1)

Obsahy(1)

V Billově táboře se objeví cizinec a z obou přeživších se stanou nesourodí spojenci. Joel a Ellie později požádají Billa o pomoc. (HBO Max)

Videa (2)

Z natáčení

Recenze (342)

Litvicek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál si prozatím drží sérii 4 hvězdiček na díl. Tentokrát se seriál zaměří na jiné postavy a my dostáváme ultimátní nálož Bro-mance. Doslova. Neříkám, že je to špatně ale souhlasím, že některé scény byly až na hraně, kdy jsem si říkal "tak jo, chápeme, jdou na to, přeskočme to", ale vyloženě nemůžu říct, že bych si i tenhle díl neužil. Bill a Frank jsou v příběhu zásadní postavy a seriál opět nasazuje své pojetí a svůj příběh, který se vyvíjí lehce jiným tónem, než jsme ze hry zvyklí. Původně jsem si myslel, že to bude špatný krok ale seriál dokazuje, že jsem alespoň stále víc a víc překvapen a vlastně už mi to ani nevadí. Tak samo postava Ellie - Bella ji hraje opravdu skvěle. Jen tak dál. ()

marhoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bella a Anna obřidlivé, že mi to hlava nebere, skutečně podle současného trendu, čím šerednější, protivnější, hrubší, tím větší role. Love story v klidu, příběh velké lásky, který tento díl výrazně pozvedl, horší je, že mě ústřední motiv omrzel, míjí mě i role Pedra, je mi fuk, jak dopadnou, natož abych jim fandila. Vysoké hodnocení nadšených hráčů chápu, ale nesdílím. Dvě za kluky a Gustavovu hudbu, jinak bída. ()

Reklama

Qitek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejhezčí romance za dlouhou dobu. Teď už jen sledovat milovníky herní předlohy jak prskají a nadávají, protože tohle udělat s Billovou postavou i jeho příběhem, to chce koule a musí to spousty fandům natrhnout kaďák, který je dožene až k hysterickému hodnocení "odpad". Já se počítám mezi skalní fanoušky hry a musím uznat, že s tímhle odklonem vůbec problém nemám, protože to jednoduše bylo krásný. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejdrsnější "prevence" v historii televize? Jo, nespíš jo. A zároveň řádná pohodička po "konci světa"? Jo, nejspíš jo. Díl plný paradoxů? Ne. Mám ráda, když je v postapo žánru zobrazena i tahle naděj. Protože co by nás jinak posouvalo dál? Proč bychom jinak šli dál a hned to nevzdali? Skvěle napsané, podané a zahrané. Tohle bylo skvělé  :) ()

Jacob23 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jen chci upozornit kvótobijce že ve hře je jasně naznačeno že Bill je gay a měl partnera o kterého se staral.. Za mě je to super rozšíření, bylo to citlivé, skvěle zahrané, plné originálních detailů. Díky tomu že hru jsem hrál jen kvituji že se jim (zatím) daří tyhle rozšíření o původní story, protože kdybych chtěl ať je to stejné jako hra tak bych si ji radši znovu zahrál ()

Galerie (22)

Zajímavosti (25)

  • Táto epizóda venuje významnú pozornosť hygienickým potrebám, ako sú tampóny, toaletný papier a dezodorant. Hry sa nápadne vyhýbajú diskusii o tom, ako sa ľudia v postindustriálnom svete zaobídu bez týchto vecí. (molcan2)
  • Hra ukazuje, že Bill a Ellie majú medzi sebou zlý vzťah. Neustále sa na ňu naváža, že sa dotýka jeho vecí, ona mu takmer zlomí ruku fajkou a dokonca Joelovi poradí, aby sa na ňu vykašľal. V seriáli sa však táto dvojica ani nestretne. (molcan2)
  • Po prezlečení do nového oblečenia má teraz Ellie (Bella Ramsey) presne svoj outfit z letnej kapitoly prvej hry. (molcan2)

Reklama

Reklama